От Спортист изразиха недоволство от съдийството на Баялцалиев

18:44
От Спортист изразиха недоволство от съдийството на Баялцалиев
От Спортист Своге изразиха недоволството си срещу съдийството на рефера Ангел Баялцалиев в дербито на Западната "Б" група, спечелено от Пирин Гоце Делчев с 1:0 у дома срещу Спортист Своге.

Президентът на Спортист - Христо Димитров, обвини съдията Баялцалиев, че е опорочил двубоя в събота.

"Ангел Баялцалиев пречеше и на двата отбора да играят футбол. Той искаше да бъде главно действащо лице на терена. На фона на всичките безумия, които сътвори арбитъра, съдийският наблюдател му е поставил добра оценка. Съдията провали изцяло дербито, а делегатът му постави добра оценка, за да си запази мястото. Тотално безобразно съдийство. То беше слугинаж спрямо някой. Нека съдийският наблюдател да каже защо му е поставил такава висока оценка. Да се замислят от БФС дали този наблюдател има място във футбола", заяви Христо Димитров.

"В 18-ата минута на наш футболист беше показан червен картон за неправилно дишане, а грубостите от страна на футболистите на Пирин бяха подминати или санкционирани само с жълти картони. Съдията след мача каза, че това не било балет. След гола на Пирин състезател на противника беше изгонен за нищо. Това се случи, защото съдията беше гузен. В последно време нарочно се налагат синчета на бивши съдии. Ако не се спре тази практика, българското съдийство не го очаква нищо добро. Води се целенасочена политика срещу Спортист Своге, но нашият отбор ще играе футбол и ще докаже, че има място в елита на България", каза още Димитров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари