Англия има сили да стане световен шампион

13:11
Англия има сили да стане световен шампион
Полузащитникът на Ливърпул и капитан на националния отбор на Аржентина Хавиер Масчерано заяви, че според него Англия ще направи запомнящо се представяне на Световното първенство през 2010 година. Аржентинският халф на мърсисайдци смята, че "Трите лъва" имат отлични футболисти, които под ръководството на италианския специалист Фабио Капело ще покажат истинския си потенциал.

Въпреки, че Масчерано призна, че голяма част от успехите на английските клубове в Шампионската лига през последните години се дължат на чужденците в отборите, той настоява, че Англия има достатъчно звезди, които са способни да станат дори световни шампиони в ЮАР.

"Не разбирам защо Англия не успява да се представи добре на големи футболни форуми. Та в този отбор играят футболисти като Джон Тери, Рио Фърдинанд, Стивън Джерард, Франк Лампард, Ашли Коул, Шон Райт-Филипс, Уейн Рууни и т.н. Това са футболисти от световна класа и мисля, че когато наставник им е Фабио Капело те не само ще се класират за Мондиала безпроблемно, но и могат да постигнат всичко", коментира Хавиер Масчерано.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

emo_peleto
23.03.2009 13:46

Това според мен е проблема - много звезди с непримирими различия. Макар че испанците пак имат много индивидуалности, но са и добър отбор... *wonder*