Измислиха как Рейнджърс да завърши сезона

13:40
Измислиха как Рейнджърс да завърши сезона
Администраторите, които управляват Рейнджърс, ще намалят значително заплатите на футболистите, за да помогнат на шотландския шампион да завърши сезона във Висшата лига. Очаква се заплатите на играчите да бъдат намалени с между 25 и 75 процента. С този ход клубът ще може да спестява около един милион британски лири на месец. Мениджърът на "сините" Али МакКойст и всички останали треньори от щаба му се съгласиха на временно намаляване на седмичните им възнаграждения.

Миналия месец грандът от Глазгоу изпадна в администрация заради дългове на стойност над 50 милиона паунда. От актива на отбора бяха отнети десет точки и поради тази причина "сините" изостават на 21 точки след големия съперник Селтик, който е лидер в класирането във Висшата лига. Рейнджърс е спечелил рекордните 54 шампионски титли на Шотландия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

NaskoLampard
10.03.2012 14:56

Дано се оправят , защото такъв отбор с изключителна история не бива да бъде заличен!!! *smile*

Manower
10.03.2012 14:19

Жалко за Рейнджърс...дано се оправят, такива отбори не трябва да изчезват!

aa2
10.03.2012 13:48

''От актива на отбора бяха отнети десет точки и поради тази причина "сините" изостават на 19 точки след големия съперник Селтик''
Аз защо ли си мисля, че изостават с 21 точки от нас?Имат и мач по-малко, но ако го вземат точките ни преднина ще станат 18..