Капитаните на България в разочароващия отбор на кръга в Англия

17:09
Капитаните на България в разочароващия отбор на кръга в Англия
Двамата капитани на националния отбор по футбол на България Димитър Бербатов и Стилиян Петров попаднаха в разочароващия отбор на седмицата в английската Висша лига. Този така непопулярен тим тази седмица е изграден основно от футболисти на Манчестър Юнайтед и Астън Вила.

След разгромната загуба от Ливърпул на "Анфийлд" с 0:5 Астън Вила е водач с най-много футболисти в разочароващия отбор на седмицата, като тимът от Бирмингам има цели 6 представителя. Пол Скоулс и Джи-Сунг Парк пък представят "червените дяволи" в полузащитата, а най-скъпите футболисти във Висшата лига - Димитър Бербатов и Робиньо оформят нападението на "слабаците" през този кръг.

Класацията за най-добър и най-слаб отбор на седмицата в английското първенство се изготвя на база гласовете на 5 от най-престижните редакции на медиите на Острова.

Разочароващият отбор на седмицата в Англия:


Вратар: Брад Фридъл (Астън Вила) - 24 точки
Десен бек: Найджъл Рио-Кокър (Астън Вила) - 18
Централен защитник: Фабрицио Колочини (Нюкасъл) - 19
Централен защитник: Къртис Дейвис (Астън Вила) - 24
Ляв Бек: Люк Йънг (Астън Вила) - 24
Десен халф: Джи-Сунг Парк (Манчестър Юнайтед) -26
Централен халф: Пол Скоулс (Манчестър Юнайтед) - 21
Централен халф: Стилиян Петров (Астън Вила) -24
Ляв халф: Ашли Йънг (Астън Вила) - 24
Нападател: Робиньо (Манчестър Сити) -24
Нападател: Димитър Бербатов (Манчестър Юнайтед) -24.

За най-добър футболист на миналия 30-и кръг в английската Висша лига бе определен капитанът на Ливърпул Стивън Джерард със своите 43 точки.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tupka4a
25.03.2009 00:47

Боже, това е най-якия състав от Висашата лига, а всъщност са най-зле представили....

BUBOLE4O_ME4O
23.03.2009 22:54

Футбулфен, така си е подяволите. Аз от днес спирам да пиша коментари на тема бербатов. Не желая да печели незаслужено. Защото ако се замислите с всеки пост тук или другаде, с всяко кликване на мишката в/у новина свързана с този "родолюбец" той печели незаслужено няколко неща. Достатъчно умни сте за да се досетите кои са те. Само се надявам Сър Алекс да се осъзнае навреме, че е направил най-голямата грешка в кариерата си и я поправи възможно най-бързо!!! *sad*

Milan1989
23.03.2009 18:53

*angry* *thumb_down* Стенли изигра приличен мач срещъ Ливърпул...Не знам какви са тия издания, но да си пуснат запис на мача особено 17,27 и 68 минута когато стилиян събра по 3 играчи на Ливърпул около себе си и в 3-те случая.

Futbulfen
23.03.2009 18:02

Определено за Стенли т'ва е нетипично .. Бербатов не искам повече да го коментирам,че ше има коментари от рода:нищо не разбираш;ти българин ли си;говедо ли си ала-бала .. толкова си може ЗВЕЗДАТА *wink* .. и все пак ако Методиев драсне коментар нека да не се излага и да не пише,че и в Англия не разбират от футбол
*joking*

pappi
23.03.2009 17:33

За Бербо не е изненада,че е тук,но на Стенли не му се случва често да е сред най-слабите *thinking*