Гигс: Наслаждавам се на футбола повече от всякога

15:02
Гигс: Наслаждавам се на футбола повече от всякога
Райън Гигс заяви, че неговото решение да остане в Юнайтед и да не предприема друг трансфер далеч от "Олд Трафорд" е било реабилитирано в сряда вечер. 34-годишният футболист влезе като резерва за "червените дяволи" във финала от Шампионската Лига срещу Челси подобрявайки постижението на Сър Боби Чарлтън за най-много участия с фланелката на новия шампион на Англия. Неговото влизане ознаменува и 759-то му участие, което е с 1 повече от тези на английската футболна легенда.

"Това което мога да отбележа е, че избрах правилния път оставайки в този клуб. Когато дойдох, Висшата Лига бе мястото, където се подвизаваха много добри играчи. Сега всички велики играчи играят тук."

"Спечелването на Шампионската Лига е върховото постижение в моята кариера, редом с дебюта ми за Юнайтед, дебюта ми за Уелс и избора ми за капитан на моята страна."

"Аз ще остана в Манчестър до края на моята кариера. Не бих отишъл никъде другаде. Не смятам, че бих могъл да изиграя 34-35 игри, но през този сезон изиграх цели 40, доста повече от много други играчи. През миналия сезон изиграх също 40 мача." - добави той.

"Към края не сезона не попадах в стартовия състав, но знам, че бях полезен с опита, който притежавам. Аз се наслаждавах на това разбира се. Обичам да печеля Лигата, обичам нощите като тази в Москва, мисля, че се наслаждавам на футбола повече от всякога."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

beasteh
24.05.2008 00:01

"hes got that electricity when he goies on the move,hes just marvelous 2 watch" - Sir Bobby Charlton

WE LUV U GIGGS

Ryan91
23.05.2008 15:38

Ryan,we love you!
Running down the wing
Our hearts begin to sing
Giggs will tear you appart!!!