Литекс избра хотел номер 1 в Североизточна България

18:05
Литекс избра хотел номер 1 в Североизточна България
Шампионите от Литекс избраха за своя база хотел номер 1 в Североизточна България преди мача със Светкавица Търговище. Както подобава за държавен първенец, оранжевите отседнаха в шикозния четиризвезден хотел Белия кон & Рай, намиращ се на 7 километра от Търговище.

Тимът направи последната си тренировка на стадиона в курорта Албена преди обяд в петък. В късния след обяд пък групата на шампионите потегли за Търговище, където в събота излиза срещу местния Светкавица.

Хотелският комплекс е разположен в полите на Източна Стара планина и осигурява на гостите си спокойствие и прекрасни възможности за релакс и почивка. "Белият кон & Рай" е
предпочитана база и на другите водещи клубове, които гостуват в региона като ЦСКА, Левски и Черноморец.

Опитният халф Христо Янев пропуска гостуването на Литекс в Търговище, след като бе наказан за един мач от Дисциплинарната комисия към БФС. Причината - пети жълт картон, който полузащитникът получи в двубоя срещу Калиакра. Янев е сред основните играчи в офанзивния вал на "оранжевите". Именно след негови прецизни пасове дойдоха и головете на Георги Миланов и Бодуров при победата с 2:0 край морето в сряда. Полузащитникът ще бъде на разположение на треньорския щаб за 1/4 финалния сблъсък за Купата на България срещу Миньор на 14 март в града на люляците.

Наставникът Христо Стоичков няма други кадрови проблеми за решаване. Всичките останали 21 футболисти от разширената група са без контузии и здравословни оплаквания и ще бъдат на негово разположение.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Magik
09.03.2012 19:16

Това е цял комплекс и е супе добре направено!