Лудогорец се готви за тежка серия без трима титуляри

12:58
Лудогорец се готви за тежка серия без трима титуляри
Медицинският екип на Лудогорец ще направи всичко по силите си Иван Стоянов, Марселиньо и Кишада да бъдат на разположение на мениджъра Ивайло Петев възможно най-скоро. Тримата основни играчи са извън състава заради тежки контузии, получени тази седмица. Най-вероятно и тримата няма да играят в предстоящия мач с пълния аутсайдер в А група Светкавица Търговище.

Жуниор Кишада получи херния и беше опериран по спешност в "Пирогов". Ден по-късно в болницата влезе и Иван Стоянов, чиято скула беше счупена по време на мача с "Ботев", Пловдив. Нападателят, който има три гола и една асистенция само за два мача, беше опериран вчера, като интервенцията е минала успешно. Бразилската звезда Марселиньо също е сред тежко контузените футболисти на Лудогорец. Той получи сериозно мускулно разтежение през първото полувреме на мача с "Ботев" и беше заменен на почивката. Голмайсторът в момента е на лечение в столицата.

Лудогорец продължава да се готви за поредицата от три мача, които ще изиграе за по-малко от седмица. В неделя "орлите" приемат "Светкавица", в сряда гостуват на "Локомотив", Пловдив, след което заминават за столицата, където ги очаква "Славия".

"Няма съмнение, че и трите отбора ще играят пределно мобилизирани срещу лидера в класирането. Затова Лудогорец отново призовава вярната си публика за мощна подкрепа. Надаваме се, че срещу "Светкавица" стадион " Лудогорец Арена" отново ще е пълен и публиката ще бъде 12-ият играч. Призоваваме работодателите от цялото Лудогорие също да бъдат съпричастни и да дадат възможност на своите служители да пътуват към Пловдив в сряда. Подкрепата на публиката ще е от изключително важна на стадион "Лаута". Също толкова важна ще бъде подкрепата на феновете и на стадиона в "Овча Купел", съобщиха от клуба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация