Войнов: Академик няма с какво да ни изненада

13:35
Войнов: Академик няма с какво да ни изненада
Ръководството на ФК Банско все още няма яснота къде ще се играе утрешния мач от 16-ия кръг на Западната "Б" група срещу Академик София. Административният шеф на отбора-домакин Академик София Симеон Кръстанов е представил писмо до футболната централа с
искане срещата да се играе на градския стадион в Сандански. От БФС по категоричен начин заявили, че мачът трябва да се играе в столицата. За да стане това трябва да се получи съгласие за достъп до стадион Българска армия.

"Независимо къде ще се играе този мач, ние сме длъжни да бъдем мотивирани и организирани, за да излезем като краен победител от двубоя. Имаме достатъчна информация за играта на Академик София и няма с какво да бъдем изненадани. Ще приложа схема на игра 4-4-2. 11-те, с които ще започна мача във вторник, ще обявя на разбора преди него", каза Войн Войнов - старши треньор на Банско.

За мача срещу столичния Академик наставникът на тима от курортния град Воин Войнов няма да може да разчита на Иван Топузов, Сергей Георгиев и Слави Шопов. Топузов е наказан от ДК
на БФС за натрупани жълт картони. Шопов е болен. Георгиев е картотекран от изпълнителня директор на клуба Красимир Горанов пред БФС, но няма да вземе участие в двубоя срещу Академик София заради неполучена жълта карта от испанския Канияс където е играл футболиста.

При това положение Вон Войнов ще разчита за мача във вторник само на новодошлите вратар Александър Стоянов от ДЮШ на ЦСКА и полевите играчи Петър Тончев от Чавдар Етрополе, Атанас Спириев от Пирин Гоце Делчев, Васил Захариев от Вихрен Сандански и преотстъпените до края на първенството Давид Стоянов и Костадин Аджов от Миньор Перник.
Очаква се вратарския пост да бъде зает от Костадин Янев, пред него в защита - Давид Стоянов, Димитър Крушовски, Георги Ангелов, Костадин Слаев, халфове - Благой Наков, Васил Панайотов, Костадин Аджов и Самир Аесс, нападатели-Петър Тончев и Вайс Кьосов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация