Пике изгаря за завръщане в Барса

14:07
Пике изгаря за завръщане в Барса
След като започна разговори относно своето завръщане в Барселона , Джерард Пике признава , че не очаква да бъде включен в състава на Юнайтед за следващата Шампионска Лига . От както защитникът от Каталуния е пожелал да се завърне в родното гнездо , Сър Алекс го е оставил извън отбора показвайки своето разочарование .
/>
/> Пике е пред трансфер в размер на 10 милиона , с който ще може да се завърне обратно на "Камп Ноу" от където си тръгна преди 4 години , надявайки се да достигне по-добро развитие на "Олд Трафорд" .
/>
/> "От както започнах преговори с Барселона , Фъргюсън ме е игнорирал" - заяви испанецът пред Sport .
/>
/> "Най-доброто за мен сега е в най-кратък срок да се изясни в кой отбор ще продължа през следващия сезон . В петък ще бъда в Барселона за да се подготвя за двубоя на Каталуния с Аржентина ."
/>
/> Въпреки , че не бе включен в разширения състав за финала в Москва , Пике взе участие в празненствата , тъй като е изиграл роля при достигането на неговия отбор до самия финал .
/>
/> "Победата в сряда вечер бе повече от триумф , защото съвпадна с 50 години от трагедията в Мюнхен и ние дължахме тази победа на "бебетата на Бъзби" . Сър Боби Чарлтън дойде и ни разказа какво точно е станало . Никога няма да изживея подобен момент като този тогава ."
/>
/> "Мачът бе също така особено важен за Скоулс и Гигс , тъй като единият не участва на финала през 1999 година , а Гигс подобри рекорда на Сър Боби Чарлтън . Това бе перфектен край на сезона ."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация