Петев: Целите ни остават спечелване на титлата и купата

16:49
Петев: Целите ни остават спечелване на титлата и купата
Мнения на двамата старши треньори след победата на Лудогорец над домакина Ботев Пловдив с 3:0 на четвъртфиналите на турнира за купата на България по футбол:

Милен Радуканов (Ботев Пловдив):
"Излязохме срещу най-добрия отбор в България. Опитахме се да се противопоставим и смятам, че се представихме достойно. До 20-ата минута бяхме равностойни, но след наша грешка стана първия гол, след това отново след наша грешка получихме и червен картон. С 10 души е много трудно. Лудогорец е класен отбор, срещу който всички ще имат проблеми".

Ивайло Петев (Лудогорец): "Направихме добър турнирен мач. Резултатът ни удовлетворява. Единствените ми притеснения са свързани с контузиите на Марселиньо и Иван Стоянов, които трябваше да заменим принудително на почивката. За съжаление футболът е такава игра, че във всеки един момент можеш да дадеш жертви. Не сме очаквали да бъде лесно. Преди всеки мач шансовете са равни. Ботев е добър отбор с големи традиции в България. Бяхме максимално готови и концентрирани. Целите ни остават спечелване на титлата и купата. Нямам претенции за съперника на полуфиналите. Каквото отреди жребият", това ще бъде".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация