Winner.bg Ви пита: Ще се задълбочи ли кризата в Юнайтед?

13:28
Winner.bg Ви пита: Ще се задълбочи ли кризата в Юнайтед?
Ако Манчестър Юнайтед продължава да играе както през първото полувреме на срещата с Фулъм, тогава титлата със сигурност няма да дойде на "Олд Трафорд" в края на сезона. Вместо да реагира бързо и адекватно след разгромното поражение от Ливърпул с 1:4 у дома, съставът на сър Алекс Фъргюсън се срина и допусна втора поредна загуба, този път от тима на Фулъм. За тези два мача футболистите на Юнайтед получиха три червени картона.

Разликата в челото на класирането на Висшата лига вече е само една точка, въпреки че "червените дяволи" имат мач по-малко, а Ливърпул продължава със зашеметяващата си серия от отлични игри и вчера смаза представящия се отлично през този сезон тим на Астън Вила, като отбеляза 5 безответни гола.

Футболистите на Манчестър Юнайтед изглеждаха много уморени и изнервени, а играта която показаха, особено в защита, бе меко казано слаба. Странното е, че само преди около месец отбранителната формация на шампионите бе обявена за най-добрата във Висшата лига от началото на сезона. Ако "червените дяволи" продължават да играят по този начин, нищо добро не ги чака.

Трудно е да се повярва, че Фулъм имаше толкова много пространство за развитие на играта си в средата на терена и не срещаше големи трудности при организиране на атаките си. Разгромът от Ливърпул на "Олд Трафорд" явно в голяма степен се бе отразил на колективния дух на Юнайтед и отборът бе безобразно слаб срещу Фулъм. Въпросът е до кога ще продължава тази игра?

Сър Алкес Фъргюсън не веднъж споменаваше колко много се гордее с отбора си и често казваше, че това е най-добрият Юнайтед под негово ръководство. Дългата резервна скамейка състоящата се от много класни футболисти му даваше спокойствие, че винаги има на разположение свежи и много добри играчи. Така "червените дяволи", които излизаха в различните турнири с доста различни стартови състави, би трябвало да са по-малко уморени от останалите тимове в Англия, които не разполагат с толкова много футболисти. Нещата от последните 10-тина дни обаче не изглеждат така.

Засега двете поредни загуби на шампионите са основно емоционален шок, но по всичко личи, че нещата в отбора вървят надолу. Сър Алекс е преминал през какви ли не препятствия през 22-те години от както е на "Олд Трафорд". Ще успее ли Манчестър Юнайтед да си върне отличната форма, в която се намираха преди мача с Ливърпул или отборът ще се срине и кризата ще се задълбочи?

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kampro
24.03.2009 20:17

charpaka ,ти братле ако разбра точно кво искаш да кажеш.НЕ ЗНАМ КАКЪВ ЕКСПЕРТ СИ приятелю след като пишеш Фулам.Но всеки си има право на глас.САМО ЛЕВСКИ!

fc_totenham
23.03.2009 23:29

Още другия мач срещу Вила излизаме от кризата с едно 3-0 *wink*

madmax1972
23.03.2009 23:26

манчо си е манчо.след 15 победи всеки има нужда от малко почивка . *joking*

marchela_CR7
23.03.2009 21:42

има световна финансова криза ама не и в ман *devil* *smile*

Sevliotok
23.03.2009 21:23

Съжалявам за МЮ......всъщност не.Кризата ще ги ударя яко и ще ги тръшне а Порто ще мине през тях като мутра през катаджия!

