Обединените Микрево и Сандански с нагласа за пълен успех над Бдин

13:47
Обединените Микрево и Сандански с нагласа за пълен успех над Бдин
В събота на градския стадион в Сандански ще се играе мачът за първенството на Западната "Б" група между отборите на Малеш-Вихрен и Бдин Видин.

През седмицата старши треньорът на обединения отбор Пламен Мицански ползва за тренировки при добро време официалния терен на градския стадион, а при дъждовно време този с изкуствено покритие. В петък след последната тактическа тренировка той обяви групата футболисти, на които ще разчита в събота срещу Бдин Видин. Имената на футболистите от основния състав ще обяви на разбора в деня на мача.

Очаква се на вратата да застане опитния Васил Василев, пред него в защита Петър Кепов, Румен Сандев, Вангел Стоянов, Кирил Андреев, халфове Атанас Атанасов, Георги Жежев, Мартин Станков, Никола Мицански (или Светослав Саватов), нападатели Марин Георгиев и Светослав Сакаджийски (или Юли Колушев).

"Надявам се в събота да успеем срещу силния отбор на Бдин. Тимът от Видин направи много силна селекция, като привлече доста опитни и класни футболисти с дълъг стаж в професоналните групи. Дойде времето за истинските мъже, които да покажат най-добрто към момента, което притежават и да го покажат именно в този възлов мач. Не бива да приемаме срещата като животоспасяваща, напротив-трябва да подходим с хладнокръвие и спокойтвие, защото пренапрежението може да ни окаже лоша шега. Надявам се на огромната подкрепа на 12-тия ни играч-феновете. Със сигурнот зрителите, дошли да наблюдават играта ни, ще останат доволни, и ги призовавам да не пропускат този двубой", сподели старши треньорат на отбора Пламен Мицански.

Председателят на фенклуба на Вихрен Николай Ангелов сподели, че е създал перфектна организация за този мач. Той обеща хората му да заемат местата си един час преди срещата. Оркектър ще поддържа настроението на присъстващите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация