Божинов титуляр, Сити с минимална победа

19:00
Божинов титуляр, Сити с минимална победа
Манчестър Сити победи Съндърланд у дома с минималното 1:0 в мач от 30-я кръг във Висшата лига. Валери Божинов започна като титуляр за "гражданите" и под бурните аплодисменти на феновете бе заменен в 65-а минута от Крейг Белъми. Защитникът Майка Ричардс вкара единственият гол в мача и дари победата на своите.

Тимът на Марк Хюз започна активно и Божинов от пряк свободен удар можеше да открие, но топката мина сантиметри над горната греда. В 14-а минута Джордж МакКартни от гостите бе изгонен, а 4 по-късно Сити получи възможност да изпълни дузпа. Робиньо застана зад топката, но вратарят на Съндърланд хвана удара му.

Полувремето завърши без голове, но през втората част "гражданите" поведоха с гол на Майка Ричардс в 56-а минута. До края домакините имаха добри шансове да направят победата си по-убедителна, но пропуснаха.

Ето и съставите на двата отбора:

Манчестър Сити: Гивън, Ричардс, Онуоха, Дън, Сабалета, Райт-Филипс, Елано, Де Йонг, Компани, Робиньо, Божинов

Съндърланд:
Фулоп, Бардсли, Колинс, Фърдинанд, Макартни, Едуардс, Уитахед, Лийдбитър, Мърфи, Малбранк, Джоунс

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MeToDueB
22.03.2009 22:26

и аз сега прочетох такова нещо, но след смяната му не видях нищо такова .. 42000 зрители станаха на крака и го аплодираха, а той на два крака с нормална походка се прибра .. и след това смених канала, защото не ми се гледа Сити без него .. дано да не е контузен :С

rufcho
22.03.2009 20:07

браво само така да играе.само че видях че в един сайт са писали че са го заменили щото се е контузил.не съм гледал мача затова питах.

emo_peleto
22.03.2009 20:06

В отсъствието на Бербатов мисля, че може спокойно той да поведе атаката на националите... Желая му успех от все сърце и да няма контузии повече. *smile*

MeToDueB
22.03.2009 20:00

не е контузен и игра повече от добре. Почти всичко най-опасно мина през него. Направи един невероятен извеждащ пас към Филипс, но той пропусна. Подаде извеждащ пас на своя съотборник, който беше спънат за дузпа. Имаше и фаул от близко разтояние. Божинов със самочувствие взе топката и си я заложи и той го изпълни на сантиметри над вратата. Също така имаше и други много добре отигравания (най-вече двойни пасове).

rufcho
22.03.2009 19:09

вярно ли е че се е контузил? ако е така просто незнам какво ще става с националния отбор *sad*