lopatar
23.03.2009 19:53

не няма да се задълбочи 1 врачка ми каза *smile* *devil*

charpaka
23.03.2009 17:49

КАКВА КРИЗА БЕ МОМЧЕТА ???
ЗАСЛУЖЕНА ЗАГУБА ОТ ЛИВЪРПУУЛ СЛЕД ИЗМОРИТЕЛНИТЕ МАЧОВЕ СРЯДА-СЪБОТА и ЗАСЛУЖЕНА ЗАГУБА ОТ ФУЛАМ С ПОМОЩ ОТ САДЯТА. СКОЛС ЛИ ЗАСЛУЖИ КАРТОНА, НО РУНИ НЕ!!! МНОГО ПРОПУСКИ СРЕЩУ ФУЛАМ, НО НЕ УМАЛОВАЖАВАМ ТРУДА НА МОМЧЕТАТА ОТ ФУЛАМ. КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ 67 ГОДНИ БЕЗ ПОБЕДА, ГОСПОД И СЪДИЯТА ГИ СЪЖАЛИ. ЗА КРИЗА НЕМОЖЕ ДА СЕ ГОВОРИ! А ПЪК СЕГА С ВИЛА ПОНЕЖЕ ИМАМЕ 5-6 ОСНОВНИ ФУТБОЛИСТИ ОЦЪСТВАЩИ ПОРАДИ КАРТОНИ И КОНТУЗИИ ПРИ ИЗДЪНКА НАД ВИЛА СИГУРНО ЩЕ ПИШИТЕ: "СЪР АЛЕКС ЛИ Е ЧОВЕКЪТ ЗА ЮНАЙТЕД."
ИСКАМ ДА СЕ ОБЪРНА КЪМ МОДЕРАТОРА, КОЙТО СЛАГА ТОЗИ ПОСТ :
БРАТЛЕ РАЗБРАХМЕ, ЧЕ СИ ЦСКА-р И ЧЕ МРАЗИШ ЮНАЙТЕД!
ДУХАЙ СУПАТА САМО МОГА ДА ТИ КАЖА ДОРИ ТОВА ДА МИ СТРУВА ПРЕВИВАВАНЕТО В САЙТА.

Bat_Vane
23.03.2009 17:41

Стига ми трийте коментарите , ей ! Искам пак да се обърна към онзи Slavi_771 и да му кажа , че е едноклетъчен плазмодий и да си затвори устата , щото се видя ЛИвърпул кво направиха с отбора на фешън манекенките на олд трафорд.И ти бе Infern незнам си кво там , млъквай уе професор , като много знаеш да говориш за величието на отбора ти за кво не биха Ливърпул тогава , а бе ?

barneta_7
23.03.2009 17:29

Ми понеже съм фен на Ливърпул, ще съм много радостен ако задолбучи кризата в Юнайтед *smile*

Lu4k0
23.03.2009 17:18

Каква криза бе,разбирачи?Юнайтед мачкат цял сезон всичко наред,загубиха 2 мача и вече са в много сериозна криза ... Просто ей такива смешни коментари ми е писнало да чета от хора,които само чакат Юнайтед да се издъни и тръгват да скачат вече,защото знаят,че такъв шанс веднъж им се предоставя.

В Юнайтед има спад,психиката не е същата,както допреди тези 2 мача и като сложим на кантара и картоните на Рууни,Скоулс и Видич + контузията на Бербо,нещата не изглеждат добре за предстоящият мач с Астън Вила , НО не забравяйте,че Червените Дяволи имат достатъчно футболисти,за да спечелят всеки мач срещу всеки съперник.Не забравяйте,че това е отборът,който може и който ще покаже характер в такава ситуация,защото ако Юнайтед неможе,то никой неможе!Не забравяйте,че това са настоящите клубни шампиони на Англия,Европа и Света!

dumbo_s
23.03.2009 17:15

Надявам се да , но едвали ..... *sad* *wink*

infernistone
23.03.2009 17:06

от сега нататък юнайтед ще бият а за лайнопула следват загубите

infernistone
23.03.2009 17:03

Sevliotok И Bat_Vane лайнопула ще останат 4 и догодина изпадат направо при аматьорите щото нямат пари и ще обяват фалит. вкарахте в 3 мача по някой гол и взехте да върчите високо а знаетели как се пада от там. имате мачове със средняците но дали ще ги вземете съмнявам се


wascop
23.03.2009 16:41

Абе каква,криза бе!В днешно време има пари и цирк,а не футбол и клоуни вместо спортисти! *evil* В Манчо(любимият ми именно за това отбор) е пълно с платени скъпо циркови и театрални артисти,нека не забравяме името на стадиона-'Театъра на мечтите' *joking* Няма нито един случаен човек във този отбор!
Следователно кризата е дотам докато се създаде някаква интрига и феновете обезумели тръпнат до последният момент,след което Манчо правят Куатребъл+Световната купа и чичко САФ се оттегля на почивка като крал!
Няма конспирации,няма футбол,всичко е решено и си следва плана!
Което прави английският футбол 'толкова интересен'!
Питайте който и да е коментатор от по-маститите медии за да видите,че Манчо са шампиони! *devil*

beto
23.03.2009 16:36

За криза може да се говори в България, ако Левски или Цска паднат два мача поред.Но за големите шампионати, като Англия, Испания, Италия, Германия, че дори и Франция две поредни загуби не са повод за драма.При тях е нещо напълно нормално и най добрите да допускат поражения.Точно за това тия страни са толкоз напред в тая велика игра.И шампионатите им са интересни и високо котирани.Така, че криза няма просто това са естествени футболни процеси, които само у нас се драматизират за да има храна за медиите! *smile*

aso_20
23.03.2009 16:19

според мен не мисля че ще се задълбочи кризата защото идва във подходящ момент има около 10-на дни пауза заради националните формаций а и контузията на берба мисля не е стряскаща и това време му е достатачно да се въстанови, а и чета доста глупости за САФ някои хора не разбраха ли че тои е най-добрия във професията си, а за приваржениците на Ливарпул май на скоро паднахте от Мидълзбро така че първо си вземете мачовете със Фулам,Блягбърн и Арсенал пък тогава можем да си говорим.За мен не мисля че кризата ще се задълбочи във Ман Юн *smile* *thumb_up*

viki2002
23.03.2009 16:02

За съжаление кризата не е само от последните 2 мача.Тези 5 мача с 1 на мъка и особедно мача с Интер трябваше да виде съра че нещата не вървят.Но звездите и пресата въсхваляваха отбора и се стигна до тук.Съра да свали звездите на земята както той знае най добре

Craz1_K1ller
23.03.2009 15:48

Ест че накрая.И да бият Вила след това имат много тежки мачове и не ми се вярва с тази игра да успеят да станат шампиони.А и преди тези 2 загуби пак измъкнаха много мачове с по 1-0,0-1 и ако 2 поредни бяха направили Х пак щеше да се говори за криза но не може само с късмет се пак.Криза според мен няма просто не са достатъчно добри за да печелят секи мач *erm*

Bat_Vane
23.03.2009 15:00

Manchester са една купчина разгонени песове дето само излизат да си разхождат фланелките по терена и за това взимат по един самосвал пари на седмица , а на среща некъв супер застрелян футбол от тяхна страна , а дано се задълбочи кризата им и да изпаднат в трета дивизия !

Docker
23.03.2009 15:00

Освен на уинър.бг,на друг не му пука какво мислите вие.Даже и уинър ме съмнява *joking* Ще видиме кой е в криза като свърши първенството бе.

ivoarsenal
23.03.2009 14:55

Има ли криза в Ман.Юн.?Това според мен не е криза а просто сега според сър Алекс е моментът да се пречистят играчите от стимулантите които взимат.Защото лично според мен всеки един отбор взима стимуланти и всеки един отбор има дни в които се пречистват и точно тогава се получават слабите резултати.Всеки отбор сам за себе си решава в кой момент да стане това.Защото дами и господа в днешно време е яьсно че без стимуланти не може да се издържа на такива натоварвания.
Само че според мен този път сметкита на сър.Алекс излязоха грешни.Вижда се че не е правилният момент за слаби резултати.Лошото(за Ман Юн. разбира се) е че дори и да отстранят Порто после им издват младите АРТИЛЕРИСТИ които ще го пометът по пътят за Рим.Защото до тогава се надявам сърцето на Арсенал тоест Сеск Фабрегас да се е оправил от свойта контузия и да ги отстраним.
Това е лично мнение
ЗАВИНАГИ АРСЕНАЛ

gerrard_888
23.03.2009 14:50

Определено ще се задълбо4и *stop* Астън Вила ще докажат твърдението ми ,със победа над вече можем да ги наречем бившите шампиони Има още какво да се каже , но за сега това е достатъчно

JORGE
23.03.2009 14:50

Едва ли има такава голяма криза за каквато си мислите вие. Всеки отбор в даден етап от първенството влиза в криза и за 2-3 мача и всичко се оправя. Проблема идва от там че има контузени футболисти или затова че няма финанси и прочие.Така че аз съм оптимист и си мисля че Ман. Юнайтед ше вземе ако не друго то поне Шампионската титла и Първенството на Англия.

BiG_6A_1987
23.03.2009 14:41

абе да ви кажа МЮ са шампиони срещу астан вила играта ще и трагне и всичко ще е както преди

SG_favorit_
23.03.2009 14:39

Толкова фантасмагории изчетох до тук, че свят ми се зави *lol*
Вие да не би да си вярвате на това, което го пишете... щото, ако е така направо сте за червен картон от този сайт *smile*
Има ли или няма криза в Манчестър, вижда се, че хич ги няма тия вашите"звезди" на терена, пък независимо ,с кого играят...
От силните падат, меко казано, а със слабаците си взимат изпита с 1 гол повече, а понякога падат и от тях...
И това, ако не е криза-здраве му кажи, но... Успех на Ливърпул!!!

Sevliotok
23.03.2009 14:25

Да кризата ще се задълбочи!До толкова че Ливърпул ще ги минат с 5 точки МЮ ще се депресират ще станат на 4-то място дедката с цаисите ще получи инфаркт и на негово място ще доиде някои италиански п*дал.
Бербатов ще напусне в някои по-добър клуб обаче др сакътлъци(ирачи) ще останат и тима ще отпадне и така след 3г. ще играят при аматьорите.

DELI77
23.03.2009 14:18

Просто малко надежди за другите червени и сини отборчета, но дяволите ще тържествуват на края *devil* с 5 терофея !!!

lev
23.03.2009 14:17

Въпреки,че аз сам за Манчестер ,мисля че криза ще има.Но тя ще отмине до следващите 1,2 кръга.Има много мачове до края на сезона,така че да не си правим илюзии,че след тези два ожасяващи кръга Юнайтед са отписани от битката за титлата.Манчестер Шампион *smile*

CodeName_47
23.03.2009 14:17

Аз мисля че 100% ще се задълбочи вече 2 загуби,а имат мач с Астън Вила без Видич,Руни и Бербо.Няма да е лесно!

dendo
23.03.2009 14:15

Аз лично следя големите първенства от 95 година и съм разбрал 1 - шампион се става като мачкаш малките отбори.Ако там си вземеш 90% от точките немогат да те спрат.И примери мога да дам - Рома как станаха шампиони при тази хегемония на МИлан и Ювентус.Ла коруня как станах шампиони - да не би да са мачкали Реал и Барса(най-големите са), Валенсия как станаха шампиони - пак така. Реал Сосиедад как щяха да станат - като мачкаха слабаците. Кайзерслаутерн влязоха от 1 бундеслига и веднага станаха - как?По същият начин. Лацио и те така. После Вердер в Германия пак така.А Щутгарт е типичен пример за това. В интерес на истинана и Лион за толкова години немогат да се похвалят с добри резултати срещу силните.Обаче мачкат слабаците и са 1 вече 7 години.Мисъта ми е че Ливърпул ще съжаляват за тези хиксове със слабаците.

izrod4etoto
23.03.2009 14:10

Криза има и тя се видя в последните мачове.Явно има и напрежение в отбора,поставено е за цел да се спечелят всички купи, но в такива моменти се вижда дали един отбор е наистина ГОЛЯМ .Въпреки всичко МАН юн ще стане шампион.Но трудно би спечелил шампионската лига.

dendo
23.03.2009 14:09

Моят коментар е,че незнам колко ма4а има до края (8-9), но ще ви припомня какво каза Фъргюсън: До края на сезона ние ще загубим точки, но и другите ще го направят. И това си е точно така по дяволите. Ако си говорим честно Ливърпул нямат психика да издържат в това темпо до края. Ако е в Шампионската - Д.Там е по-разли4но.Играеш 2 мача и продължаваш. Като знам какви мачове им остават трябва да си голям оптимист да вярваш,че ще станат шампиони. Относно Манчестър мисля че може би ще загубят 1 мач до края най-много.

icone_81
23.03.2009 14:07

Ами според мен кризата няма да са задълбочи. Късмета им отново се включи в играта, ако мога така да се изразя. Прекъсването в първенствата идва в най-подходящия за Ман Ю момент - когато те изпитват затруднения, а всички други са във възход.

Futbulfen
23.03.2009 14:06

Формата е временна .. класата вечна! Просто и ясно,Ман Юнайтед ще се дигне и според мен ще си стане шампион и както казвате тая пауза сега е добре дошла

petiooooo
23.03.2009 14:02

Немаго да разбера защо приказвате празни приказки ? 1-во че Ман Юнт този сезон не са мачкали всичките им победи са с минимални резултати,а и 2-ро видяхте ли колко са добри срещу големите отбори *thumb_down* .Според мен кризата ще се задълбучи *devil* *stop*

lionelsarta
23.03.2009 13:56

кризата ще се задълбочи,Рунни,Сколс,Бербатов за следващите срещи ще отсъстват!!!А видяхме че срещу силните съперници Манчестър са много слаб отбор!ДА КРИЗАТА ЩЕ ИМА!!!

new_generation
23.03.2009 13:53

Каква криза загубиха два мача и вече край криза кризата е че имат много наказани и контузени играчи а не че са паднали два пъти и то единия все пак от Ливърпул а не от Уест Бромич примерно болни мозъци има много

mu4a4o
23.03.2009 13:53

Ситуацията в Ман Ю е много напрегната. Всички тези приказки за 5 купи дейстават доста кофти на играчите. В последните 2 мача видяхме отбор, който се различава коренно от този, който гледахме Януари месец. Няма никакъв колективен дух, а с индивидуални изяви в момента се отличават само Ван Дерсаар, Парк и Рууни. Роналдо, Бербатов, Гигс, а и всички останали играят доста под нивото си! Важно е да се спечели мача срещу Порто, за да се върне духа в отбора. Що се отнася за Англия - контузията на Бербо и предстоящото наказание на Рууни доста ще утежнят нещата в нападение. Като добавим и слабата игра в защита, а и в центъра, Сър Алекс доста ще трябва да се потруди за да запази преднината си в класирането. Но нека не забравяме, че това е Манчестър Юнайтед - вярвам, че ще вземат поне 4 от титлите за които се борят.

Tearstained
23.03.2009 13:48

Напълно нормално е подобно шумене за криза в Юнайтед,те са един от най-добрите отбори в света и сме свикнали да ги виждаме победители.Криза е мисля силна дума използвана от пресата за да влияе психологически на подобни грандове.Сър Алекс неведнъж е изпадал в подобни ситуации и едва ли ще се хване на цялата тази шумотевица около отбора.Нормално е всеки един голям тим да има своите спадове през сезона поради огромния брой мачове,които играе.Юнайтед имат време да се вдигнат на крака тъй като има квалификационен цикъл тази седмица и от другата съм напълно убеден че ще видим отново онзи тим,който сме свикнали да гледаме.Нека привържениците на Челси и Ливърпул да не бързат да се радват.Борбата за титлата едва сега започва и да не забравяме,че едва ли тези двама тима ще мачкат до край.Ливърпул е доказал през годините на Висшата лига своето непостоянство,така че съм сигурен че ще има издънки от тяхна страна.Но....ще поживеем,ще видим.

erol10
23.03.2009 13:46

докато Бербатов е там ,Ман Юн. няма оправия!!!

sopotskiq
23.03.2009 13:46

да Юнайтед ште мачка вече яко и Челси ште го духа *wink*

Doktorut
23.03.2009 13:44

Трудно може да се говори за криза!!!Според мен тези загуби дойдоха навреме за да повишат концентрацията на футболистите и да им покажат,че нищо няма да им бъде дадено даром!!!Предвид това че и преките им конкуренти не са в кой знае каква форма място за притеснение в Манчестър няма - Ливърпул са редовен дарител на точки за средняци и слабаци, а и Челси едва ли ще жънат наред само победи!!!Все пак за да докажат,че заслужават титлата си трябва да се представят силно в двубоите срещу отборите в първата 6-ца!!!

emo_peleto
23.03.2009 13:43

И аз съм на мнение, че тази почивка покрай квалификациите ще им се отрази добре и физически, и най-вече психически. Скоро отново ще започнат да бият всичко живо с по 1-2 на нула. *joking*

angel_hi
23.03.2009 13:37

Манчо ще се съвземе и ще започне да побеждава.Програмата им не е лека като на Ливера и нямат някои основни играчи но винаги са в играта всеки отбор е преминал през кризи

Kalinho
23.03.2009 13:35

рано или касно пак ще започнат да бият. Палзата за мачовете на националните отбори идва в най - добрият момент за тях. Иначе аз се надявам да паднат още 2-3 пъти

doktora_10
23.03.2009 13:35

И аз съм на същото мнение ,че е временно и до 1 2 кръга ще гледаме мачкащия Юнайтед *wink*

Shonev
23.03.2009 13:34

Вие луди ли сте бре? Те да не са роботи та да искате да взема 100 от 100! 2-ве загуби и почнахте да ги опявате, аре засрамете се малко.

Arekusanderu
23.03.2009 13:33

Според мен това е временно и пак ще почнат да мачкат .. но аз се надявам да продължават да се дънят и ЧЕЛСИ ШАМПИОН !