Юве прави отчаян опит да задържи Недвед и догодина

14:43
Юве прави отчаян опит да задържи Недвед и догодина
Ювентус ще се опита да задържи Павел Недвед в състава си и през следващия сезон, разкри агентът на "Чешката фурия". Наскоро 36-годишният халф обяви, че в края на настоящия сезон ще прекрати състезателната си кариера, но изглежда хората от ръководството на "Старата госпожа" ще се опитат да уговорят Недвед да остане за още един сезон.

"Павел вече каза своето сбогом, но съм убеден, че той ще размисли. Знам, че от Юве имат желание да преговарят за нов договор и смятам, че любовта на Недвед към "Старата госпожа" ще се окаже решаващ фактор", заяви Мино Райола пред италианските медии.

В последните два месеца бившият капитан на чешкия национален отбор бе измъчван от травми, но в неделя Недвед показа класата си в дербито с Рома, когато с топовен изстрел разстреля Дони, оформяйки крайното 4:1 за "бианконерите".

Както е известно, миналото лято Недвед отново бе на ръба на оттеглянето от футбола, но тогава желанието му да помогне на Ювентус в борбата за "Скудетото" изигра основна роля и той поднови контракта си с торинския гранд.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bianconero27
23.03.2009 16:17

Ако се използва правилно Павката има още доста да даде на отбора.
Ако влиза както срещу Рома последните 20-30 минути може да помогне много с класата си *smile*
Иначе искам само да споделя, че това е един от най-великите футболисти, които съм гледал, а освен това е и страхотен човек. Малко останаха мъжкарите като него..