От ЦСКА не позволиха на Академик да домакинства на Банско на "Армията"

17:36
От ЦСКА не позволиха на Академик да домакинства на Банско на "Армията"
Отложената среща от 16-ия кръг на Западната "Б" група между отборите на Академик София и ФК Банско не се игра. По програма мачът трябваше да се проведе от 15.30 часа днес на стадион Българска армия, но в последния момент от ръководството на ЦСКА не позволиха на Академик да приеме Банско, за да запази терена на стадиона в Борисовата градина. Очаква се Спортно-техническата комисия да присъди служебна победа 3:0 за Банско.

Директорът в Академик София - Вихър Данчев, разкри, че старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов не е позволил на Академик да домакинства на "Българска армия" и е настоял пред
собствениците на ЦСКА теренът да се ползва само от "червените".

"Имаше споразумение да играем с Банско на "Българска армия", но днес около 14.00 часа разбрахме, че Стойчо Младенов е поискал от собствениците на ЦСКА теренът да се ползва само за мачовете на ЦСКА. Той е прав за себе си, защото иска най-доброто за своя клуб. Но
не беше коректно да ни кажат в последния момент, че мач няма да има", каза Вихър Данчев.

Той подозира в нечестна игра и тима на ФК Банско, тъй като от ръководството на клуба отказали вариант мача да се играе в Сандански.

"Имаше вариант да домакинстваме на Банско в Сандански, но изпълнителният директор на банскалии Красимир Горанов отказа, макар че разстоянието Банско - Сандански е само 50 км. Вероятно от самото начало целта е била да загубим служебно", каза още Вихър Данчев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари