Феновете на Ботев уреждат среща с Радуканов

10:10
Феновете на Ботев уреждат среща с Радуканов
Треньорският пост на Милен Радуканов в Ботев Пловдив се разклати сериозно след поредната издънка. В събота пловдивчани напра­виха 1:1 у дома с Нефтохи­мик, а доверието от страна на феновете към наставни­ка се срина.

Откакто пое Ботев Радуканов спечели само един от пет мача за първенството и записа още две победи в турнира за Ку­пата на България. Във вре­менното класиране жълто-черните вече са на 6 точки от последния Спартак Вн и на 7 от лидера Любимец.

"7 дни спорт" научи, че феновете на Ботев от раз­личните фракции обмислят да потърсят среща с Милен Радуканов. Бултрасите ще поискат отговори от спе­циалиста за меко казано неуспешната селекция и моментното състояние на отбора.

Публична тайна е, че в съблекалнята дори има разделение на групич­ки, като от едната страна са хората на Радуканов, а от другата - неговите недоброжелатели. По непотвърдена информация днес най-вероятно ще се проведе разговор на високо ниво между Милен Радуканов и ръководството на отбора, за да се потърси най-правилното решение за излизане от кризата.

Междувременно Ботев уреди контролна среща срещу Чавдар Етрополе за сряда, тъй като в следващия кръг пловдивчани печелят служебно срещу изхвърле­ния от групата Доростол.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация