Държат Мартин Петров на пейката заради клауза в договора му

12:43
Държат Мартин Петров на пейката заради клауза в договора му
Клауза в договора на Мартин Петров е причи­на напоследък той да гледа мачовете на своя „Болтън" предимно от резервната скамейка, съобщиха информи­рани източници от Острова. Въ­просното условие гласи, че ако крилото изиграе 25 и повече ма­ча в английската Висша лига, то договорът му автоматично се подновява за още един сезон при подобрени условия. Именно то­ва е принудило клубната управа да окаже натиск върху мениджъра Оуен Койл и той от своя страна да замрази Марто при ре­зервите.

До този момент ултразвуко­вият врачанин е изиграл 15 мача във Висшата лига, два - в турни­ра за купата на Англия, и един в турнира за купата на лигата, ка­то във всяко от състезанията е отбелязал по един гол.

В момента „Болтън" е на не­завидното предпоследно място от двайсетте тима в първенство­то, на две точки от зоната на спокойствието. Не е ясно дали при изпадане Мартин Петров ще пожелае да остане в отбора, а и клубът вероятно ще настоява за намаление на заплатата му.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LiverpoolFen20
06.03.2012 14:01

Като се правят на хитри ,нека изпаднат. Същото нещо правят и Блекбърн с Мичел Салгадо или поне такива информации има в английските медии .

greenhool
06.03.2012 13:12

Да не изпаднете накрая от много клаузи