Стойчо връща Шеридън "на пожар" в ЦСКА

09:03
Стойчо връща Шеридън "на пожар" в ЦСКА
Стойчо Младенов иска да върне ирландския нападател Килиън Шеридън на "Армията".

Както е известно, футболистът е собственост на ЦСКА, но играе под наем в Сейнт Джонстън. "Червените" обаче имат право да си го върнат по всяко време, но само ако шотландският клуб се съгласи да го пусне. От ръководството на "армейците" вече са се свързали с колегите си от Сейнт Джонстън и в момента се водят преговори между двата клуба.

Най-вероятно двете страни ще се споразумеят, като самият играч няма нищо против да се върне в ЦСКА. Очаква се Шеридън да пристигне в България до няколко дни.

Ирландецът бе привлечен през есента на 2010 година от Селтик след дълга трансферна сага. Той обаче не успя да се наложи в тима и бившият треньор Милен Радуканов не го желаеше в отбора. Този сезон Шеридън има 17 мача и 4 гола за Сейнт Джонстън в шотландското първенство. Преди Нова година той заяви, че би искал да се върне и да се наложи в ЦСКА, а сега ще получи възможност за това.

Желанието на Младенов да разчита на Шеридън е продиктувано от липсата на достатъчно опции в нападение. В момента той разполага само с Жуниор Мораеш на върха на атаката, като не броим за сериозна алтернатива Станко Йовчев. Испанецът Боладо, който бе привлечен преди седмица, скъса кръстни връзки на мача с Черноморец и ще отсъства от терена минимум 6 месеца.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

skarto
09.03.2012 08:17

Шеридън е по-скоро футболист за тим като Славия или Монтана, но за ЦСКА ми се струва слабичък *nerd*

puma07
08.03.2012 18:03

точноо дървото ще ни оправи,я стига простотий

Svetlozar
08.03.2012 17:50

Айде стига с тия посредствени футболисти в ЦСКА *cards**stop*