Левски взима Мартин Камбуров

11:34
Левски взима Мартин Камбуров
Щабът на Левски е на път да привлече Мартин Камбуров. Нападателят е сред първите варианти на "сините" за лятната селекция, информира "Тема Спорт".

На "Герена" вече търсят голмайстор, който да подсили атаката за мачовете в европейските турнири през есента. Бившият футболист на Локо Пд и Локо Сф вече е провел разговори с изпълнителния директор на Левски Иво Тонев, с когото е в добри отношения още от периода си в кв. "Надежда".

Договорът на Камбуров с китайския Далиен Шайд ФК, където играе в момента, изтича през лятото, но от клуба имат право да го задържат до ноември, когато завършва сезонът в страната.

"Сините" ще се опитат да уговорят нападателя като свободен агент, но ако не успеят, ще трябва да платят 120 000 евро за него. От "Герена" пробваха да вземат Камбуров още тази зима, но не можеха да си го позволят, тъй като парите от новия спонсор ВТБ Кепитъл все не бяха налични.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

holigan4e
15.03.2012 12:21

Тоя е яко прост.Как може да играе в китайски отбор бе ? ТИя изобщо си нямат на идея какво е футбол.Тия там владеят карате,тенис на маса и това е.

Manower
15.03.2012 19:33

В голяма грешка си приятел, ние се мислим, че можем да играем футбол!

MeToDueB
15.03.2012 12:58

Прост ??? Анелка също е там, един от най-скъпоплатените футболисти в Света е. Понякога не всичко е футбол .. а и пари преди всичко, Камбуров вероятно е искал да понатрупа финансово състояние, защо да са слаби .. защото не ги гледаш ли ? Сигурен съм, че първенството им е по-силно от нащо. Няма какво да коментирам .. заблуден си много. Където си иска там ще ходи .. той изкарва пари в момента, а ти пишеш глупости.

tarantin0
15.03.2012 12:09

Ако се завърне ще е в Локо Пловдив там е сърцето му