Любо Пенев бесен: Така и не си взехме поука от концерта на Мадона

08:23
Любо Пенев бесен: Така и не си взехме поука от концерта на Мадона
Пълна простотия! Така реагирал селекционерът на националите ни Любослав Пенев, след като разбрал, че контролата с Кипър на 15 август не може да се играе на стадион "Васил Левски" заради концерта на Лейди Гага ден по-рано. "Така и не си взехме поука от гостуването на Мадона", казал още Пенев пред шефовете си в БФС.

Както е известно, през 2009 година концертът на Кралицата на попа нанесе трайни поражения на националния стадион. Сега едва ли ще бъде по-различно, а само 23 дни по-късно на Любо му предстои официален дебют в домакинския мач с Италия от квалификациите за Мондиал 2014.

"Хубаво, аз ще преместя мача с Кипър, но кой ще ми гарантира, че теренът ще е в идеално състояние за мача с Италия", логично попитал селекционерът.

Според информация на централата организаторите все още нямат подписан договор с Лейди Гага, просто искат да подсигурят терен, ако тя все пак склони да зарадва родните си фенове. От футболния съюз обещаха още в понеделник да разберат дали наистина Лейди Гага ще идва. В противен случай от БФС ще настояват пред министерството да получат стадиона за мача с Кипър.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Pechenqgata
11.03.2012 10:47

Абсолютно прав е сещам се как беше след мадона терена срещу Черна гора, НИКВИ КОНЦЕРТИ! да ходи да си прай концерта в Румъния то така или иначе който иска ще си отиде пак...

n0thing
11.03.2012 10:37

Леле тоя изрод да ми е толкова противен, само като чуя ГАГА и настръхвам.. :@

brickbat
11.03.2012 13:25

аз се занимавам с музика от 7 години, а от скоро вече и професионално и мога да ти кажа, че талант да пее няма, както нямат и 99% от чалга певиците и 89% от световните поп изпълнители начело с Бритни и Мадона. Незнам защо ти винаги даваш за пример това кой колко печели!? Искаш да ми кажеш, че едно футболистче като прибира по милиони годишна заплата е по-умен, добър. талантлив или незнам още какво от един лекар който спасява живот всеки ден, или от един преподавател, който предава култура, ценности и опит на десетки хора. Това, че Гага е взела 90 милиона или че има много фенове не я прави талантлива певица. И накрая честно може да си ги е изкарала ако ги е изкарала справедливо, а да ти давам ли примери за справедливост? Що се отнася до статията, стадиона не е само футболен, на него може да се провеждат различни мероприятия + футбол. Собственика, т.е. държавата решава на кой да го даде.

MeToDueB
11.03.2012 11:36

противна или не, тя е спечелила най-много за миналата година над 90 млн долара, така че .. просто трябва да сме или неутрални и да не я обсъждаме или като някой други дето са и фенове .. талант да пее има, а ако не се правеше на шут нямаше да е това, което е, песните и не ми харесват .. но повече уважение или просто не я коментирайте, че се къпе в пари буквално .. и си ги е изкарала честно.

zelen1q
11.03.2012 09:55

Така е като имаме един стадион в тая държава . А иначе първо трябва да се види дали стадиона е свободен и после да се дава за концерти иначе нищо лошо няма Гага да пее на стадиона на всякаде го правят

ImaGiNa7ioN
11.03.2012 09:37

Що ми се струва, че ако бяха казали "Мача е с приоритет, Гага да пее където си иска", вие щяхте да викнете "Ууу ся заради тес национали няма да гледаме Гага, те тъй и тъй ще паднат" ?

sado
11.03.2012 09:22

еййй за пари всичко ще разрушат .*erm**erm**erm**erm*

alexandart
11.03.2012 09:19

Стадиона не е ли еднакъв и за двата отбора?
На какъвто ще да е стадион Италия ще ни помете.

brickbat
11.03.2012 11:05

снега еднакъв ли е за теб и за някой негър?

mrkamenica
11.03.2012 09:14

После сме нямали отбор !!! Стадиона до колкото знам е за ФУТБОЛ, а не за концерти на Мадона, Гага или който и да е !!! После ми искате успехи или игра от страна на националните отбори !!! Е как да стане като само се разрушават СПОРТНИТЕ ЗАЛИ И СЪОРЪЖЕНИЯ !!!

Chelsea_FanBlue
11.03.2012 09:20

В такъв случай ст. Васил Левски повече да не се използва за футболни мачове. След като приоритет на това съоръжение е да грачи някаква поп овца, вместо националите ни да играят на качествен терен. *thumb_down**stop**thumb_down*