Турнирът продължава, гостуваме на кв. Надежда

13:13
Турнирът продължава, гостуваме на кв. Надежда
Два турнира от веригата "Шампион на квартала" организирана от социалната мрежа www.MyTeam.bg завършиха. Вече дори са ясни и четири от отборите, които ще участват във финалния турнир "Шампион на Града" – гр. София . Те са шампионът от турнир едно (провел се в Малинова долина за кварталите Студентски град, Дианабад и Витоша) Малки страсти, шампионът от турнир две (провел се на игрищата R5 за кварталите Люлин, Света Троица и Западен парк) Обеля-1 и заелите втори места отбори на ФК Спрял и Дрен 2011.

Третият турнир вече се задава на хоризонта и е за кварталите Илиянци и Надежда. Той ще се проведе на 16, 17 и 18 март на игрищата "Лагуна“ (до басейна на булевард Ломско шосе). Записването за турнира започна и няколко отбора са потвърдили участие. Два от отборите са познати лица от предни турнири- ДАП (участвал в първия турнир под името ПСЖ) и отборите на Green Devils и Спартаците, който пък са неизменни участници във веригата досега.

Схемата на турнира е групова фаза (4 групи по 4 отбора във всяка от тях). Първите два отбора от всяка група продължават напред към ¼ финалите и ще се борят за призовите места и достигането на финалния турнир "Шампион на Града" – гр. София. Очаквайте много и интересни награди за победителите, както и за индивидуалните призьори "Най- добър вратар" и "Най-атрактивен играч".

Има места само за 16 отбора, така че действайте! Пуснете заявка за участие на вашия отбор на www.myteam.bg! И нека най-добрият победи!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ivanrealmadrid1
05.03.2012 15:30

абе някой знае ли това след като свърши в софия ще има ли и по другите градове ? ??