Хари Реднап скочи на Капело заради Ледли Кинг

09:58
Хари Реднап скочи на Капело заради Ледли Кинг
Повиканият в Английския национален отбор защитник на Тотнъм Ледли Кинг стана повод за недоволство от страна на Хари Реднап по адрес на Фабио Капело, съобщава "Индипендънт". Бранителят бе включен в групата на "Трите лъва" за предстоящите мачове, въпреки че все още не е напълно възстановен от травма.

"Кинг няма хрущял в коляното си! Не може да тренира с нас, което означава, че не може да тренира и с националния. Обясних на помощника в националния Стюърт Пиърс какъв е случаят с Кинг и помолих да предаде това на Капело. Казах му, че ако Ледли играе срещу Украйна следващата сряда, то в никакъв случай няма да е готов за мача ни през уикенда. Въпреки това, той бе повикан на лагера. Това е лудост. Ледли дойде на тренировката в понеделник и коляното му беше много подуто. Веднага го пратих при лекарите. Той едва, едва тренира с нас. Чудесно е, че имаме играч в националния отбор, но хората трябва да разберат ситуацията. Той може да играе по веднъж на седмица, с малко упражнения между мачовете", изля гнева си Реднап.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kalinho
24.03.2009 12:50

абе той така е от доста време, чак се чудя от каде намира сили и воля да играе. След мач, вечерта едвам ходи. Такива футболисти заслужават само уважение