Шоу на "Стамфорд Бридж", Челси съсече Наполи с 4:1 (видео)

23:55
Шоу на "Стамфорд Бридж", Челси съсече Наполи с 4:1 (видео)
Челси победи  Наполи с 4:1 на "Стамфорд Бридж" в осминафинал реванш от Шампионската лига.  Така с общ резултат 5:4 лондончани се класираха в следващата фаза на турнира.

Лондончани можеха да открият резултата още в петата минута, когато Стъридж получи възможност да шутира от границата на малкия пеналт, но шутът му бе лек и Де Санктис успя да спаси. В следващата атака Хамшик бе намерен непокрит пред наказателното поле на домакините и с добре насочен удар пласира топката към долния десен ъгъл на Чех, стражът с крак се справи с опасността.

След този епизод гостите имаха още четири добри възможности за гол, като Чех се намеси по великолепен начин след удари на Лавеци, Кавани и Хамшик. Наполи беше по-добрият отбор на терена, но напук на логиката в 28-та минута след центриране на Рамиреш отляво Дидие Дрогба изпревари Ароника и с глава прати топката в долния десен ъгъл на вратата - 1:0. Дрогба доказа защо е бил предпочитан да стартира като титуляр пред Фернандо Торес.

Минута по-късно Стъридж проби по десния фланг и с остро центриране опита да намери Дрогба пред отвора на вратата, като Кампаняро изби в последния момент.

Към края на полувремето Валтер Мацари направи принудителна смяна. Националът на Италия Кристиан Маджо получи травма и напусна терена, като на негово място се появи бившият футболист на Ливърпул Досена. В даденото от съдията продължение на първата част Давид Луис бе оставен непокрит в пеналта на гостите, защитникът стреля по диагонал към вратата, преодоля Де Санктис, но Паоло Канаваро изби от голлинията.

Още във втората минута на втората част Челси заби втория си гол в мача и така излезе напред в резултата по броя на головете, отбелязани на чужд терен. Франк Лампард центрира от корнер на първа греда, Тери надскочи Кампаняро и прати топката в горния десен ъгъл на Де Санктис.

Радостта на феновете на Челси трая кратко. След като Наполи се озова изоставащ в резултата, гостите натиснаха и в 54-та минута те вкараха така важния за тях гол. Топката бе центрирана отляво, Тери изчисти с глава към границата на пеналта, откъдето Инлер с плътен удар прати топката в долния десен ъгъл на вратата на Чех. Торес се появи на терена в 62-та минута. Две минути по-късно Дрогба с атрактивен удар от воле с левия крак бе близо до това да вкара, но Де Санктис плонжира и изби топката в корнер. Двадесет минути преди края Наполи бе близо до това да убие интригата, отбелязвайки второ попадение. Кавани с пас в коридор изведе Зунига зад гърба на Ашли Коул по десния фланг на атаката на гостите. Коул се подхлъзна и остави Зунига да нахлуе в пеналта на Челси. Десният халф шутира силно към вратата по диагонал, но Чех спаси. Минута по-късно Лампард центрира от корнер на първа греда, Дрогба отигра с глава и Зунига в опита си да изчисти бе близо до това да си отбележи автогол, но Кавани спря топката пред голлинията.

В 75-а минута топката за пореден път бе центрирана от корнер в наказателното поле на Наполи. Иванович стреля с глава, като Досена спря удара с ръка. Реферът отсъди дузпа. Лампард застана зад топката, шутира с всичка сила в долния десен ъгъл и направи резултата 3:1 за Челси. Мачът се приближаваше към продължения.

Четири минути преди края на редовните 90 минути Хамшик центрира отдясно, Лавеци ицбяга на Давид Луис, но не успя да стигне до топката. В крайна сметка резултатът остана непроменен до последния съдийски сигнал и така спорът между двата тима стигна до продължения.

В началото на първото продължение Кавани бе близо до гол, след като стреля с полуножичен удар от границата на малкия пеналт и топката премина на сантиметри от дясната странична греда на Чех. Гостите бяха по-активният отбор в първите минути на продълженията, но Челси пропиля стопроцентова възможност. Шест минути преди края на първата допълнителна част Дрогба с дълъг пас опита да намери Торес зад гърба на защитата. Де Санктис излезе извън наказателното поле, за да пресече паса, но се размина с топката. Фернандо Торес я овладя и бе сам на празна врата, като трябваше да стреля от малък ъгъл, за да вкара. Испанецът опита да отбележи, но мерникът му изневери. В последната минута на първото продължение Дрогба получи топката на границата на пеналта по дясното крило на атаката на "сините". Таранът прокара топката през краката на Инлер, подавайки я към точката на дузпата, където беше Бранислав Иванович. Сърбинът бе оставен непокрит и с мощен удар в горния ляв ъгъл матира Де Санктис. Челси бе само на 15 минути от класиране на четвъртфинал.

През второто продължение Наполи опита да осъществи натиск към вратата на Челси, но домакините задържаха преднината си и достигнаха до крайния успех в този дуел.


szólj hozzá: na 1

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stefanton4ev
15.03.2012 20:33

ари каде са тея ялови фен4ета дето в4ера бяха сигурни 4е наполи продължават маи глътнахте вода сме6ници

fena_man_utd
15.03.2012 18:33

Първо:Съдията е този,който решава кога и на кого да даде дузпа.Второ:Не мислиш ли,че вече стана банално с това оправдание от рода на:''Ако,ако,ако'' Ако аз имах жици щях да съм тролей нали така? Съдията е видял и е дал дузпа.Това е.Оправданията си остават за вас и акото също.

K0stadin0v9
15.03.2012 19:33

Абе на теб как не ти омръзна да говориш едно и също бе....Само празни приказки ....Примери се !!!*stop**stop**stop*

7ed0o0
15.03.2012 18:06

Хейрърите хейтват,защото ги е яд,че Челси продължи-други пък показват,че не са толкова зломислещи и ни поздравяват...
Челси играха страхотно,особено старите и "безполезни" играчи както ги наричаха някои-е видяхме колко са "безполезни"
Челси напред и това е *wink*

vargala1313
15.03.2012 18:06

Всяка година жребия е в Петък от 13:00. Не мога да разбера защо всеки втори това пита

greenhool
15.03.2012 18:00

грешка.. 12:45 евроспорт (жребий Шампионска) 14:00 пак евроспорт (жребий Лига Европа) *tongue*

vargala1313
15.03.2012 17:17

Фен съм на Юнайтед.. Колеги стига сте се карали. Факт е че в момента Барселона са най-силния отбор в света независимо дали ви харесва или не. Но все пак дано се намери отбор който да може да им се противопостави. Аз лично залагам на Байерн. Но не бива да отписваме никой от 5-те големи отбора които стигнаха 1/4 финалите. Един финал Байерн-Барса или Барса-Реал ще бабе нещо невероятно.

SAr_mu
15.03.2012 16:15

изкам 4елси наи сетне да дигни тоя трофеи

Double_De
15.03.2012 15:58

Поздрави на Роберто Манчини, и онзи смешния чичка-фена на Тотнъм, където обижда отбора ни, и където се надяваше да отпаднем от Наполи...Тотнъм няма да са в топ 4, а Сити няма да са Шампиони!

TOTTU_2
15.03.2012 15:03

Честно казано, въпреки че не съм фен на нито един от двата отбора, мислех че Челси ще победи, но не с разлика която да ги класира за 1/4 финалите!!! И двата отбора играха доста добре, но Челси успя да подчини Наполи. Честито класиране на 1/4 финалите за Челси!!!

fena_man_utd
15.03.2012 14:46

Доста ми беше трудно да ти прочета яроглифите.Моля да ме извиниш,но не всеки ден разговарям със ниско интелигентни хора,които не знаят как да пишат и още по-малко да се държат със хората.Такива хора ги отхвърлям и ги оставям да се радват на собствената си безпомощност и некомпетентност.Отностно това Юнайтед как е спечел титлата си през 2008 не е важно.Факт е,че тя е в ръцете им.Нали знаеш:лисицата като не може да стигне гроздето вика кисело е.Вашата работа е същата.Късмет,късмет,ама спечелиха титлата.То без късмет в този живот не може.Късмета е в Юнайтед,защото те са силният,можещият,отбора който гони своето до последно и не го интересува нищо друго.Отбор със дух,сърце и воля за победа.Нещо,което ти няма как да знаеш,защото си изпълнен със гняв и простотия.

Lampardz
15.03.2012 15:00

Пич, виждам, че много разбираш... Но фактите са си факти и няма как да не признаеш, че Челси заслужаваха тази Победа! ..

ganef
15.03.2012 14:45

fena_man_utd мислиш ли че въобще някои го интерисува какво ти е мнението за 4елси....като ти се пише поне си даи коментара някаде на тема за твоите!!!!!!!!

fena_man_utd
15.03.2012 14:40

За какво да ме яд? Това,че Челси продължили голяма работа.Вие сте тези,които си мислите,че отбора ви е способен да отстрани Барса или Реал не аз.За мен е важно любимият ми отбор да играе добре и да печели,а не какво са направили Челси или някой друг отбор.Няма никаква причина да ме е яд.Казах,че Челси няма да отстрани Наполи и сбърках нищо друго.Сега казвам,че Челси няма да вземе титлата.Не мисля,че това някакъв вид злоба или нещо друго.Това е моето лично мнение и не виждам с какво толкова съм обидил някой.

fena_man_utd
15.03.2012 14:27

Какво направихме ли,еми 2008 ги бихме на 1/2,а после дигнахме купата срещу твоят измислен отбор.Ето това направихме.През 2009 играхме финал и го загубихме,но играхме финал със тях.Ето това направихме и си мери приказките,защото не си ми нито на годините,нито на акъла.Това не ти е селото от което си се довлякъл,ако искаш да водим някакъв нормален разговор пиши като нормален човек,а не ми показвай селският си манталитет.

K0stadin0v9
15.03.2012 14:40

Много правилно... *beer**beer*

sad4me
15.03.2012 14:38

как искаш да ти пиша бе смешен . хаха сигурен ли си че не съм ти на годините ? забавен си просто не си заслужава да ти пиша ! как спечелихте през 2008 бе ? всички знаят че това стана с късмет а не защото сте заслужавали победата! Още по малко че тогава в отбора беше човека който ви домъкна всички титли така че те искам тих видя се без него колко струвате . през 2009 хубаво щяхме да ви надупчим , но всеки знае как се игра финала. и ми кажи срещу кого играхте а ние срещу кого ? айде не си измисляй разни приказки колко мощни сте били че ти се смеят хората . а през 2011 когато барса пак с съдиите стигна до финала (въпреки това) успя да победи арсенал а след това реал мадрид, докато вие се радвахте срещу шалке. смешник .от село е тъпата ти рода ,ще пиша както си искам не си ти този който дами казва . айде оставям те да си пишеш сам да не ти падам на нивото смешник . АБСОЛюТНО СЪщИЯ КАТО ОНЗИ луиз_лфк или както му беше ника ХАХАХА .

K0stadin0v9
15.03.2012 14:36

Разбирам яд те е че Челси биха но си спести празните приказки...Браво на Челси страхотни са!!!

fena_man_utd
15.03.2012 14:23

Изобщо не злобея.Просто си изказвам мнението.Ти си този,който обижда.

fena_man_utd
15.03.2012 14:22

Много ясно,че Челси не може да направи слаб мач срещу Барса,защото не са могли да стигнат до него.Все пак за да играеш с Барса се иска първо да стигнеш финала,а след това и да покажеш,че малко можеш и да я играеш играта футбол.Челси най-малкото няма да стигне до финал,защото ще отпадне още преди това.

sad4me
15.03.2012 14:24

чакай малко ти къв си бе палячо ? за никъв чеп не ставаш ти си един злобен дебел хейтър който не излиза от тях много ще ми стане кеф ако стигнем до финалите и ти се пръснат т*шаците от злоба (ако имаш такива) смешник вие когато играхте срещу тях какво направихте ми кажи ? КАКВО НАПРАВИХТЕ бе копеле

kalchy
15.03.2012 14:17

Айде честито на всички които за от ЧЕЛСИ*beer*

fena_man_utd
15.03.2012 14:12

Голям праз,ако отпаднем.Тази купа не ни вълнува за Юнайтед ЛЕ не е приоритет,така че едно отпадане от ЛЕ няма да е нещо кой знае какво още повече,че Юнайтед е първи в първенството си и ще се опита там да успее да спечели титлата.Докато продължаването на Челси мен ме изненада малко.Все пак си мисля,че няма да продължите напред и ще отпаднете.Рзбира се може и да избегнете Реал и Барса на 1/4 , но на 1/2 там няма това да се случи и Челси отпада.Просто отбора ви е доста слаб и неспособен да победи,някой по-добър отбор.Не забравяй,че Юнайтед ви вкара три гола,а какво остава и за другите отбори,които са в пъти по-добри и от Юнайтед и от Челси този сезон.

