Япония се класира за Олимпиадата по време на земетресение

16:37
Япония се класира за Олимпиадата по време на земетресение
Отборът на Япония се класира за олимпийския футболен турнир в Лондон това лято при мъжете, след като победи с 2:0 Бахрейн в решителна среща в зона Азия.

Здраво земетресение с магнитут 6.1 по скалата на Рихтер разлюля района на Токио, включително и Националния стадион. Въпреки това обаче мачът беше доигран.

Головете на Такахиро Огахара и Хироши Кийотаке през второто полувреме се разписаха за японския тим. След този резултат Япония има 15 точки, недостижима е на 1-ото място и регистрира четвърто поредно участие на олимпийския футболен турнир за мъже. В друга среща в зона Азия, играна днес, Австралия и Ирак завършиха при нулево равенство. Двата отбора са аут от битката за 1-ата позиция.

ОАЕ и Узбекистан също се срещат по-късно днес и те са отборите, които се борят за класиране в Лондон. От група А се класира като победител отборът на Република Корея.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Arsenal_England
14.03.2012 17:36

Голям народ са тея ей... наще не искаха да играят футбол при +1,+2 градуса а хората играят при земетресения, в Русия играят футбол на по -20 градуса... просто наще са пълни меки китки, дай им да се татуирват, да се гелосват и 1 спортна кола и не ги търси вече.

ChelseaBoy7_9
14.03.2012 18:50

Да, това със земетресението е било по програма... Ти гледаш ли въобще какво пишеш *lol*

Arsenal_England
14.03.2012 18:30

Според мене възможностите им са много повече, но просто са разглезени и не искат да ги показват*smile**smile*

dehumanization
14.03.2012 17:46

брато не съм съвсем съгласен .. момчетата играят по възможностите си !