Венгер: Понеже съм малко луд, имам надежди за титлата

08:05
Венгер: Понеже съм малко луд, имам надежди за титлата
Арсенал има шансове да спечели титлата във Висшата лига, смята мениджърът на тима Арсен Венгер. "Топчиите" литнаха високо и след като преодоляха головата суша, записаха няколко хубави победи. Добрата серия ги изкачи на 4-о място, но изоставането им от лидера Манчестър Юнайтед е цели 10 точки.

Остават някокви съмнения, че Венгер е съгласувал медийните си изяви с холандския си футболист Робин ван Перси, който вчера също сподели, че вярва в шансовете на Арсенал за титлата.

"Малко съм луд и затова все още имам надежда. Ако трябва да сме реалисти, няма да спечелим титлата, но независимо какви са ни шансовете, ние трябва да дадем всичко от себе си, за да се приближим колкото може по-близо до челниците. Манчестър Юнайтед притежава класата, за да удържи първото място, но те претърпяха голямо разочарование със загубата от Ливърпул и може да се окаже трудно за тях да се вдигнат на крака", коментира Венгер пред "Таймс".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

brisi
23.03.2009 17:08

Браво тренер,трябва да се мисли оптимистично.Сигурен съм,че момчетата ще дадат всичко от себе си за "нещо" този сезон пресвледван от контузий на ключови играчи и и от липса на късмет(който ни се усмихна в последно време де не отричам *joking* ).пък колкото можем.АРСЕНАЛ ЗАВИНАГИИИИИИИИИИИ

andpirlo
23.03.2009 14:24

Венгер ще докаже че е луд и срещу Виляреал *devil*

brickbat
23.03.2009 09:59

е разбира се, че имат шанс за титлата .... ама през 2010

torres_229
23.03.2009 08:41

Наистина е луд тоя , щом мисли , че има шанс за титлата *joking*