Лотар Матеус ще се пробва в киното

13:21
Лотар Матеус ще се пробва в киното
Очертава се начало на нова кариера за бившия футболист и безработен треньор Лотар Матеус.
На бившия полузащитник на Интер е отредена роля в телевизионния полицейски сериал "Тревога за Кобра 11" на частната телевизия RTL. Матеус, който през този месец навършва
51 години, ще трябва с пълна газ да удари кола в камион със сладолед, а редом с него ще седи младата му приятелка, 27-годишната полска манекенка Йоана Тучинска.

"Ще внимават да не ми се случи нещо, но още не знам дали наистина ще карам на пълна газ или просто ще ускорят сцената при монтажа," обяснява бившият капитан на бундестима.
Телевизионният ангажимент щял да бъде временно занимание, тъй като Матеус възнамерявал да продължи треньорската си кариера. Откакто обаче бе уволнен през септември миналата година от поста старши треньор на националния отбор на България, Матеус все още не успява да си намери отбор за трениране, изтъква агенцията.

Лотар Матеус е тачен футболист в Италия, където от 1988 до 1992 година изигра 115 мача (40 гола) с екипа на Интер. Треньорската му кариера започна през 2001 година с един сезон в Рапид Виена и продължи все за по един сезон в Партизан Белград и в националния отбор на Унгария. След кратък престой в бразилския Атлетико Параненсе през лятото на 2006 година стана помощник на Джовани Трапатони в Ред Бул Залцбург, след което гастролира в Макаби Натания Израел и в България.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

greenhool
12.03.2012 13:58

Лотар може да получи оферта да е треньор на отбор само от някой режисьор на филм с футболна тематика..