Lampss
15.03.2012 18:21

Първо:Мач с мач не си прилича!Второ:Ако не беше съдията да ви даде 15 дуспи щяхте да вкарате 3 гола друг път *wink*

sad4me
15.03.2012 14:20

кво ли пиша на хейтър злобей си там нито ще станеш по голям и умен , нито отбора ти ще се върне в ШЛ ! радвам се че ти си собственик или работодател в юнайтед че тей публично заявяваш - ТАЗИ КУПА НЕ НИ ТРЯБВА ! ХАХА смешник злобей на воля освен по смешен друг не ставаш

sad4me
15.03.2012 14:18

мале я се разкарай бе дебил яд те е че твоя отбор никакъв го няма и хейтваш по сините ли бе ? спри ти казах да пишеш олигофрен такъв това не е юнайтед с който барса да се гаври , аз не помна челси да е направил слаб мач срещу барсата докато те се гаврят всеки път с вас смешник не ИСКАМ ДА ПИшЕш ТУКА ПОВЕчЕ тапанарче

negativen96
15.03.2012 14:10

Страхотна игра браво на ЧЕЛСИ но да си кажа честно очаквах подобен развои на срещата *smile*

bgchelsea_fc
15.03.2012 13:50

бенфика апоел и марсилия те щтеса наи изгодни за челси да да имаме късмет на жребия

berbatoglu
15.03.2012 13:40

като фен на Байерн си пожелавам Бенфика, а на челси пожелавам апоел никозия*smile**lol**thumb_up**beer* УСПЕХ лондончани

zipovic
15.03.2012 13:44

Хааа щее голям спектакал

fena_man_utd
15.03.2012 13:38

Какви финали те гонят теб,бе.Ти добре ли си.Наполи ви вкара 4 гола? Как я мислите вие.Сигурно ще успеете да вкарате толкова и на Барса.

sad4me
15.03.2012 13:54

ти недей писа бе смешник толкова си прост че няма смисъл никой да се занимава с тебе олигофрен !!! АХАХАХА яд те е че прогнозата ти удари на камък ли ? бхахаха смешен недей да пишеш никога повече отивай да гледаш юнайтед които днеска отпадат ОТ ЛЕ АХАХАХА ПАЛЯЧО

sad4me
15.03.2012 13:36

1 въпрос . луиз_лфк тъжен ли си дечко ?
НАПРЕД КЪМ ФИНАЛИТЕ ЧЕЛСИ !

greenhool
15.03.2012 13:29

Супер победа над труден съперник сега остава да се работи здраво,за да се постигне постоянство..Напред Челси !!!

cheman
15.03.2012 13:19

Страхотна игра на голяма част от нашите футболисти. Отборът игра супер

ManUnitedfan07
15.03.2012 12:30

надявам се челси да стигнат полуфинал или финал за да може да гледаме един английски тим в фаза елиминации

7ed0o0
15.03.2012 18:13

Много добър коментар,както и предишния ти *wink**thumb_up*

ManUnitedfan07
15.03.2012 12:29

ахахх джон тери беше като играещ треньор *joking* много сърцат играч

fena_man_utd
15.03.2012 12:22

Да им се падне Реал или Барса и да ги видим колко ще явземат купата.

luiz_lfc
15.03.2012 12:06

До коментар [@comment 1004139] от [@user xaoxa]:

Да паднахме но след това мачкахме няколко мача просто първият беше срещу ман утд..

holigan4e
15.03.2012 11:59

Е това си е да имаш 3 лидера в отбора ! Не им трябва никакъв наставник.

bgchelsea_fc
15.03.2012 11:49

поздрави за Лавеци Хамшик Кавани и всички фенчета на наполи неставате

luiz_lfc
15.03.2012 11:59

Само да те информирам че винаги когато дойде нов тренер първите мачове играчите са мотивирани но след 2,3 мача положението ще е като при бояш казвам го не за да се дразня но е така и при Ливърпул когато дойде кени първите мачове мачкахме всичко живо но сега сме 7-ми..

vargala1313
15.03.2012 11:38

А искам да кажа още нещо Апоел Никозия на полуфинал *joking**joking**joking**joking**joking*

CASHBOY
15.03.2012 11:38

От дълго време , не бях гледал Челси да играят така добре !
Честито на всички фенове . *smile*
Челси елиминира един доста корав и неприятен за много отбори в Европа тим , какъвто е Наполи .

vargala1313
15.03.2012 11:34

Фен съм на Юнайтед но снощи бях за Челси и се радвам че продължиха. Някой от вас каза че тази година Челси може да вземат купата. Аз мисля че Челси могат тази година да спечелят ШЛ но само ако Торес си върне формата. Аз съм фен на Торес още от Ливърпул стискам му палци да си върне формата и да помогне на Челси да триумфират в ШЛ.

LamparD_CFC
15.03.2012 11:55

Мога да ти кажа че Торес вчера игра добре според мен но няма психика за да вкара!

SuperSizee
15.03.2012 11:06

Не толкова лошо игра от Челси и изключително слаба от Наполи, което лично мен ме изненада силно.

luiz_lfc
15.03.2012 11:05

До коментар [@comment 1004094] от [@user Don_Matthew]:

Кво се заяждам бе коментирам за вас който коментар не е позитивен е хейт пфф

chicken
15.03.2012 11:00

аз все повече си мисля че Челси може и да успеят да я вземат тази година но ще трябва сериозно да се постараят, пожелавам успех на отбора и феновете.

luiz_lfc
15.03.2012 10:34

Раздавай ми минуси истината няма да се промени и пак ще сте с 0 ШЛ *thinking*

ChelseaFCBest
15.03.2012 11:07

Пич, защо не вземеш да се застреляш? Аман от прости хейтъри! Честито на всички и се радвам, че всички фенове на английски отбори подкрепиха Челси! Оценяваме го *smile* *joking*

aa2
15.03.2012 10:53

Абе недей говори така за тях, защото е много вероятно и вие да не видите ШЛ догодина.Защо изобщо спорите за такива неща сега?

luiz_lfc
15.03.2012 10:50

Няма да се промени и вие отново няма да имате ШЛ *stop*

Don_Matthew
15.03.2012 10:48

Истината няма да се промени и вие ОТНОВО няма да сте в ШЛ *stop*

boateng_27
15.03.2012 10:25

Честито на всички фенове на Челси. Надявам се в следващата фаза да се паднат с Милан.

tapaka2222
15.03.2012 10:09

честито момчета на челси дано имате късмет сега да не се пада барселона или милан =)

petar94
15.03.2012 10:06

евала на феновете на другите английски отбори!! Нека така бъде и занапред да се поздравяваме взаимно за успехите а не да хейтваме*smile* а на феновете на юнайтед обещавам 4е ще откажем сити от титлата още този кръг ии късмет в нелекия ма4 с билбао тази ве4ер *smile*

Manch0u7d_bg
15.03.2012 08:44

Честито на феновете на Челси, радвам се че има поне 1 английски представител на 1/4 финалите в ШЛ. *smile*

AriesBG
15.03.2012 08:35

Челси за пореден път доказаха че са фактор.Честито на всички фенове.Отбора игра с голямо сърце и показа голям характер.Това няма как да не се признае.Независимо от състоянието си и това което им предстои.Така се излиза за един важен мач ,това се нарича мотивация.Когато се играе като едно цяло, като отбор ,резултатите са такива.Тези които ги наричаха "старци" показаха колко са ГОЛЕМИ.Тери, Лампард и един уникален Дрогба...Още веднъж:Респект към тези хора и честито фенове!!!

Don_Matthew
15.03.2012 08:29

На 1/4 финалите останаха 5 силни и 3 не толкова претенциозни отбора, което значи, че ще има поне 1 дерби. *smile*

luiz_lfc
15.03.2012 10:26

А ние се броим към тези които имат ШЛ така че айде като минете цървена звезда по трофеи пак ми пиши *tongue*

Don_Matthew
15.03.2012 10:21

Ми да ти кажа поне се броиме към отборите, които участват в ШЛ, а вие от колко години вече не се броите от тези отбори?! Отговори ми, моля те *joking*

luiz_lfc
15.03.2012 10:17

Да не казваш че се броите към силните отбори хах добра шега

berbatoglu
15.03.2012 08:27

свалям шапка на този голям голям отбор и поздравявам феновете на челси

rmadrid_fen
15.03.2012 08:27

Честито на Челси! Отлична игра в защита, в атака просто отличен мач.

torreschelsea9
15.03.2012 07:06

Мръсни хейтъри умрете от яд сегааа !!! НАПРЕД ЧЕЛСИИИИ

zlatito719
15.03.2012 06:12

честито на всички фенове на челси успех в следващия кръг*smile**smile*

MethodmanBG
15.03.2012 04:38

поздравления на Абрамович хаха добър ход може би донякаде се дължи на него че сте на 1/4 финал *lol*Д

elbarca___
15.03.2012 01:47

голямООоОо

RealMafia1
15.03.2012 01:52

Лека вечер и от мен ...

8510
15.03.2012 01:51

Отнасям се с хората така както те се отнасят с мен,ако вие не ме обиждате няма да видите обида и от мен,това мога да ви обещаяХайде лека от мен че нещо се оляхме,утрепак има интересни мачове за гледане..

RealMafia1
15.03.2012 01:49

хахахах 8510 тва момче е един от най свестните фенове на барселона и аз мисля трябва се уважаваме не само да се караме за глупости

zaio_vr
15.03.2012 01:46

момчета пожелавам ви лека вечер и успех на любимите ви отбори да не ни срещате *blush*

RealMafia1
15.03.2012 01:40

еее елбарса ти пък са да не само барса в тоя турнир реал няма да се дадат лесно на никого камоли на вас хаха РЕАЛ шампион и 10 купа как ви звучи

RealMafia1
15.03.2012 01:45

да но факторите са реал байерн барса милан и челси аз честно казано АПОЕЛ БЕНФИКА И МАРСИЛИЯ НЕ ГИ БРОЯ мисля че всичко ще се реши между РЕАЛ БАРСА МИЛАН И челси аа и БАЙЕРН

8510
15.03.2012 01:43

С вас винаги стават луди мачове,дано се паднем с вас,така или иначе за трофей трябва да се мине през някой от Милан,Реал или Барса,не че другите отбори са за подценяване.

zaio_vr
15.03.2012 01:36

наи вече да сме живи и здрави лека вечер

iLDiavolo
15.03.2012 01:29

Милан, Барселона, Челси и Байерн на 1/2 финалите - това ще е истинска ШЛ. Шансът това да се случи обаче не е особено голям погледнато математически, но защо не помечтаем. Вярно, че 1/4 финалите в подобен случай ще са до голяма степен предрешени, но все пак... дай Боже *smile* Успех на всички, наслаждавайте се на играта, по-добрите ще спечелят и без хейтване *smile*

zaio_vr
15.03.2012 01:19

то ви личи с наи добрия футбол с 10 точки назад с материала бегаи лягаи

zaio_vr
15.03.2012 01:18

пожелавам ти момчето ми лека вечер и Барселона отново с Милан

elbarca___
15.03.2012 01:17

ти стискай палци да не се паднете пак срещу нас всички отбори разминали се със барса ще се чувстват най щастливите хора на земата

8510
15.03.2012 01:47

И аз да бях на твое място щях да искам още и още,но поне от уважение към другите не ги слагай шампиони толкова рано.С ето таквиа коментари е много по-весело да се коментира,едва ли на теб ти харесва да се обиждаме взаимно.

elbarca___
15.03.2012 01:47

*lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol* голяма си лице

RealMafia1
15.03.2012 01:45

така е казал мечо пух колкото повече толкова повече хахахах

8510
15.03.2012 01:44

Живи и здрави да сме ще гледаме много финали,и все ще има по-една титла за всеки отбор *smile*.

elbarca___
15.03.2012 01:43

тва не зависи от мен или от тебе всичко е във краката на футболистите ние феновете сме ненаситни колкото повече толкова повече засега късмет на 1/4

RealMafia1
15.03.2012 01:42

всеки фен на тези отбори мечтае за финал но вие сте с предимство тази година финала е на Алианц арена и трябва да се борите да стигнете до финал в собствения ви дом ...

8510
15.03.2012 01:41

Вие да не сте по-лоши от нас,макар че има доста да ви гоним по титли *smile*,Реал и те напред с амтериала.Още ме е яд че изтървахме Интер през 2010,тогава ни беше шанса,и срещу Юнайтед 99 пак нямахме късмет *smile*.

zaio_vr
15.03.2012 01:39

сега ви е шанса имате страахотен отбор в момента

8510
15.03.2012 01:36

не може всяка година все вие да печелите *smile* не ви л истигнаха 13купи ли бяха *smile*.Ставате нахални да не мислиш че аз не искам Байерн да спечели ШЛ или другите фенове *smile*.От 2001 чакам да видя още един триумф на баварците в ШЛ,колко още да чакам де *smile*

elbarca___
15.03.2012 01:33

да сме живи и здрави май месец ще разберем дали е така

elbarca___
15.03.2012 01:30

нп трябва да има и бъзици не се впрягам споделяме си просто

zaio_vr
15.03.2012 01:27

момчето ми да ти кажа нещо не ми пука за твоята испикана барселона но тази година ще сте без титла има по силни отббори от вас в ШЛ приемиго

elbarca___
15.03.2012 01:26

не те разбрах

8510
15.03.2012 01:25

Брато ние се бъзикаме а ти моментално го прие като обида *smile* живота не е само футбол,какво толкова се впрягаш *smile*.

elbarca___
15.03.2012 01:23

във ШЛ ще е +5 *cup**cup**cup**cup**cup*тия 10т си ги слижи във рамка на стената във вас *lol**lol*

zaio_vr
15.03.2012 01:21

да не ти пука и двата отбора ще ги ушият

8510
15.03.2012 01:19

Това за кой точно се отнася *smile*.

RealMafia1
15.03.2012 00:59

На 16 март в петък пък ще бъде теглен жребият, който ще определи двойките на 1/4 финала, като мачовете от тази фаза ще се играят на 27-28 март и 3-4 април. Жребият ще бъде пълен като веднага след това ще бъдат определени и евентуалните сблъсъци на 1/2 финала и така ще стане ясен пътят на всеки отбор до финала.

elbarca___
15.03.2012 00:56

на 1/4 реал-байерн милан-челси барса-бенфика опоел-марсилия на 1/2 барса-марсилия милан-байерн...финал Барса-???????кво ли значение има кой ще играе със нас на финала.....Барса шампиони

specialchoo94
15.03.2012 03:01

Барса шампиони ама другия сезон може би .. Тая година взимате купата на краля и това ще ви бъде за напред .. Не искам да те обиждам ама си мн тъп да хеитваш във тема на челси .. Искам да поздравя феновете на челси и самите тях за мача които направиха .. Според мен Ди Матео знае как да печели .. Пожелавам ви дано тази година да стигнете до финал даже и да спечелите .. Успехи на всички отбори *smile*

8510
15.03.2012 01:18

Как точно разбра че играете най-добрия футбол *smile*,гледал си Байерн,Милан,Реал.Реал може и да си го гледал *smile*,с надеждата че ще паднат в лалига *smile*.

elbarca___
15.03.2012 01:15

играем най добрият футбол имаме всичко но не и страх

zaio_vr
15.03.2012 01:12

страх ги е че ако и се падне по силен отбор може да не видят нито 1/2 финал нито титла тази година

RealMafia1
15.03.2012 01:11

хахахах *cigarette**cigarette**cigarette*

8510
15.03.2012 01:10

Да не ти се пукне самочувствието приятел *smile*.

RealMafia1
15.03.2012 01:09

в смисъл какво да има?

zaio_vr
15.03.2012 01:07

явно има нещо *wink*

elbarca___
15.03.2012 01:06

квото сабя покаже във петък нямам притенции

RealMafia1
15.03.2012 01:04

Ок реал байер а вие с кого ти се иска да се паднете

elbarca___
15.03.2012 01:03

не ве на 1/4 не ми се гледа елкласико искам да ви видя и срещу другите грандове как сте

zaio_vr
15.03.2012 01:02

че бихте Леверкулзен с 7-1 неви прави без мъртни ще ви хвне Челси и пак ще ви гази на 1/4 финала

RealMafia1
15.03.2012 01:02

защо да не те е страх ако излезе директно срещу барселона

elbarca___
15.03.2012 01:01

този реал искам да го видя срещу милан или байерн или челси на 1/4

RealMafia1
15.03.2012 00:57

ехейй много ти се иска бенфика защо не байерн милан челси точно бенфика избра хаха

persie1992
15.03.2012 00:55

То аз не разбрах Ди Матео ли беше тренера им или Тери? *lol*

luiz_lfc
15.03.2012 00:51

Аз си лягам преди да ма заболи главата от нерви.... чао на всички и пожелавам на Челси Реал,Барса или Милан на 1/4 финала *blush*

insane131
15.03.2012 00:50

Честита победа на всички фенове *smile* Това че Реал и Барса в Испания мачкат не означава че ще се справят толкова добре с другите европейски отбори. Една грешка и си аут

charl35
15.03.2012 00:50

Честито на Челси заслужено се класират . Много добра игра и голяма воля . Успех в шампионска лига . Ето това е футбол много добър мач се получи *thumb_up*

luiz_lfc
15.03.2012 00:52

Кое е добра игра цял мач смешни центрирания при които защитата ни бе трагична на парма защитата би се справила по добре това ли е добра игра те не можаха да направят нито 1 качествена атака

luiz_lfc
15.03.2012 00:48

Хич не ви разбирам защо подценявате Милан те имат изключителни играчи и щом няма да е наполи нека да е милан!

persie1992
15.03.2012 00:47

Ако имам избор за полуфиналисти това ще са Барса - Байерн и Реал - Милан *beer*

zaio_vr
15.03.2012 00:57

прав си но ще стане хубав мач

RealMafia1
15.03.2012 00:56

Пак ти казвам има време ще видиме каквото дойде много можем да спориме кой кого но няма смисъл

zaio_vr
15.03.2012 00:55

дано да се срещнат да видиме един хубав мач между тези отбори но на финала

zaio_vr
15.03.2012 00:53

но милан не са както преди 2 години сега ще ви ушиеме

persie1992
15.03.2012 00:53

Не бъди толкова сигурен, Реал не са вчерашен отбор *wink*

RealMafia1
15.03.2012 00:51

Реал да отпаднат да не стане обратното недей вчера и базел се ежиха преди мача видя какво стана днес ЦСКА щели да ни вкарат три гола видя какво стана да не ревеш и ти накрая

Addicted92
15.03.2012 00:51

Аз мисля , че Милан ще ги победи на Реал .. Просто на Милан особено срещу Реал много им върви ..

zaio_vr
15.03.2012 00:49

защо искаш реал да отбаднат толкова баезо а поне на 1/2 финал

zodaka
15.03.2012 00:46

Не мога да ви разбера защо се пюете така.Арсенал бил по-добър от Челси бла бла бла....... трябва да сме радостни, че има английски отбор на четвъртфинал и ще се зарадвам ако продължат дори и на полуфинал.За финал е малко илюзорно като се има в предвид наличието на Реал,Барса,Байерн...дано жребия да определи Реал и Барса на четвъртфинал, че финал между тях ще е малко дежа вю...успех на Челси занапред и да ви се падне Никозия или Марсилия! *smile*

fan_chelsea_fan
15.03.2012 00:44

Не мога да прочета всички 250 коментара ... СУПЕР ДОБЪР ЧЕЛСИ !!! Имаше дуспа за Челси през 88 мин срещу Дрогба но...Имаше и няколко фалчета за Наполи и една симулациа от Дрогба но за мен важно е продължаването *wink*)

Danskrastev
15.03.2012 00:41

ФОРЦА АПОЕЛ !!!! това е истината на финал ги искам *lol*

zaio_vr
15.03.2012 00:45

1/2 и до тама и стига да стигнат

persie1992
15.03.2012 00:41

Ами да с оглед на резултатите в последно време съм си оптимист

persie1992
15.03.2012 00:51

Така е, прав си... Но вярвам, че Венгер ще стегне момчетата!

Addicted92
15.03.2012 00:49

Юнайтед е отбор , който дори когато е в много слаба форма умее да печели мачовете си .. остави , че имаме и много слаб състав .. Само крилата къде са ни на световно ниво и един Рууни .. Докато Челси , Арсенал се дънят срещу аматьорските отбори , които трябва да взимат без проблем .. Сити срещу топ отборите са много добри .. но и те срещу отбори извън топ 4 така да го наречем .. губят много важни точки !

persie1992
15.03.2012 00:45

Да, така е и сме с психологическо предимство пред Тотнъм. А те имат също мач в ФА къп. За титлата, Юнайтед на 90% я взима, просто програмата на Сити е много тежка

Addicted92
15.03.2012 00:44

Че как няма да си оптимист , отбора ти победи Тотнъм , обръщайки ги .. Ливърпуул на Анфийлд и Милан .. След това обърнахте и Нюкасъл .. Аз честно казано мислех , че от тези 2 мача ако се измъкнете с по-малко от 2 загуби ще сте добре .. Но напук на всички Арсенал показа какво може и спечели всичките ..

tenebrum
15.03.2012 00:40

най смешния четвъртфиналист,с който и да се паднат ще отпаднат

luiz_lfc
15.03.2012 00:43

Имало един който не се прави на честен и казва каквото мисли освен мен сега очаквай да те нарекат хейтър *nerd*

Addicted92
15.03.2012 00:40

Браво на Челси , единственият английски отбор , който успя да премине 1/8 финалната фаза тази година , яд ме е че и Арсенал не отстраниха Милан , а не им достигна само на косъм .. РВП направи зашеметяващи пропуски ..
А спомнете си преди 3-4 години когато от 4 възможни отбора в най-напредналата фаза на турнира имаше 3 Английски ..
Дори на 1/8 финал или на 1/4 няколко пъти се падаха пак английски отбори да играят помежду си .. Челси и Ливърпуул на 2 пъти мисля ,че играха .. Единият от мачовете ако не се лъжа завърши със зрелищното 4:4 ..

Danskrastev
15.03.2012 00:39

Много подценявате Челси само това ще ви кажа имат опит имат и таланта и ако Торес се завърне с головете никой не е за подценяване а ако на финал са реал и барса ще повърна вопще няма да си направя и труда да го гледам ...

Danskrastev
15.03.2012 00:41

Затова казах ако чети между редовете... *lol*

luiz_lfc
15.03.2012 00:40

Торес кога ще си върне головия нюх защотото и този мач се отчете с пропуск

luiz_lfc
15.03.2012 00:39

На Челси пожелавам Барса да им го дадат с лихвите защото Наполи имат трагична защита и успяха с центрирания но срещу Барса няма да е така и за пръв път в живота си ще викам за Барса ако се паднат така разбира се айде ФОРЗА НАПОЛИ!!!

zaio_vr
15.03.2012 00:39

сега ще искате да ви се баднат апоел че иначе сте го забелили

persie1992
15.03.2012 00:39

Не просто ние първия мач не играхме добре, втория - страхотно. Ако Челси се падне с Милан, сините ще продължат! Просто ние си бяхме виновни

luiz_lfc
15.03.2012 10:16

А ти от къде си толкова сигурен? и аз го наричам смешник защото направи най грозната симулация която само развали попринцип доброто му представяне

Manch0u7d_bg
15.03.2012 08:46

Като си толкова смел да го наричаш смешник вземи отиди ти да играеш там в такъв важен мач. Няма да направиш и половината от това което прави дрогба.

luiz_lfc
15.03.2012 00:50

Не се оплаквам само казвам... и не виждам кво хейтвам че наполи са ми любимият отбор (заедно с Ливърпул) не е да сам фен на др отбор и да дойда в чуждата тема примерно

persie1992
15.03.2012 00:48

После се оплакваш, че те наричат хейтър...

luiz_lfc
15.03.2012 00:47

Да и заради тази смешна победа им пожелавам същата съдба онази маймуна Дрогба след мача пак да гони съдията

Addicted92
15.03.2012 00:45

Помня как Челси бяха ощетени срещу Барса , когато в тяхна полза не бяха отсъдили 4 дузпи .. Тогава финала трябваше отново да е английски т.е. Челси срещу Ман Юнайтед отново , както през 2008 , така и през 2009

persie1992
15.03.2012 00:44

Да, нещо като триъгълник се получава. Надявам се, че другата година ще се представим по-добре. Важното е лятото какви трансфери ще се направят... А и искам един английски финал ще ми е кеф без значение кои играят

Addicted92
15.03.2012 00:42

Последните години най-много проблеми на италиянските клубове са английските , на нас пък са ни испанските .. а на испанските - италянските

luiz_lfc
15.03.2012 00:40

Май си голям оптимист *thinking*

Danskrastev
15.03.2012 00:37

Браво на Челси и сега на четвърт финал Апоел-Марсилия Челси-Барса Реал-Мюнхен Милан-Бенфика

chelsea18
15.03.2012 00:37

На всички фенове не само на Челси, а на футбола като цяло, които се насладиха на това зрелище *smile*

persie1992
15.03.2012 00:37

Ако се паднете с Реал, Барса или Байерн - успех *lol*

nikshan11
15.03.2012 00:40

абе остави .. ае лека ..

persie1992
15.03.2012 00:40

Какво съм казал?

nikshan11
15.03.2012 00:38

абе ти и за наполи това казваше Байерн не са 4ак такава сила .. *lol*

luiz_lfc
15.03.2012 00:38

И защо Милан да не са по слаби просто се бяха отпуснали след победата с 4:0

Juan_Mata10
15.03.2012 00:36

Айде лека от мен,че утре ще ходя в даскало да цъкам ръгби и ще ставам рано да уча

chelsea18
15.03.2012 00:36

Челсиииииииииииииииииииии *smile* Честито на всички фенове*cigarette*

_KaTaLuNeCa_
15.03.2012 00:34

Мача беше хубав и браво на Челси заслужават да са сред 8-те най-добри

gonzo_niki
15.03.2012 00:33

хахуахуахуахаухаухуа хуахуахуахуаху хухухуа хуху неаполитанци къде сте хахахахаххаха бахти кефа честно ви казвам хахахахаххахах кои бяхте вие ? *lol**lol**lol*: честито СИНИ ФЕНОВЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

petar94
15.03.2012 00:33

До коментар [@comment 1003734] от [@user totality_we]:

парца ще ни напълни кошницата ни ако йовребо се върне и ви подпре отново то4но феновете на барселона ще мъл4ат като п*тки когато се говори за 4елси щото още не сте ни били без съдийска помощ(справка 2006 и 2009 година ) тей 4е паляци лягайте си и се молете уефа пак да се намеси ии ви подари 3та купа: )) а на феновете на 4елси 4естита победа ии дори и да отпаднем на 4етвъртфинал аз ли4но ще съм доволен ...отново тръпнах до последната минута така какту в онези невероятни ма4ове с ливерпул през 2005 2007 и 2008 ии нека феновете на барса не се обиждат не целя да ги дразня да се радват на невероятния си отбор но и да не забравят 4е аз не лъжа *smile*)

Juan_Mata10
15.03.2012 00:32

За мен ще е Челси-ОМ;Реал-Бенфика;Апоел Байерн;Милан-Байерн

LamparD_CFC
15.03.2012 00:35

Барса напрао на финал ги е откарал *lol* Много са добри за тва *lol*

Juan_Mata10
15.03.2012 00:34

Упс мислих си за Барса,а написах Байерн*joking*

nikshan11
15.03.2012 00:34

Барса къде са *lol* ?

LiverpoolFen20
15.03.2012 00:33

Много добри тия Байерн бе ,2 мача ще играят *lol*


15.03.2012 00:33

Байерн два мача ли ще играят ? *joking*

shushnev
15.03.2012 00:31

Челси Челси Челси Челси Челси Челси Челси Челси Челси Челси Челси Челси Челси Челси Челси Челси Челси Челси

ForgiveN
15.03.2012 00:31

Хаха,чухте ли коментатори какво викат след като Торес изпусна онова положение..Викат "Торес трябваше да вкара това положение..Не че е изненада че пропусна,изненада щеше да е ако беше вкарал" *lol**lol*

peterdeadman12
15.03.2012 00:33

Да, но докато беше в Пул, тоя Алекси му лиза задника

LiverpoolFen20
15.03.2012 00:33

*lol* Сокачев изумява по някой път с неговите простотии *joking*

luiz_lfc
15.03.2012 00:30

Само не разбирам как този съдия свири в ШЛ той не спря да прави грешки в ощърб и на 2-та отбора просто е смешно такъв съдия да свири толкова важен мач

primebg
15.03.2012 00:35

няма безгрешни хора нали се сещаш *smile*

luiz_lfc
15.03.2012 00:34

Просто не ми хареса как свири мача 1 аванташ не пусна свири смешни влизания а по твърдите не ги отсъждаше като цяло не трябва да свири на такова високо ниво..

luiz_lfc
15.03.2012 00:33

Мерси *blush*

primebg
15.03.2012 00:33

тогава кво се оплакваш *lol*

LamparD_CFC
15.03.2012 00:32

Остай го тоя хейтър.. 1 от малкото фенове на Л'пуул които ме дразнят..

luiz_lfc
15.03.2012 00:32

Кое от свири в ощърб и на 2-та отбора не разбра?

primebg
15.03.2012 00:31

винаги садята е виновен *smile*

miro_slavcho
15.03.2012 00:30

Челси - Милан Реал - Бенфика
Апоел - Барселона Байерн - Марсилия

Така ги виждам аз

luiz_lfc
15.03.2012 00:28

Само за информация не хейтвам защото съм фен на пул аз попринцип не хейтвам просто съм фен Наполи и в момента ви казах напрао полудяям и за туй нареждам сичко което ме дразни а съдията ме издразни яко*stop*

nikshan11
15.03.2012 00:31

кво те е издразнил,4е не отсъди 4иста дузпа в 92 минута и по4ти сигурно вси4ко свършваше..

georgechelsea
15.03.2012 00:27

ако не се лъжа сега май играем срещу Лестър в неделя и в сряда ще бием и откажем Ман сити от титлата ми се струва

ze_n_it
15.03.2012 00:26

Еййй!! Опита в този турнир е голям фактор!Честита победа на Челси!Ще има даде нужното съмочуствие няпред в турнита и ПШ да натрупат повече точки.Честито на феновете на Челси!*cup**thumb_up*

Max1M1x
15.03.2012 00:26

Неиздържааааааам.. !!! *party**party**party* Машиниииииии !!

peterdeadman12
15.03.2012 00:26

Как хейтват феновете на Пул пффхаха смешници.. (не всички разбира се)

elbarca___
15.03.2012 00:26

а на 1/2 пак ли ще има жребий или във петък ще се теглят и за 1/4 и за 1/2

elbarca___
15.03.2012 00:31

смисъл отбор от А играе срещу отбор С на 1/2 би трябвало да е нещо такова

Juan_Mata10
15.03.2012 00:28

Теглят се само за 1/4,а 1/2 финал си има определени отбори които ще играят един срещу друг

nikshan11
15.03.2012 00:27

май ще се теглят наведнъж,ако не се е променил регламента на турнира от предишните години *smile*

luiz_lfc
15.03.2012 00:25

За жалост имам странното чуство че Челси ще поднесе сензацията и ще вземе ШЛ... Не знам защо но просто не веднъж отбори които тръгват лошо и едвам излизат от групите хвърлят такива бомби

xWorld33
15.03.2012 00:25

честито на всички фенове на челси аз не съм фен на челси но много ми хареса играта им
чесно дави кажа пичове вие при Ди Матео майче сте по добре отколкото при АБВ
вие какво ще кажете,въпрос към феновете на челси *cool**cool*

Juan_Mata10
15.03.2012 00:26

Разбира се при Ди Матео,но ще видим за напред за сега е 3 от 3 в различни турнири(доста интересно постижение поне за мен)

nikshan11
15.03.2012 00:25

квото и да говорят,4е Реал играе прекрасен футбол Барса остава фаворит за ШЛ *smile*

luiz_lfc
15.03.2012 00:26

По диема може и е фаворит ама по бтв екшън не е ...

anio_84
15.03.2012 00:25

До коментар [@comment 1003734] от [@user totality_we]:

Мечти

AlexGun
15.03.2012 00:25

Отбор като манчестър сити никога не може да направи това, защото тях ги мотивират парите дето ще ги получат накрая на мача, дали ще бият или ще паднат...боли ги земат си бончетата нали? Лампард, Тери това са Фенове и Играчи в отбора, в който са, само такива хора могат да направят подобно нещо, защото наистина го искат и наистина се борят и така тласкат целия отбор напред, напред към успехите. Отново, Браво!

Roberto_Mancini
15.03.2012 00:25

недейте да знаете много а мислете какво ще правите срещу барса или реал

LiverpoolFen20
15.03.2012 00:27

Тази година е за МС ,другата ще видим *smile**joking*

nikshan11
15.03.2012 00:26

ти мисли кво ше правите срещу Спортинг ..

RealMafia1
15.03.2012 00:25

Абе човече ти от кой отбор си ??

hifonic
15.03.2012 00:25

Приятно съм изненадан от Челси тази вечер. Честита победа на истинските фенове на този класен отбор.

darklight
15.03.2012 00:23

Има ли още някой на който да му липсва АВБ-то?
И най-важното - ЧЕСТИТА ПОБЕДА.

Juan_Mata10
15.03.2012 00:23

Хайде сега един Апоел и на 1/2 финал(да се надяваме)

luiz_lfc
15.03.2012 00:34

Да разбирам че мисълтати е бърза като мик-29 *lol*

miro_slavcho
15.03.2012 00:34

да де имах предвид Виша Лига ,ама бързах да не си изпусна мисълта

Juan_Mata10
15.03.2012 00:33

Просто искам по-слабите противници,а по силните за напред

nikshan11
15.03.2012 00:33

Бенфика слу4айно няма да ни бият не са 4ак толкова добри по-слаби са от наполи

luiz_lfc
15.03.2012 00:32

Арсенал ШЛ не са взимали не говори глупости информирай се *thumb_down*

miro_slavcho
15.03.2012 00:32

От тогава много време мина. Реал са много по-силни. Те и Арсенал едно време играха финал и взеха ШЛ ,ама сега

luiz_lfc
15.03.2012 00:31

Ти пък от къде извади самочуствие да коментираш реал след като Милан ви направиха на 100 кила

RealMafia1
15.03.2012 00:31

Жребият е в Петък от 13:30 по евроспорт момче немога да те разбера ти фен на челси ли си не си ли ако наистина си фен на този отбор няма значение дали е бенфика или барселона ще вярваш до последния съдийски сигнал какво е това тоя ше ни бие оня ше ни бие

Juan_Mata10
15.03.2012 00:31

Мерси


15.03.2012 00:30

Що като срещнат Барса или Реал какво?Точно пък Реал от къде го извадиха това самочувствие не знам.В Испания хубаво ама последните години в ШЛ нещо...Арсенал ги би,Ливърпул ги отупа с 4 Челси ли няма да може.

peterdeadman12
15.03.2012 00:29

петък от 13:00 май

Juan_Mata10
15.03.2012 00:29

Бенфика ще ни бият според мен,но дано не успеят,ако се паднем,а някой може ли да ми каже кога е жребия

miro_slavcho
15.03.2012 00:27

И на Бенфика се радвайте. Само се молете да не идват Барса или Реал

skipar
15.03.2012 00:22

До коментар [@comment 1003688] от [@user Chelsea_FanBlue]:

Далече си от истината ...

LoveManutd
15.03.2012 00:22

Браво на Челси !!! Не го очаквах,но просто с тази хубава игра нямаше как да не продължат !!! Успех за напред и дано тази година да ви се сбъдне мечтата за ШЛ !!! *beer**beer*

VooDoo
15.03.2012 00:21

Голем Дрогба и Тери,честито на всички фенове на Челси!Време е да вземете *cup*.

luiz_lfc
15.03.2012 00:24

Със играта с ръка или със симулацията в края разбра ?

nikshan11
15.03.2012 00:22

може да добавим и давид луиз прекрасен ма4 направи *smile*

georgechelsea
15.03.2012 00:21

тоя в студиото луд ли е Байерн М били класа над Челси*joking**lol*

elbarca___
15.03.2012 00:20

жребия ще е интересен но трябваше и арсенал и манчо да са там ама на .....футбол да го еба

TorreS_ChelseA
15.03.2012 00:20

aideee cavali i лавеци да хващат пътя за неапол

luiz_lfc
15.03.2012 00:22

Ти точно за Лавеци нямаш право да говориш щото е поне с 20 класи над ел нинйа

AlexGun
15.03.2012 00:20

Браво Челси, поздравявам феновете и отбора, че не се отказаха и не паднаха духом след загубата в Италия. БРАВО и на Наполи, показаха, че имат място в Шампионската Лига, няма за какво да съжаляват. Честито Челси!

Sasiro
15.03.2012 00:20

леле това е нашия отбор .. така не съм бил от мача с ЮТД на финала треперих последните 15 мин ,.

elbarca___
15.03.2012 00:19

челси заигра като във най добрите си години явно махането на АВБ е имало ефект

Lampss
15.03.2012 00:19

Браво на Челси,незабравим мач!*thumb_up*

panew
15.03.2012 00:19

Честито на всички наши фенове, заслужихме си победата, невероятен мач !!!!!! *ball**ball**ball**ball*

luiz_lfc
15.03.2012 00:19

Пфф сори ама в момента буквално квото намеря блъскам и рева полудяям сори пак

RealMafia1
15.03.2012 00:19

До коментар [@comment 1003692] от [@user Lampss]:

абе не че нещо ама що го мразите толко тоя РОБЕРТО МАНЧИНИ хахаха

RealMafia1
15.03.2012 00:22

Панайот се казвам колега

nikshan11
15.03.2012 00:20

Реал Мафия как се казваш ?

peterdeadman12
15.03.2012 00:19

виж му коментарите на смешника..

vaseto95
15.03.2012 00:18

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА ЧЕЛСИ!!!!!!!!!!!!*ball*

charl35
15.03.2012 00:18

Честито на Челси заслужено се класират . Много добра игра и голяма воля . Успех в шампионска лига *thumb_up* . Ето това е футбол много добър мач се получи .

martinkata2003
15.03.2012 00:18

Честито на Челси.Голям мач стана.Успех срещу Сити в неделя по пътя към четворката и улесняването на задачата на Юнайтед във Висша лига.*joking*

stoqn_937
15.03.2012 00:18

никой не може да си криви душата,заслужено си бихме.Евала на всички играчи и тренерра.

stoqn_937
15.03.2012 00:25

Я се скрий бе смешка

luiz_lfc
15.03.2012 00:19

Ако заслужено е с цял мач центрирания....

SAr_mu
15.03.2012 00:18

кога ши са тегли жребия за 4етварт финала

SAr_mu
15.03.2012 00:22

ем ти си фен заради бербо ли е да не мои да играи няма го пуска

RealMafia1
15.03.2012 00:21

дано манчо отпадне от ЛЕ мн ми е кофти за това че говоря така но САФ ме издразни с това Бербатов да се оглежда за нов отбор дано нищо не спечели тая година

SAr_mu
15.03.2012 00:19

зна4и и ман4о има шанс за класиране в ЛЕ

Fozzera
15.03.2012 00:19

Петък, в 13:00 мисля че по евроспорт/БНТ *smile* Честито на Челси!

tearsss
15.03.2012 00:18

Тоя Морган де Санктис може да го сложат резерва в 2рия състав на Наполи.ПЪЛЕН НЕГОДНИК !!!!!!! Иначе честито на ЧЕЛСИ *smile*

zapalqnko0o
15.03.2012 00:18

Бравоо... ГОЛЯМ ЧЕЛСИ !!!! Къде са ви 2-те бе професори ?

chelsea_blue12
15.03.2012 00:18

ЧЕЛСИИИИ ЧЕЛСИИИИ ЧЕЛСИИИИ *beer**beer**beer**beer**beer**beer**beer*

LamparD_CFC
15.03.2012 00:17

Луиз_лфц къде си бе момче?? Наполи щели дани разбият *lol*

zaio_vr
15.03.2012 00:17

честито класиране на феновете на Челси

k1r37o
15.03.2012 00:17

Челсиии *beer* ОБИЧАМ ВИИИИИИИИИ. НАПОЛИ ГАЗ КЪМ ИТАЛИЯ *cards*

barca_forever33
15.03.2012 00:17

Браво много добре играха Челси.От малък го харесвам този отбор.

baryTa
15.03.2012 00:17

БРААВО НА ЧЕЛСИ !!! ТОВА БЕШЕ НАЙ - УСПОРВАНИЯ 1/8 финал на шампионската лига!

zaio_vr
15.03.2012 00:18

а Апоел и Лион

Vidich
15.03.2012 00:16

Браво на Челси...заслужено...честито *wink*

Roberto_Mancini
15.03.2012 00:16

До коментар [@comment 1003626] от [@user chelsea_fannn]:

Четвърт финал тъпак

martinkata2003
15.03.2012 00:20

Ти ли беше онова фенче,което плака при гола на Суонзи,смешник.Отдай заслуженото на Челси,защото си взеха мача с дух,който вие никога няма да покажете.*cards*

chelsea_fannn
15.03.2012 00:17

Абе в лига европа и до там няма да стигнете

petk0v_pz
15.03.2012 00:16

Честито на всички фенове и най-вече на тези, които вярваха, че ще ги отстраним ! Страхотен мач, дух и най-вече борба!

marcelo_1993Rm
15.03.2012 00:16

браво на 4елси голям отбор мн трудно но и заслужено продължават ти4но тази психика и постоянство се изисква за да се добере6 до успехи успех на вси4ки на 1/4.

Juan_Mata10
15.03.2012 00:16

Честито на всички фенове страхотна победа *party*

primebg
15.03.2012 00:16

4ЕЛСИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ *cup**cup**cup**cup*

holigan4e
15.03.2012 00:16

На Челси тренер не им трябва !!!! ДРОГБА ЛАМБАР И ТЕРИ СА 3-ТЕ ГЛАВИ ТОВА СИ Е.

Antoni753
15.03.2012 00:16

тоя.глупак.ако.не.беше.направил.дузпа...много.ме.е.яд.за.наполи

ComsteR
15.03.2012 00:16

Какво направи Ди Матео Възроди Челси Уважение пред него честото на всички фенове дано се паднете с Барса да им натрийте носовете

chelsea28
15.03.2012 00:23

Те и хората казваха, че нямаме шанс още след първия мач в Италия ама ето, че ги бихме! Честито на всички привърженици на Челси и на английския футбол, които ни подкрепяха евала за тях!*joking**beer**cup*

nikshan11
15.03.2012 00:18

брат това е несериозно нямаме шанс срещу Барса.. ;х

ComsteR
15.03.2012 00:18

Не съм хич съгласен ДИ матео внесе стимул и то се видя 3 поредни победи от кога не сте имали ?

Icarus
15.03.2012 00:16

По - скоро Тери е "виновника" *smile*

peterdeadman12
15.03.2012 00:15

Много добре играха всички от отбора.. Раздадоха се на макс и си заслужиха победата.. Поздравления и за играчите и феновете на Наполи.. Те също се постараха доста..

chelsea_fannn
15.03.2012 00:15

До коментар [@comment 1003637] от [@user Lubo0o]:

ХЕХЕ , Тва беше добро

ganef
15.03.2012 00:15

честитооо на всички фенове!!!!!

LamparD_CFC
15.03.2012 00:15

Кой каза НЕВЪЗМОЖНО??? COME ON CHELSEA!!! Браво момчета само така!! Честито на всички!!!!*beer**beer**beer**beer**beer*

RealMafia1
15.03.2012 00:15

Браво на Челси честита ви победа момчета но искам само да кажа че ДРОГБА Е ЗА ФАРСАЛОНА МАЛКО Е АРТИСТЧЕ хахахха

luiz_lfc
15.03.2012 00:15

Хаха ебахти смеха тия Жмелси хаха не не играч на Наполи фала е за челси играч на челси падат фала пак е за челси ебахти смеха дано да паднат с 13561351352351236 Т123407962481681 на 0 тия смешници защото това определено беше несправедливо заглавието трябва да е съдията съсече наполи и челси продължи хаха смях смях и гавра със момчетата! тези съдии не заслужават да свирят и в Българската б група чукотката кой знае колко пари им е дал ебахти смеха кол играе с ръка луиз и той фал няма когато обаче досена игра с ръка дуспа имаше ебахти клоуните

LiverpoolFen20
15.03.2012 00:21

"Да викаш за гол е бразилско ,да викаш по съдията - българско" Съдията ,че беше неадекватен в 150 % от времето...беше ,но играчите на Наполи сами са си виновни за отпадането

Juan_Mata10
15.03.2012 00:18

Ти кой мач гледа не стига,че не ни дадоха втора дузпа която беше чиста и ми вика "Съдята съсече Наполи" *joking*

xaoxa
15.03.2012 00:17

обичайното съдията е виновен

moonwalkera
15.03.2012 00:15

Честито Челси, заслужихте си класирането ама тези симулации просто бяха доста не-спортсменски

georgechelsea
15.03.2012 00:15

каква радост само за Ди Матео явно махането на АВБ се оказа много правилно

Savoy_
15.03.2012 00:14

CHELSEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA (PARTY)

Roberto_Mancini
15.03.2012 00:14

дай боже реал-челси или барса-челси!!

gos13
15.03.2012 00:15

*joking**joking**joking**joking**joking**joking**joking*

Icarus
15.03.2012 00:15

Недей мн се надява шото вие отнасяте 5-ца от Барса или Реал *wink* Как е лига европа ??

persie1992
15.03.2012 00:14

Браво на Челси, но според мен истинският тест ще е срещу Сити!

PoIoGaVo
15.03.2012 00:14

Браво на целия отбор и публиката ! Само ЧЕЛСИ!

peterdeadman12
15.03.2012 00:13

3 победи в 3 различни турнира за Ди Матео. Честито на всички фенове на Челси..

albertog
15.03.2012 00:13

оооооооооооооооооооооооооооооооооо

horo
15.03.2012 00:12

От една страна се радвам ,че почти няма английски тимове. Малко разнообразие ,защото силите се съсредоточиха на едно две места и стана доста постно....

Lubo0o
15.03.2012 00:12

Дрогба е на мултивитамин гледай кво прави *lol*

Roberto_Mancini
15.03.2012 00:11

Челси не напраи нищо просто много слаба защита на нароли

georgechelsea
15.03.2012 00:16

айде престане бе хвани виж сити каква психика имат и тогава говори напрвиха един грешен мач и от там вече само грешки правят така че стига говори

alechko
15.03.2012 00:13

Е смешко гледай сега как Челси ще Ви бият и вас *lol* Честито на феновета на Челси

nofx
15.03.2012 00:13

а сити кво направи я кажи? *joking*

Double_De
15.03.2012 00:11

Гледай ги пазате топката бре!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AlexGun
15.03.2012 00:10

Браво на Челси, но нека да си го кажем, второто полувреме съдията един фал не даде за Наполи.

KrisPK
15.03.2012 00:07

Коментатора говори ,че Дрогба бил симулант а отбора на който е фен е пълен с текива актьори (Фарселона)
Иначе Браво на Челси успяха да защитят Английския фитбол!
Евалата!

peterdeadman12
15.03.2012 00:08

фен е на Ливърпул

atlas
15.03.2012 00:04

То Уигън щеше да ги озори повече

Lubo0o
15.03.2012 00:05

Ти ги изкара баси отрепките *lol*

Manchu
15.03.2012 00:04

после челси да не се оплакват от симулации.Тоя Дрогба става за някои Филм :Х:Х:Х

Roberto_Mancini
15.03.2012 00:04

Челси не напраи нищо просто много слаба защита на нароли

Higuain207
15.03.2012 00:03

Челси показаха характер

Lubo0o
15.03.2012 00:08

На мен ми харесва много е готино даже ! Стил Барса *lol*

AlexGun
15.03.2012 00:07

Абсолютно ама това дето го правят второто продължение е просто отчаяние вече...само падат да печелят време. Каквото и да си говорим, не е красиво за гледане.

Lubo0o
15.03.2012 00:03

Тоя на Торес , Дрогба ли вика ? *lol* Смукачев пак се е боцкал

Lubo0o
15.03.2012 00:11

Ще им кажа *beer**lol*

Double_De
15.03.2012 00:10

Ех мамка му пазете топката бре пфффффффффффф

peterdeadman12
15.03.2012 00:03

Симулацията е част от играта.. Всеки играч симулира.. *smile*

st0b796
15.03.2012 00:03

тоя рамирас колко дроба има когато и да я вземе спринт

svog
15.03.2012 00:02

малко остана хайде !!*cup**cup**cup*

pr0fy
15.03.2012 00:01

Да е*а черния ти симулант.Падна ми в очите *wink*

Double_De
15.03.2012 00:01

Този пък Смукачев да ми яде Х.Я!!!!

Lubo0o
15.03.2012 00:02

Той е голям провокатор тоя *lol* Понякога хвърля егати тапизмите

Breathin
15.03.2012 00:01

А този Алексис СМУКАчЕВ няма такъв дразнител бе деа и пубера

st0b796
15.03.2012 00:01

е симулант е дрогба и знае как да реагира за да успокои играта

neymarchooo
15.03.2012 00:01

о да то тука дрогба не симулира нали ? *lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol*

ganef
15.03.2012 00:01

myday10 млакваи!!!! нямаш право на глас....коментираи си турците !!!!!!!!

ChelseaBoy7_9
15.03.2012 00:01

Повече удари от страна на Дрогба, Лампард, Есиен и Де Санктис все ще сбърка...

Breathin
15.03.2012 00:00

Дрогба няма такъв изрод много голям футболист.

chelsea_fannn
15.03.2012 00:05

ахахаа *lol* , пич е , само да не направи някой издънки в негов стил

Lubo0o
15.03.2012 00:04

Виждаш ли ,че Малуда е пич ! *blush**lol*

chelsea_fannn
15.03.2012 00:03

[@link http://www.winner.bg/european-football/read57720.html]

neymarchooo
15.03.2012 00:02

футболист на века ? *lol**lol**lol**lol**lol* ехахьахьахьа чакай тва да го кача в виц.бг хахахахаха *lol**lol**lol**lol*

chelsea_fannn
15.03.2012 00:01

Все пак е футболист на века

chelsea_fannn
14.03.2012 23:58

!4 минути , и Челси излиза от най-големия ад , като победител

AlexGun
14.03.2012 23:57

Не ги отписвайте още Наполи, нали се сещате, че второто полувреме няма какво да губят. Всичко ще е в атака, а един гол вкарат ли и те ще са победители. Дръжте Челси, 15 минути!

peterdeadman12
14.03.2012 23:57

Да не забравяме, че им трябва само 1 гол и вероятно ни бият.. Имат 15 минути *sad*

myday10
14.03.2012 23:56

то ако ни йе дузпа и гол от за6титник в 105 минтуа няма да е 4елси *lol**lol**lol* ебахти умрелиа отбор сеа наполи 6а ва обърнат; )

chelsea_fannn
15.03.2012 00:00

Мълчи бе , твоя отбор 22 години без Вл

Manchu
14.03.2012 23:56

Ако ги няма Дрогба и Тери незнам какво ше стане с челси.Колкото до Наполи тоя ма направо ги няма на терена,толкова слаби че няма и на къде.

petk0v_pz
14.03.2012 23:55

Дано да издържим 15 минутки заслужихме си 1/4 финала тая вечер момчетаа !

rmadrid_fen
14.03.2012 23:55

малее не знам какво да кажа по на пред... то баси мача, баси емоциите, смените, пропуските, ситуациите ... невероятен мач! наистина жалко за който отбор отпадне !

ganef
14.03.2012 23:54

ГОЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *smile*

chelsea_fannn
14.03.2012 23:54

Дидие ни искара мача пак , просто такъв нападател , няма да има скоро Челси

largo88
14.03.2012 23:57

съгласен съм с теб,дидие е точния заместник на зола,самоче зола беше с повече техника но и дидие не е за подценяване

PoIoGaVo
14.03.2012 23:55

Да се надяваме Лукаку да стане като него !

st0b796
14.03.2012 23:54

ето това е футбол магията е че не се знае дори и да си отписан *ball**ball**ball**ball*

Crissstiano
14.03.2012 23:54

Ха тъкмо си викам Иванович може ли да ги класира и то може така да стане *lol* .

neymarchooo
15.03.2012 00:00

и аз не се радвам за тебе *smile* ахйхахахахахахах *lol**lol**lol**lol*

Crissstiano
14.03.2012 23:56

Радвам се за теб *smile* .

neymarchooo
14.03.2012 23:55

аз пък си казах, че ще свършат 3:1, ще има продължения и в първото иванович ще вкара !!!

Lubo0o
14.03.2012 23:53

Браво на Иванович заслужаваше го ! Играч на мача според мен ! Раздаде се на макс !!!

panew
14.03.2012 23:53

ЙЕЙЕЕЙЕЙЕЙЕЙЕЙЕЙЕЙЕСССССССССС 4:111111 *cup**cup**cup**cup*

Double_De
14.03.2012 23:51

Беше трудна, но не и невъзможна, пак паника.......

peterdeadman12
14.03.2012 23:51

Тоя Торес не знам за кой път вече се справи добре в защита..

chelsea_fannn
14.03.2012 23:50

Аз Алекси Смукачев отдавна съм го отписал като коментатор

georgechelsea
14.03.2012 23:50

просто вече се вижда че няма тази агресия в играта на Челси

Arsenal_England
14.03.2012 23:49

Тоз пък коментатора ко вика... да въри сам да опита дали е лесно...

peterdeadman12
14.03.2012 23:48

"Чудо щеше да бъде ако беше вкарал" Тоя Алекси до миналата година му лиза задника, а сега..?

panew
14.03.2012 23:48

Сега не плюйте Торес, не беше лесно ..

georgechelsea
14.03.2012 23:48

браво че и тоя клоун Мейрелеш е наказан иначе и него щеше да пусне вместо Босингва да бе пуснал Кейхил леле тоя Торес пак ли бе е не е истина вече*cards*

Double_De
14.03.2012 23:47

Аз си мисля. че смените са за евентуални дузпи.......де...бааааааааааааа

chelsea_fannn
14.03.2012 23:47

ИЗкарва гол Майстор , Пуска най калпавия португалец

st0b796
14.03.2012 23:47

тоя малуда откакто е влязъл няма докосване ще избухва

bacardy_breezer
14.03.2012 23:47

Са обиждате играчите, които влизат в игра, но ми е интересно какво ще напишете, ако някой от тях ви класира ??? Ще го изкарате най-великия, а сега ги обиждате...

georgechelsea
14.03.2012 23:49

ще ги изкараме те и да вкарат си остават същите клоуни каквито са

st0b796
14.03.2012 23:46

олееееееееееее не само не и тери ами да пусне кейхил

Double_De
14.03.2012 23:46

Малееееееее този ще ни закопае с тези смени

georgechelsea
14.03.2012 23:46

лелеле тоя ли ще влиза сакатник бе не е истина вади Тери е това вече е несериозно загубата е сигурна вече

peterdeadman12
14.03.2012 23:45

Тъпи смени, но така е.. Нямаме качествена скамейка..

st0b796
14.03.2012 23:45

ако е за дуспи калу ги бие много добре

georgechelsea
14.03.2012 23:44

каква е тая тъпа смяна бе тоя ли ще реши мача и извади Мата а Малуда 90 ще изпусне дузпа ако се стигне до там

Double_De
14.03.2012 23:43

е нееееееееееееееееееееееееееее, не матаааааааааааааа...........

Lubo0o
14.03.2012 23:43

Малода ся ще избухне !

peterdeadman12
14.03.2012 23:42

Вие хубаво се радвате на драмата и екшъна, но ние (феновете на Челси) сме под напрежение цял мач *lol*

bacardy_breezer
14.03.2012 23:41

Ами според мен 1 гол в продълженията за който и да е от 2та отбора ще има цената на "златен гол".Ако Наполи вкара за 3:2, Челси ще трябва да вкарва цели 2 гола, за да се класира.Ако пък лондончани отбележат за 4:1 Наполи ще рухнат психически и благодарение на подрепата на своите фенове, Челси ще се класира.Очакват ни интересни 30минути, и помнете - който вкара пръв, той ще е на 1/4 финал.А ако се стигне до дузпи - Божия работа, но може би Челси ще са с леееко психологическо предимство, защото са стигнали до обрат и защото са домакини *wink*

Lubo0o
14.03.2012 23:40

Тоя Хамшик не си играе *lol* машинка е !

chelsea_fannn
14.03.2012 23:40

НЯма ги португалците , и мачкаме

chelsea_fannn
14.03.2012 23:45

*lol* Щом казваш , ще ти се доверя ;д

Lubo0o
14.03.2012 23:45

Пич е , аз го познавам ! *lol*

chelsea_fannn
14.03.2012 23:43

АХАХХАХА , ся пък малуда пуснаха , той по калпав и от португалците

Lubo0o
14.03.2012 23:41

Как уе , ония с едната вежда е голям ! Босингва !!! *lol*

peterdeadman12
14.03.2012 23:39

Торес ги кривна *lol* Много добре се вписа според мен *smile*

norwich_ajax
14.03.2012 23:38

Ако се стихне до дузпи Челси 100 процента се класира ноооооооооооооооо няма да се стигне до дузпи защото Челси ще бият с 4:1.

peterdeadman12
14.03.2012 23:37

Дори да загубим ще съм доволен от отбора, заради това, че се опитаха и играха толкова сърцато.. Дано да вкараме в продълженията, но играчите са страшно изморени.. Според мен РДМ се страхува да не развали добрата игра със някоя смяна..

Stanimir95
14.03.2012 23:37

Челси заслужава да е на 1/4 ФИНАЛ!!!!!!!!!!!!! *smile*

RealMafia1
14.03.2012 23:37

Браво на Челси много духуват отбор евала за тая игра Успех и нека по добрият продължи

atlas
14.03.2012 23:35

Къде са симпатизантите и феновете на Наполи от преди три седмици?*thinking*

Double_De
14.03.2012 23:35

Луиз е маняк! Влиза здраво в единоборствата със самочувствие, и без страх.

primebg
14.03.2012 23:37

Така се играе много добре се справи с Кавани *smile*

st0b796
14.03.2012 23:35

оле дано да вкарат през тия продължения и да не се затварят защото ще им намушат пак

Juan_Mata10
14.03.2012 23:34

И да отпаднем поне съм доволен,че успяхме да докараме продължения

georgechelsea
14.03.2012 23:34

незнам но мисля че съдията се изплаши че ще даде 2 дузпи за Челси и затова не я даде

Double_De
14.03.2012 23:34

А колко различно можеше да е сега, ако и в 1ят мач играехме така...

Lubo0o
14.03.2012 23:35

Викаш Клякаш е виновен *lol*

peterdeadman12
14.03.2012 23:33

Колко са изморени играчите не е истина.. Сега малко почивка *lol* *smile*

Arsenal_England
14.03.2012 23:33

Луис са гърчеше и гърчеше и като видя че има ъглов и стана *lol*

Jurka5
14.03.2012 23:35

И на мен това ми стана смешно. Как се гърчеше и видя,че е в полза на Челси и се вдигна веднага. Супер мач стана,дано Наполи продължи.

Cvet666
14.03.2012 23:25

Каквото и да говорим триото ,което вкара за Челси, си е запазена марка на тима...Само така малко остана....

horo
14.03.2012 23:27

няма две мнения!!!

Lubo0o
14.03.2012 23:22

Иванович ще го изяде ахахах *lol* Как стана надъхан ,да го трепи *lol**lol**lol*

Double_De
14.03.2012 23:19

Само забележете кои хора вкараха за Челси!!

MRLIVERPOOL
14.03.2012 23:19

После старите кучета трябвало да бъдат сменени ... ГЛУПОСТИ!

ChelseaBoy7_9
14.03.2012 23:18

Само да питам - До Сена не трябваше ли да е изгонен след като спря удар към вратата, а да не говорим че той вече има картон?

peterdeadman12
14.03.2012 23:18

Тери днес е невероятен *thumb_up* Най-добрият капитан *thumb_up*

Lubo0o
14.03.2012 23:17

Тоя Иванович тоя мач се раздаде на макс !

Lubo0o
14.03.2012 23:19

Есиенчо го уважавам още от Лион голям е ! *lol*

georgechelsea
14.03.2012 23:18

Тери по същия начин абе изобщо всички играят със страшна мотивация Есиен ми се губи малко но играе що годе

peterdeadman12
14.03.2012 23:16

Сега да не кажете, че дузпата е измислена *lol* Давайте ЧЕЛСИ *thumb_up**thumb_up**ball*

georgechelsea
14.03.2012 23:16

ехе триото бележи Дрогба Лампард и Тери сега само да не ни вкарат а да търсят нов гол

horo
14.03.2012 23:16

До коментар [@comment 1003376] от [@user Arsenal_England]:

Ти не си ли от Арсенал ?

horo
14.03.2012 23:18

Старите кучета на Челси дърпат отбора напред ,такива като Торчо могът да си ходят........

Arsenal_England
14.03.2012 23:17

В момента съм за единствения Английски преставител в ШЛ *smile*

horo
14.03.2012 23:15

ЛАПМАРТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТ!!!!!!!!! *goal**lol*

Arsenal_England
14.03.2012 23:16

Точно с Т ли ще го напишеш бе брат...........

pr0fy
14.03.2012 23:12

Айде Челси , запазете честта на Английския футбол *wink*

ganef
14.03.2012 23:10

пфффф ако не е вратаря им на тия Наполи незнам...Много пази това момче е*sad*

horo
14.03.2012 23:10

Въпреки ,че Наполи са корав отбор имаме време да вземем своето!!!

martin_petrov22
14.03.2012 23:06

тук в сайта има некви лапешори дето са фенове на отбори само че са напраили некои трансфер и въобще си нямат на идея за история на клубовете и обичат да се дразнят пред компа ама ако ги срещнеш някъде ще напълнят гащите

renjaraa
14.03.2012 23:05

Леле колко сте зле тоя Роберто Манцини ви прави на луди и вие му се връзвате не му обръщайте внимание и това е

Fireball91
14.03.2012 23:02

Според мен Наполи заслужават все пак повече да продължат и мисля, че ще е справедливо да ги видим напред в турнира.

AlexGun
14.03.2012 23:01

Само на мен ли съдията ми прилична на АВБ и Мата ?

Roberto_Mancini
14.03.2012 23:00

2-0 хоооп защита хахааа 2-1 яжте сега!!

ze_n_it
14.03.2012 23:02

Ейййй какъв си плужек веднага се появи да дразно феновете на Челси след гола.Голям отпадък си.И аз съм за Наполи но не съм казъл и една кофти дума тука.Да продължи по-добрия!*thumb_up*

chelsea_fannn
14.03.2012 23:02

Как може да викаш за отбор , който ви елиминира от ШЛ много просто парче си

Double_De
14.03.2012 23:00

Само олигофрените от Юнайтед викат за Наполи, какво ли се учудвам...

Double_De
14.03.2012 23:08

Добре, извинявам се на хората като теб *wink*

Lubo0o
14.03.2012 23:07

Какво слагаш всички под един знаменател аз пък се надявам Челси да продължат и да има един английски отбор на 1/4 финалите !

ToothFairy
14.03.2012 23:02

не харесвам ЧЕЛСИ като отбор от малък това,че държа за Юнайтед не оказва влияние всеки с вкуса си. *smile* Симпатизирам и Наполи имат страхотни футболисти. Успех на отбора ти *wink* .

svog
14.03.2012 22:58

ТОРЕС ТОРЕС ТОРЕС ТОРЕСС ХАЙДЕЕЕ ТОРЕЕССС

SAr_mu
14.03.2012 22:58

тря вкарат 4елси 4 гола 4е да продалжят

Fireball91
14.03.2012 22:58

Съкрушиха ги с този гол, но според мен може и да се стигне до драма и Челси да изравни общия до 4:4 *beer*.

AlexGun
14.03.2012 22:57

Стана трудно, но не невъзможно. *smile*

totality_we
14.03.2012 22:56

Айдееееееееееееееееееееееееееее ЧЕСТИТОООООООООООО!!!!!!!! САМО ОТ 20 МЕТРА ГОЛ!!!!*beer*

aa2
14.03.2012 22:56

Паника, паника и пак паника..Това е Челси днес.Вместо да унищожат Наполи след 2-рия гол те се стаписаха и се насраха(извинявам се за израза), и сега ще им е трудно.

Double_De
14.03.2012 22:57

Еми прав си....

Manchu
14.03.2012 22:56

Бравоооооооооооо,давайте Наполи,покажете че челси не са нишо особено

georgechelsea
14.03.2012 22:56

напълно нормално те какво мислят цял мач да се бранят ли

SAr_mu
14.03.2012 22:56

ех мамаму да еба тря ви 3-1 4е да продалжите

Arsenal_England
14.03.2012 22:56

*nerd**nerd**nerd**nerd**nerd**nerd**nerd* фак.... дано Челси отбележи и ги острани!

Double_De
14.03.2012 22:56

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

aa2
14.03.2012 22:54

Тоя Лавеци дали изобщо може да центрира от корнер или фаул?Супер слаб е днес!

Double_De
14.03.2012 22:53

Леле как ни натиснаха........

st0b796
14.03.2012 22:54

е ще видиш че ще успокоят играта нашите само да не се стигне до гол

SAr_mu
14.03.2012 22:53

дани утре и ман4о одарят с 2-0 атлетик господ да им помогни

st0b796
14.03.2012 22:53

айде нандо да влиза за контра какъвто е бързак

martin_petrov22
14.03.2012 22:52

Само Челси давай отстрани тия смешници трябва поне 1 англ отбор къде е кавани*joking* вижда се само Дрогба *beer**beer**beer*

liverpoolfccc
14.03.2012 22:52

роберто от последния ми комм за теб неси писал сега и за гола... драсни нещо

AlexGun
14.03.2012 22:52

И все пак нека не говорим за другите отбори и другите мачове поне в тази тема, тя е на Челси. Стискам им палци. Едно голямо браво на отбор като Наполи, защото те и Базел направиха турнира интересен този сезон. Другата година ще са разграбени, но какво да се прави, за жалост в момента са така нещата във футбола, толкова много талантливи играчи търкат пейките по големите отбори.

SAr_mu
14.03.2012 22:51

роберто 4акаи ма4а сити-4елси щото много бои ши ядете

arsenal101
14.03.2012 22:50

Маччкай Челси! Нещо тея смешните италианци се помислиха за колос

SAr_mu
14.03.2012 22:50

брао дано да задаржите резултата 2-0 и 4елси са на 4етвартфинал

renjaraa
14.03.2012 22:50

Супер ма4а се нарежда засега много добре за нас

totality_we
14.03.2012 22:50

Мале дано Челси да се падне срещу Барса следващия кръг, че съм много мераклия да им гледам сеира! *lol* ... или срещу Реал *lol**lol*

totality_we
14.03.2012 22:55

Ами аз не съм "манго", ама като гледам от кой град си май ти си мангото тука *lol**lol* защо не и кокос, че пò се доближава до цвета ти отвън!*lol**lol*

chelsea_fannn
14.03.2012 22:53

Гледаш , как не дават 5 дуспи за Челси ли бе , манго ?

totality_we
14.03.2012 22:53

Не съм фен на Реал, ама ЦСКА Москва само може да си мечтае да ги бие!

liverpoolfccc
14.03.2012 22:51

кат си толко мераклия а па цска да бие реал сори фенове на реал но тоя....

panew
14.03.2012 22:49

МАЧКАЙЙЙЙЙ ЧЕЛСИИИИИИИИИИИИИ *ball**ball**ball**ball*

st0b796
14.03.2012 22:49

ето това е капитан бееееееееееее
*ball**ball**ball**ball**ball*

panew
14.03.2012 22:48

ЕТО ГО БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ *ball**ball**ball**ball**ball**ball**ball*

SAr_mu
14.03.2012 22:47

роберто вие гледаите да биете спортинг и 4елси после да не ви напалнят кошницата дано 4елси ва отнесе 3-0 мазни араби

st0b796
14.03.2012 22:46

най важното е да не допуснат гол а съм сигурен че при 1на 0 след 75 минута ще има натиск ама дотогава нищо не се знае и приятно гледане на второто

panew
14.03.2012 22:46

Радвам се и благодаря на всички фенове на другите отбори за подкрепата, а ония манчини с неговата арабска оргия да изчезват от ЛЕ и да го банват от сайта тоя хейтър. *beer*

teenage_head
14.03.2012 22:46

Дрогба си е Дрогба. Дано вкара и на Сити в следващия кръг *smile*

Julien_Ivanov
14.03.2012 22:45

роберто ти не трябва ли вече да си лягаш ле пишлеме Пуул нямали ШЛ от колко години ами вие,като един път сте били в ШЛ и отпаднахте безславно и искам да кажа едно голямо мерси на всички фенове на други отбори от Англия,които подкрепят Челси дано бием*smile**wink*

peterdeadman12
14.03.2012 22:44

Много ми хареса мача, яд ме е, на Канаваро, че спаси, но... Успех през второто полувреме и да запазим суха мрежа *thumb_up*

Roberto_Mancini
14.03.2012 22:44

Гледайте само колко е грозен руския алкохолик,ч елси играчката на руския алкохолик абрамовиц

SAr_mu
14.03.2012 22:45

ти да малчиш ваще да не падат утре от спортинг

peterdeadman12
14.03.2012 22:45

А Сити е курвата на арабина (:

boateng_27
14.03.2012 22:44

Хайде успех на Челси надявам се да победят и да се класират в следващата фаза на турнира *smile*

liverpoolfccc
14.03.2012 22:43

роберто кажи ми тоя сезон какво постигнахте и какво ще вземете

SAr_mu
14.03.2012 22:49

и пак ши пла4каш както на ма4а сас суонси

SAr_mu
14.03.2012 22:48

никва титла за вас 4елси ши ва ебе после арсенал и ман4о и краи с титлата и спортинг ши ва одари в ле

liverpoolfccc
14.03.2012 22:48

тва са само мачове титла нещо друго ? пуул 1 сити 0 сити 2 пуул 2 ЛАПАЙ

Roberto_Mancini
14.03.2012 22:46

ПУЛ-СИТИ 1-1,3-0 друго нещо?? СЛАБАЦИ!!!!!

svog
14.03.2012 22:42

сигурно има 2 акаунта в сайт-а хаха

Strraxo
14.03.2012 22:41

Айде Лавези и компания накажете Челси !

rmadrid_fen
14.03.2012 22:43

абе пичове що не държите за Челси? смисъл това... ще има английски представител на 1/4 финали не ви разбирам *smile*

persie1992
14.03.2012 22:42

Ето един помощник на Роберто

svog
14.03.2012 22:41

САФ няма да позволи да му вземат 1вото място *wink*

persie1992
14.03.2012 22:41

А той единствения фен на $ити горкия срещу цяла тълпа през 30 секунди трябва да отговаря *lol*

persie1992
14.03.2012 22:39

Горкия роберто няма шанс срещу феновете на Пул и Челси *lol*

st0b796
14.03.2012 22:42

еми не са много успехите и феновете на отбор от тази година водиха във ВЛ до средата и сега взеха да пукат гуми а им предстоят трудните мачове но няма да се разправяме сега за сити а да гледаме челси айде че почва второто

liverpoolfccc
14.03.2012 22:40

и на МЮ и арсенал се включват някой

panew
14.03.2012 22:39

Невероятна тръпка, подскачам на всяка атака. Дано 2-рото полувреме натиснем и ги надупчим и да продължаваме и да защитаваме достойнството на Английския футбол *ball**ball**ball**ball*

st0b796
14.03.2012 22:38

а роберто там къвто си защо феновете на пуул които подкрепят челси да не са тук като ти хейтваш и незнам някой в този форум да те иска ти си на всяка тема бе ......

Corazon_de_leoN
14.03.2012 22:38

Айде успех Челси още 1 *cigarette* мн ме кефи Емблемата *stop**vicious*

liverpoolfccc
14.03.2012 22:36

Челси – Наполи 13-03 23:15 1 1 1.78 2 - 0 Ще се радвам и на повече

AlexGun
14.03.2012 22:35

Оставяйте го тоя Манчини, такива като него само на вниманието разчитат. Ако никой не му обръща внимание ще млъкне.

aa2
14.03.2012 22:35

Не знам, но ако Челси се класира и продължи да играе по този начин нищо добро не ги чака срещу Мадрид или Барселона...Там резултата може да е доста срамен за Челси.

st0b796
14.03.2012 22:44

еми не се знае ако съдията е този от 2009 не се знае

chelsea_blue12
14.03.2012 22:43

1-во Челси си подобрява играта със всеки мач 2-ро не един път сме показвали ,можем да победим Великите Барса

svog
14.03.2012 22:35

Роберто_ман.. поне ще имаме трофей този сезон за разлика от вас хахахаах*lol**lol**lol**lol**lol**lol**lol**wink**wink*

AlexGun
14.03.2012 22:34

Пожелавам успех на Челси в този изключитено труден сблъсък!

liverpoolfccc
14.03.2012 22:34

роберто ще ме извиняваш тва имах предвид Спортинг Лисабон – Манчестър Сити 1 - 0

Roberto_Mancini
14.03.2012 22:33

феновете на пул какво правят тука?? колко години без шл!

peterdeadman12
14.03.2012 22:44

ХАХАХА, това ми хареса *lol*

peterdeadman12
14.03.2012 22:42

Ти недей се надъхва да не падате от Спортинг..

abramovish
14.03.2012 22:41

ми ти ко праи6 тука лаиновос,отиваи да гледа6 лаинян4естер

liverpoolfccc
14.03.2012 22:39

Забравете за първото място МЮ няма да пропуне точка всеки мач ще гледате как се дига класирането и разликата между тъпите ти арабски боклуци и МЮ

liverpoolfccc
14.03.2012 22:38

тая година да ама др вие дали ще сте в топ 10 ??? ние имаме повече купи и финали в шл отколкото вие мачове

vidic1991
14.03.2012 22:38

Ливърпул имат 5 шл е арабин вие колко имате е 0*lol**lol**lol**lol**joking**joking*

Roberto_Mancini
14.03.2012 22:37

скоро??? КОГА бе тази година пак са аут от шл

st0b796
14.03.2012 22:35

кой го каза вие добирали ли сте се поне до 1/8 финал а за твои сведения пуул скоро ще се върнат в ШЛ

chelsea_blue12
14.03.2012 22:32

Много се радвам ,че доста от феновете на Ливърпул ни подкрепят *smile*))))))))))

boateng_27
14.03.2012 22:32

До коментар [@comment 1003161] от [@user liverpoolfccc]:

Ти обаче си гледал някой мач на Ливърпул за Карлинг къп или за друга купа хахаха колко си забавен

AlexGun
14.03.2012 22:46

Втория мач напрао ги окъпахме ама затва се играят 2 мача, ако играхме първия мач на половина добре колкото 2рия ... само че с АКО-та не става. Милан заслужаваха да продължат, така и стана. Просто съм реалист. Дано играта на Арсенал да продължава да се оправя и дано да няма контузии, че няма по-лошо от това. *smile*

liverpoolfccc
14.03.2012 22:42

БРАТО нищо неказвам за милан и да ти кажа реал имат най-много купи в ШЛ но да миланн са силни но признай че втория мач арсенал тотално ви надигра

boateng_27
14.03.2012 22:40

Кой е най титулувания клуб в света ???

liverpoolfccc
14.03.2012 22:35

припомни си финала 2005

georgechelsea
14.03.2012 22:32

единственото което немога да разбера е защо при фаул не центрират то се видя че тия се насметоха а те ми разиграват и после държат топката в нашта полвина

svog
14.03.2012 22:31

и аз много искам да видя Торес в игра и ако се разпише ще е прекрасно *smile*

Double_De
14.03.2012 22:30

Тези физически ни превъзхождат тотално....

svog
14.03.2012 22:29

според мен трябваше да има *cards* тук

Roberto_Mancini
14.03.2012 22:29

До коментар [@comment 1003142] от [@user liverpoolfccc]:

къв хълк бе ние счупихме порто 4-0

albertog
14.03.2012 22:31

Къде ти е прогнозата 0:3 арабско копеле

norwich_ajax
14.03.2012 22:21

лелеле ЧЕЛСИ ги разбиват усещам как голчето се пече а ако челси вкара 2ри тия тотално ше се насерат

st0b796
14.03.2012 22:33

и аз мисля че нандо трябва да играе дори и с дрогба . Торес става и за крила бърз техничен а и този сезон какви асистенции върти

liverpoolfccc
14.03.2012 22:30

след мача ще ликуваш ти както и всички фенове на сините силно се надявам и хлапето да запише някоя минутка наполи да се връщат в СИЛНОТО КАЛЧО *lol*:*lol*

st0b796
14.03.2012 22:28

аз се моля за любимия си отбор и бих бил страшно щастлив ако ги отсраним

norwich_ajax
14.03.2012 22:26

ше стане ! да не би да се самняваш в отбора си ? Имате си Дрогба който е дори по добар от Кавани нищо че е старичак вече.

st0b796
14.03.2012 22:24

хмм пич ти така каза и срещу бирмингам първия мач ама стана обратното дано да познаеш сега

Danskrastev
14.03.2012 22:21

Казах ви 3-0 е мача просто отборите от Лондон на свой терес са упасни !!!!

svog
14.03.2012 22:20

Роберто вие сте измислен отбор *smile* с толкова пари нищо не правите смешки

liverpoolfccc
14.03.2012 22:22

само харт и силва да се махнат и ще са на второ място в чемпиъншип

norwich_ajax
14.03.2012 22:19

ние не успяхме срещу мУлан но ЧЕЛСИ ше отстрани тия балаци.Още на половремето ше е 2:0 и второто още 1 и краен резултат 3:0 а наполи обратно в италия.

brickbat
14.03.2012 22:18

Фенове на Челси преди седмица казаха, че Дрогба е слаб и трябва да си ходи...

Roberto_Mancini
14.03.2012 22:18

1 случаен гол!! Много се кефите.. СЛАБАЦİ

st0b796
14.03.2012 22:20

вие когато играете след групите на ШЛ пак ни пиши а сега моля те освободи ни от присъствието си

liverpoolfccc
14.03.2012 22:19

СУОНЗИ ВАС ВИ БИЯТ и дуспа опуснаха утре и порто ви мачкат нали знаеш пак с пета ще ви вкарат ... езък че имате най-добрия вратар на острова

tenebrum
14.03.2012 22:18

на контра 1 гол и чао жмелси,много са бавни защитниците на челси,док
ато нападателите на наполи са бързаци

Double_De
14.03.2012 22:21

Така е, но ние сме по-класния отбор и имаме повече опит в ШЛ от Наполи!!! Повече успеваемост ни трябва в мача и ще продължим!

svog
14.03.2012 22:18

Челси ако продължат до края с тази игра ще победят *smile* *cup**cup**cup*

liverpoolfccc
14.03.2012 22:16

БРАВО ЧЕЛСИИ МАКАЙТЕ ТЕЗИ ИТАЛЯНЦИИ АЙДЕЕ давайте до почивката 2-0 и след нея още 2-3 гола

Roberto_Mancini
14.03.2012 22:16

Нее каванииииииииии

liverpoolfccc
14.03.2012 22:18

махай се хейтър щото и второ място няма да видите догодина за оцеляване ще се борите тапак такъв

petiooo232
14.03.2012 22:15

Браво само още 1 гол и да запазят резултата и продалжаваме ! *smile* какъв прпуск :@

st0b796
14.03.2012 22:14

момчета сега трябва не де се прибират а да натиснат за 2

svog
14.03.2012 22:13

1:0 Честито на феновете на Челси

st0b796
14.03.2012 22:12

и играем само с центрирания наполи извеждащи пасове бързи атаки пробиви а ние бавно разиграваме и какво

Double_De
14.03.2012 22:10

Как подаряваме топката не е истина.....Есиен много зле...

Double_De
14.03.2012 22:12

Ами повечето....нито пресират, нито нападат, агресия и скорост трябва...

st0b796
14.03.2012 22:10

ами стъридж

st0b796
14.03.2012 22:07

с тея пасове назад незнам какво играят

georgechelsea
14.03.2012 22:05

с тая игра няма как да бием при това с 2 гола просто невъзможно играят все едно те водят с 3-1

Double_De
14.03.2012 22:01

Есиен и Коул не се джижат достатъчно, давай Челси можеш да се справиш!!!

jun4z0N
14.03.2012 21:57

Айде Наполи, успех.. вие заслужавате победата.. !

monowave
14.03.2012 21:44

дано наполи смачкат тия смешните англичани, италия и испания номер 1 фак ю

luiz_lfc
14.03.2012 21:42

Тука взимаме мача без големи трудности

dict8or
14.03.2012 21:41

Шампионската лига си връща старата слава постепенно, когато ги нямаше лайната от низшата лига. Най-силното първенство в света, а Наполи, които все още не са гранд ще отстранят Челси, които се водят за гранд.

luiz_lfc
14.03.2012 21:43

Да казваш че Ливърпул са лайна е смешно другите отбори може би но ние със сигурност заедно с милан и реал сме най-великите в ШЛ

Vers
14.03.2012 21:41

хенди къп за челси това е сигорно

Arsenal_2
14.03.2012 21:41

Дано стане интересен за гледане мач и Челси да запазят англиийската чест.

valioarsenal
14.03.2012 21:38

Ае да ти се втръсне от тез смотани италиянци убийте ги тез жабари 3:0

123456789
14.03.2012 21:31

Аре всички където викат за Наполи да ме хванат за кура ?? става ли ??

charl35
14.03.2012 21:43

Май ти и Челси ще духате !

monowave
14.03.2012 21:41

На тебе къв ти е проблема кой на кого пожелава успех? Успех Наполи. *beer*

TorreS_ChelseA
14.03.2012 21:30

абе да по4ват с който искат само искам 4елси да бият

georgechelsea
14.03.2012 21:28

стига с тоя Торес бе видяхме го каква принцеса е не един мач състава е супер но по-добре би било да почнем с двама нападатели и Мата зад тях

paunQ
14.03.2012 21:22

Все си мисля, че този мач ще има продължения.. Прогнозирам 3:1 за Челси и успех в продълженията с гол на Торес!

paunQ
14.03.2012 21:40

С 10 лева, сметни.. *lol*

valioarsenal
14.03.2012 21:39

Всичко е възможно !!!

Arsenal_2
14.03.2012 21:37

Това което прогнозираш сигурно се равнява на коефициент 1000, най-вече с гола на торес в продълженията*joking*

naskozzz
14.03.2012 21:17

може ли да не стартираш такъв мачс торес... Независимо в каква форма е , това е един от най-класните нападатели на поколението и многократно го е доказвал....

chelsea_blue12
14.03.2012 21:21

И аз съм на това мнение *thumb_up*

persie1992
14.03.2012 21:15

Слагайте ми колкото искате ръчички надолу, това си е моето мнение, дано стане хубав мач поне за неутралните фенове

joseph_Macg
14.03.2012 21:13

добър състав за Челси , но дано се стигне до схема с двама нападателя и мата зад тях лично мнение . А защитата ни е доста добра като състав . 2:0*wink*

persie1992
14.03.2012 21:12

Това е част от футбола, някои виждат едно други - друго *smile*

persie1992
14.03.2012 21:08

Според мен Наполи ще продължат, убийствената им атака компенсира слабата им защита *smile*

ForzaJuve29
14.03.2012 21:12

Дълго късо изнасилиха ли ви в Неапол?!Или и ти като ония гостенин в студиото ще обясняваш на хората че Наполи не заслужавали победата!

Lampss
14.03.2012 21:10

Е да,като Кавани вкара с едно дълго рамо ще е убийствена *wink*