Бенитес: Не съм съвсем доволен, винаги може и по-добре

08:42
Бенитес: Не съм съвсем доволен, винаги може и по-добре
Вчера Ливърпул постигна поредната си впечатляваща победа, този път с 5:0 над Астън Вила. Мениджърът на "мърсисайдци" Рафа Бенитес обаче, малко изненадващо не бе съвсем доволен от представянето на своите. Испанецът смята, че в края на сезона головата разлика може да изиграе решаваща рола и критикува своите футболисти, че не са реализирали шансовете си за още по-разгромен успех.

"Не съм съвсем доволен. Ние трябваше да отбележим повече голове в този мач. Имахме числено предимство и няколко много добри положения, които трябваше да вкараме. Разликата в головете може да играе много важна роля в края на сезона и именно за това трябва да се стремим да бележим всичко. Въпреки това, не мисля че съм нещастен. Футболистите си свършиха добре работата. Просто винаги може да бъде по-добре", коментира Бенитес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bacardy_breezer
23.03.2009 11:06

хахах според мен го е казал ,за да се направи на интересен *joking* Пуул са ми любимци в Англия , ма Рафа леко е прекалил с това изказване.Все пак това е най-голямата загуба на Вила този сезон , а и е най-голямата победа на Пуул в Премиършип, ако не се лъжа.И да победиш с 5:0 и да не си доволен е просто нелепо

Hecepuo3eH
23.03.2009 09:21

Не се притеснявай бе мен. Юнайтед в предстоящите им 9 мача, повече от 9 гола не могат да вкарат.