Петев: Доволен съм от успеха

19:41
Петев: Доволен съм от успеха
Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев остана доволен от победата на неговия Лудогорец с 5:0 над Видима-Раковски в Севлиево.

„Мога да разделя мача на две части. През първата играхме по-стойностни, по-комбинативни и 4:0 беше най-малкото, което можеше да се случи", каза на пресконференцията след мача треньорът.

„През втората част резултатът ни повлия, отпуснахме оборотите. Все пак съумяхме да създадем още няколко положения, отбелязахме и гол".

„Доволен съм от резултата, доволен съм и от трите точки".

„Двубоят не беше лесен, ние си го направихме такъв. Играем максимално мобилизирано и концентрирано срещу всеки един отбор и се опитваме да играем по един и същи начин. Сега идва мач за купата, за който ще се готвим, след това отново за първенството".

„Не желая да коментирам нашите конкуренти. Ние ще правим така че да изглеждаме добре и да печелим мачове".

Ивайло Петев бе сдържан, когато бе попитан относно стадионите, сред които Лудогорец ще избира на кой да играе, ако се класира за евротурнирите.

„Не съм от хората, които слагат каруцата пред коня. Като дойде времето да играем в евротурнирите, ще му мислим тогава как и къде ще играем.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Fireball91
10.03.2012 23:57

Тоя Петев си е жив психопат на тази снимка. Само ми е много интересно откъде го изровиха тоз футболен гений. Не ,че ЦСКА не спечелиха 1 титла при дебюта си в първенството на България, ама точно Петев да ги направи шампиони... Странното е ,че хич не е бил толкова одумван и едва ли не за него се чу през есента. Струва ми се ,че в нащо първенство който дава парата е лидер, а който дава голямата пара е шампион...

aa2
11.03.2012 10:36

На някой май му е трудно да приеме, че в България има отбор, който се мъчи по нормален начин да постигне успехи, а?Твоя отбор скоро няма да прилича на Лудогорец, защото Лудогорец прави всичко по правилния начин, а Левски...е смешен отбор!

A4oA
10.03.2012 21:46

НЕ СЕ СРАСВНЯВАИ ТЕ СЪС СЛАБАЦИ