Четирима от Спартак Варна са под въпрос за мача с Етър

13:05
Четирима от Спартак Варна са под въпрос за мача с Етър
Четирима футболисти на Спартак 1918 Варна Ерхан Мехмед, Диян Дончев, Мирослав Начев и Боян Илиев са под въпрос за гостуването на отбора на Етър Велико Търново, съобщи новият наставник на отбора Никола Спасов.

"Играчите не са тренирали и са в процес на лечение и ще са под въпрос до последно", уточни Спасов. Наставникът коментира, че има видеозапис на последната среща на Етър.

"Не е важен противникът, а как ще се представи нашият отбор. Спартак е отбор с име и всеки, който излиза на терена от футболистите, трябва да има самочувствие", каза треньорът.

Двубоят от Източната Б група между Етър и Спартак е в събота от 15.30 часа на стадион "Ивайло". Спартак ще пътува за Велико Търново утре и ще пренощува там преди срещата. Никола Спасов коментира още, че е най-важното е, че е много добре приет в клуба. Според него футболистите в отбора имат потенциал и качества. Той допълни, че ще иска Спартак да играе печелившо, футболът да е атрактивен, за да се върне публиката на стадиона.

"Искам да вкарваме повече голове", категоричен бе наставникът.

Спасов допълни, че не се притеснява от факта, че не е правил селекцията в отбора. "Отборът е на последно място и ако се притеснявах от нещо, нямаше да се хвана на работа", заяви той. Спортно-техническият директор на клуба Живко Великов коментира, че пред Спартак не е имало друг вариант за треньор освен Никола Спасов. "Румен Димов не е искаше да е треньор, но се разбрахме той да започне в движение", обясни Великов. Договорът на Никола Спасов е за две години и половина.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mutagen
08.03.2012 13:35

Хайде мастика,искаме да биеш тия Боляри