Стойнев: Влязохме в историята, ще затрудним и Лудогорец

12:07
Стойнев: Влязохме в историята, ще затрудним и Лудогорец
Изпълнителният директор на Септември Симитли Методи Стойнев вярва, че отборът му ще окаже сериозна съпротива на лидера в "А" група Лудогорец. Двата отбора ще се срещнат на полуфиналите в турнира за Купата на България.

"Ще се опитаме да затрудним максимално Лудогорец. Ще направим всичко, за да сме на финала. Надявам се да имаме малко късмет и да се класираме", каза Стойнев.

Той разкри, че предимството на тима от Симитли е в непримиримостта, желанието за игра и колективът.

"В нашия регион всеки знае, че желанието и непримиримостта са основният коз. Имаме страхотен колектив и това също е предимство", каза Стойнев.

Той определи победата над ЦСКА вчера като историческа и не пожела да говори за премии при евентуално класиране за финала. "Влязохме в историята с победата над ЦСКА. Вече направихме много в турнира. Нека се класираме за финала, тогава ще говорим за премии", каза Методи Стойнев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

holigan4e
16.03.2012 12:23

А бе каква история какви 5 лева бе ??? Всички знаят,че мача не беше редовен аре стига ! ЦСКА ако бяха играли поне на 20 процента от това,което могат щяха да бият тия с 3:0. Особено при 2-рия гол си пролича,че е нагласено.Тоя Мболи колко тъпо се метна не е истина...хахаха.