Връщат Ясен Петров в Левски

10:13
Връщат Ясен Петров в Левски
Бившият треньор на Левски Ясен Петров отново ще се завърне на "Герена". Този път Пловдивския Джанини няма да води първия тим, а ще намира качествени попълнения за него, пише "Тема Спорт".
 
Специалистът вече има зададена мисия да наблюдава таланти и класни играчи в Югоизточна България. Той ще е част от щаба на главния селекционер на "сините" Дончо Донев. В екипа на бившия футболист на Левски ще бъдат още Стефан Данчев, който ще отговаря за Североизтока, Георги Георгиев - Карчо ще следи за качествени играчи в Югозапада, а бившият защитник Пламен Николов ще се заеме със Северозападната част от страната.

Връщането на Ясен Петров засега е сигурно, но не е изключено той да напусне поста си, ако получи изгодна оферта да поеме някой клуб. Екипът на Дончо Донев ще наблюдава за качествени футболисти за първия отбор на постовете, на които треньорът Николай Костов заяви, че има нужда от такива, както и за млади и перспективни таланти. От “Герена" се надяват да се натъкнат на повече родни обещаващи играчи, тъй като искат да изградят силен отбор от българи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

manutd_forlife
14.03.2012 14:41

точно така да направят. Много ме е яд на левски и цска имаха добри треньори, но тъпото ръководство ги маха.

holigan4e
14.03.2012 12:59

Освен,че трябва да го върнат трябва и не му се месят в работата.Тоя Гонзо може да беше голямо име в Левски,но това не му дава право той да дърпа конците.И ако обича Левски трябва да се махне,защото освен като футболист за нищо друго не става.Ясенчо е голям специалист и винаги има правилна обосновка,защо е направил дадено нещо.Николай Костов да си ходи !

Manower
14.03.2012 17:04

Смешник, ама като ви хванеше чорбарчета се нааа...хте, защото ви правеше просто за смях! Какви сте ми лицемери...Друг е въпроса, че ставаше само за България като футболист, а за трениор няма какво да кажа освен.... Като чуеш Гонзо се сещай веднага за 14!!!!

mitko911
14.03.2012 14:07

Гонзо и футбол *lol* Не се шегува, тоя пич е трябвало да стане водоноска, а не футболист, а треньор да не говорим, че си е ........ майката *confused*