Дори и Златан си има цена

19:44
Дори и Златан си има цена
Шведският нападател на Интер Златан Ибрахимович ще бъде продаден, ако някой клуб предложи достатъчно добра сума и самият играч пожелае да напусне "Джузепе Меаца", заяви президентът на "нерадзурите" Масимо Морати.

Голмайсторът на италианското първенство Ибрахимович заяви, че ще обмисли бъдещето си в края на сезона. Медиите свързаха шведа с трансфер в Барселона и Реал Мадрид.

"Всички си имат цена. Ако реши да напусне и той ще има някаква. Засега не сме насрочили някакви срещи за края на сезона", заяви Масимо Морати.

"Може би Ибрахимович ще напусне отбора и тогава Интер ще спечели Шампионската лига. Понякога правиш избор, за който след това съжаляваш", допълни още той.

В неделя наставникът на тима Жозе Моуриньо заяви, че Интер е по-голям от Ибрахимович, независимо от добрите му представяния. Морати се съгласи с Моуриньо, но все пак допълни:
"Не мога да си представя Интер без Ибрахимович."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tayfun94
23.03.2009 21:45

Такива като rokera_henry не знам как ги правя експерти.За да кажеш,че Ибра е дърво трябва да си много голям фен на Милан или по някакъвначин много да мразиж Интер.И аз ги мразя ама как на бялото да кажа черно като Ибра е най-добрия нападател
след Торес

rokera_henry
23.03.2009 21:16

Виж ся.. брат. Тва ,че ти имаш различно мнение от моето не те прави разбирач.И разбрахме ,че си най-големия фен на РОма ,макар само дебилите да повтарят нещо по няколко пъти.За това не ми давай наклон на... какво да правя,а вземи си оправи вкуса за добър играч,че почна ти да не струваш. Имам си мнение,както и всеки друг и имам право да го изказвам,като не ти харесва не чети и не се прави на много остроумен ,за да не те направя тъп.Айде спирам да пиша в тая тема и без това ,нито Златьо,нито някой от вас заслужава внимание от мен.. *wink*

geshana
23.03.2009 21:08

Рокер-чо .... брат . Наистина , че май не разбираш и грам футбол!Аз съм най-големия фен на Рома!Боготворя отбора!Но пък и не мога да си затварям очите за другите!Ако смяташ че "Златния" е дървен значи явно не си в час!Що става дума за неговите изяви с манафчестър .... явно отново си сляп!Ролята на "Златния" (Няма да се уморя да го повтарям) бе да сваля топки към своите съотборници!Просто нямаше начин да бъде оставен на спокойствие да се разиграва коня,и не защото не може , а защото "Специлания" така реши.Въпреки тази си своя роля той я изпълни прекрасно!Всички високи топки бяха обирани от него и подавани към съотборници!Тва че ти гледаш дали нападателя е отбелязал и си изграждаш мнение за него си е лично твой проблем , но не ни занимавай с глупавите си изказвания!Просто не струваш!И да допълня въпреки че съм най-големия фен на РОМА , смятам че "Златния" е най-добрия нападател в света в момента (говоря за истински централни нападатели , некато Меси и роналдо които играят къдет си поискат)! И да допълня : FoRzA^MaGiCa^ROMAA !!!

DavidSilva
23.03.2009 21:03

Ибракадабра в момента е най-добрия в света,няма кой да го мине,а тия дето го говори rokera_henry са пълни тъпотии *wink*

geshana
23.03.2009 20:58

Той тоз е ненормален ако продаде "Златния" бе . Баси оптимиста аз *joking* *sick*

rokera_henry
23.03.2009 20:49

Абе ,мислех да не ти падам на ниското ниво ама що да не ти сипя малко.. Сега аз тебе не те знам къф си ,ама като гледам как се изразяваш и как пишеш ,мисля че нямаш образование.И кво да пускам последния мач на Интер,срещу някви слабаци всеки може да играе при положение ,че има такива класни играчи зад гърба си.. Защо срещу Ман. Утд не блесна ,като е такава звезда,а дори напротив изложи се като кифладжия.. "такива дървета не харесвам ми кой харесваш аааа ти топка ритал ли си е." Е ти щом харесваш дървета твой проблем, от тук мога да си правя извод колк оразбираш и колкото ти е ритането на топка,а ти мен не ме мисли играл съм,тренирал съм и разбирам доста повече от теб,но не съм тръгнал да се меря с някакъв неграмотник ,който има свободен ден ,преди пак да отиде да гледа офцете..

sunzoffman
23.03.2009 20:40

сегга тебе ше те храня рокер ли си мрокер ли си еи рогач я си пусни даже и последния мач на интер и ще си говорим пак или нещо в нета кога си гледал златан в деиствие даже още и в аякс да ви са не видат и разбирачите. аз такива дървета не харесвам ми кой харесваш аааа ти топка ритал ли си е.ако златан е дървен незнам.гледаи малко повече футбол и тогава коментирай. а пък иначе само LIVERPOOL

rokera_henry
23.03.2009 19:54

Да,има цена - 5 лв !Ако аз имам отбор и Златан е в моите редици,ще дам пари за да го махна.. Дървета,мързеливци,правещи се на майстори носещи само името си на гърба не уважавам! За това и не понасям Златан. А Интер ми е симпатичен отбор и от Италия за него държа..