Младенов: Предстои ни много работа, имаме нужда от феновете

16:18
Младенов: Предстои ни много работа, имаме нужда от феновете
Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви след победата над калиакра Каварна с 3:1: "В ситуацията, в която се намираме, мога да бъда доволен от старанието на
футболистите. Но ни предстои много работа. Ще коригираме грешките в движение. Вижда се, че на моменти движението в двете фази на играта е неправилно. Затова правим тактически тренировки и малко по-малко ще оправяме нещата. Надеждата е в младите момчета, които влизат в игра и дават добро бъдеще на ЦСКА. Посвещавам тази победа на феновете и се надявам все повече хора да идват да ни подкрепят. Имаме крещяща нужда от привържениците ни. Само с тяхна подкрепа ЦСКА може да бъде силен. Знам, че са разочаровани, но нека това разочарование се превърне в надежда и те да идват на стадиона. Когато сме заедно, ЦСКА е непобедим.

Получих гаранции от ръководството. Приехме тенденция на развитието на клуба. Тук съм да защитавам интересите на ЦСКА и нищо друго. Няма вариант Шеридън да се върне в ЦСКА. Работим по селекцията за следващия шампионат. Имаме поглед и до края на май ще бъдем готови със селекцията за новия сезон".

Вачко Маринов (старши треньор на Калиакра): "Липсата на самочувствие оказа влияние и затова губим време в решителните моменти в атака. Ако имахме малко шанс, можеше да вземем и точка в мача. Много съм доволен от Герасим Заков, игра невероятно днес, но нямаше подкрепа от другите момчета".

Ангел Грънчов (защитник на ЦСКА, вкарал първия си гол за отбора): "През седмицата тренирахме корнери и статични положения и се получи. С времето ще подобряваме синхрона и ще ставаме по-добри. Няма напрежение. От първата минута започнахме по-агресивно и мотивирано".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация