Морати : Титлата от 2006-а е най-ценното ни отличие

16:23
Морати : Титлата от 2006-а е най-ценното ни отличие
Президентът на Интер Масимо Морати отказа да говори отново за отнетата титла на Ювентус през 2006 година и служебното и присъждане на "нерадзурите". Той заяви, че този шампионат е бил истинска гордост за всеки привърженик на отбора.

Горчивото съперничество между "старата госпожа" и Интер продължава и до днес, като то е силно свързано разбира се с кризата "Калчиополи" през същата онази година. Като резултат на Ювентус бяха отнети титлите от 2005-а и 2006-а година.

Всички в отбора от Торино, включително и техните фенове заявиха не еднократно, че те са били най-добрият отбор по това време и съвсем закономерно са спечелили трофеите.

Вчера италианският вестник Tuttosport отправи запитване към шефът на Интер Морати относно това дали той би върнал купата.

"Защо вие не я върнете? Това ще бъде хубав жест." - запита водещ торински вестник.

С пълно безразличие Морати заяви ясно: "Аз никога не съм обмислял тази хипотеза. В същност аз смятам именно това отличие за най-ценно."

Тогава Морати отправи саркастичен коментар за Ювентус, казвайки, с оглед на последната победа в Скуздетото, че е имало по-интересни начини да прекара времето си.

"Поздравления за Ювентус за покупките им, но през този период имахме други неща за вършене" завърши той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

seriosblack
24.05.2008 01:57

Според мен въобще не са само Юве дето са уреждали мачове.Дори смятам че в калчото едва ли има отбор който да не е участвал в уредени мачове.Просто тоя път решиха да накажат точно тия отбори които хванаха(Юве, Милан, Лацио, Фиорентина и Реджина ли бяха другите).Толкова мн пари се въртят във футбола че едва ли има първенство което да не е корумпирано.

Brad4eda
23.05.2008 21:11

Абе купували мачове как ли па не!!!!!! Ювето бяхме най-добрите тогава в Италия няма какво да спориме просто!!! Това Интер отбор ли е??? Сбирка алкохолици.

buffon_92
23.05.2008 19:56

Ако не тези 2 титли не бяха отнети на Юве по този начин нямаше бездарният отбор на Интер да вземе скудетото при отличния състав на старата госпожа, но явно всички в Италия искаха да съсипят най-добрия отбор на Апенините.