\"Свраките\" си избират Венейбълс за мениджър

11:09
\"Свраките\" си избират Венейбълс за мениджър
Футболистите на Нюкасъл Юнайтед са решили да направят всичко възможно да спасят клуба от изпадане в Чемпиъншип и са започнали акция по привличането на Тери Венейбълс като мениджър на тима.

Както е известно, в момента "свраките" са ръководени от дуото Крис Хутън и Колин Каудърууд, тъй като Джо Къниър се възстановява от сърдечна операция.

Заместниците на Къниър обаче не успяват да се справят с жестоката конкуренция в Премиършип и в момента Нюкасъл е в зоната на изпадащите на две точки от спасителния бряг.

Поради това, тарторите на отбора са се срещнали със собственика на клуба Майк Ашли и са поискали Тери Венейбълс да получи възможност да помогне на Нюкасъл в този тежък момент. Венейбълс е един от най-изявените специалисти на Острова, като в средата на 90-те години той бе начело на английския национален отбор.

Напомняме ви, че ако "свраките" изпаднат в Чемпиъншип, клубът ще претърпи огромни финансови загуби и огромна част от най-добрите играчи на тима ще бъдат принудени да напуснат "Сейнт Деймсис Парк".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация