Форлан сменя Атлетико с парите на Ман Сити

16:45
Форлан сменя Атлетико с парите на Ман Сити
Диего Форлан е на път да напусне Атлетико Мадрид през лятото и да се присъедини към отбора на Манчестър Сити, разкри агентът на футболиста.

Уругваецът е в страхотна форма през този сезон и досега отбеляза цели 19 гола за "дюшекчиите" в Примера дивисион и по този начин е привлякъл вниманието на "небесносините".

"Вярно е, че някои от големите европейски отбори, включително и Манчестър Сити, са заинтересовани да привлекат Диего в редиците си. В момента той е изживява чудесен период и не иска да мисли за нищо друго освен за играта си с екипа на Атлетико. Все пак в края на сезона е възможно да се появи оферта, на която Диего не би могъл да откаже. Убеден съм, че той би се представил чудесно във Висшата лига", заяви мениджърът на нападателя Даниел Болотников пред испанските медии.

Както е известно, Форлан има опит в английското първенство, където той защитаваше цветовете на Манчестър Юнайтед, преди да бъде трансфериран във Виляреал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DavidSilva
23.03.2009 21:07

Тия Ман Сити са толко неопитен отбор и просто няма накъде! Вместо Марк Хюз да купи един класен нападател с тия пари,тои купува само недоказани - Белъми,Форлан и др. Говори се,че искат Ънри,който е велик и за който си заслужават парите! *party*

lopatar
23.03.2009 19:50

само с пари не става щото много баби хилаво дете