Питър Кениън: Ще купим утвърдени имена

12:53
Питър Кениън: Ще купим утвърдени имена
Все още под въздействието на разочарованието при загубата от Манчестър Юнайтед в сряда, изпълнителният директор на Челси, Питър Кениън обеща на поддръжниците на клуба, че "сините" ще играят главна роля през лятото на трансферния пазар.

Кениън настоя, че те ще се спрат само на най-доброто, като същевременно основната цел ще бъде редуцирането на състава.

"Ние печелим двойно, защото нашият отбор е много добър в момента, така че ние се нуждаем само от играчи, които биха вдигнали още класата ни. Честно да си признаем те няма да бъдат евтини."

"Ние се нуждаем от играчи, които са утвърдени звезди или от такива, които ще бъдат след време. Това е ключът към успеха. Когато виждате това, с което разполагате в момента и погледнете към това, което може да имате си задавате въпроса дали новопривлечените ще бъдат по-добри от тези, които вече са в отбора, дали ще може да се развие или ще понижи формата си."

"С достигането до финала на Шампионската Лига ние показахме, че можем да се противопоставим на всеки отбор на най-високо ниво. Със сърцата игра, която показахме става ясно, че ние сме все по-близо до последната стъпка - спечелването на Шампионската Лига."

Всички в лагера на лондончани очакват с нетърпение началото на новия сезон, вярвайки, че те ще се завърнат още по-силни и мотивирани

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация