Бирмингам си пожела Роналдиньо, ще избива трансфера с фланелки

09:39
Бирмингам си пожела Роналдиньо, ще избива трансфера с фланелки
Играещият в Чемпиъншип тим на Бирмингам замисля грандиозен трансферен удар. Тимът се бори за влизане във Висшата лига и възнамерява да привлече бразилската звезда на Милан Роналдиньо, съобщава "Сън".

"Това е само идея, но ще помислим върху нея. Не смятам, че реално можем да го вземем сега, но бихме опитали. Ако е наш играч, ще продаваме повече фланелки от Дейвид Бекъм", сподели мениджърът на Бирмингам Карън Бранди.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Rysalka
22.03.2009 12:21

хаха *smile* Аз си пожелавам Бекъм пук *wink*

idol_bg
22.03.2009 11:42

Ами нищо чудно..!!Бразилците винаги са били еднодневки и непостоянни,затуй никога не са ми харесвали.Те играят само като се съберат заедно в националния отбор.Затова на световни първенства са най-добрите.За 6-7 мача...и това е.Иначе в клубните си отбори са абсолютни длъжници.Има 1-2 изключения,но при толкова много звезди е смешно.Примери колкото искате.Та за Рони...той вече може да играе ролята само на пътуваща мечка,за показ....от чисто футболната страна на нещата,едва ли може да помогне много на който и да е отбор.

bacardy_breezer
22.03.2009 11:08

ХАХАхахах а бе то може и Миньор Перник да го искат, друг е въпросът дали играч от ранка на Роналдиньо ще се съгласи да играе за отбор ,който догодина ще се бори да се задържи в Премиършип и да не се върне в Чемпиъншип *joking*

wba
22.03.2009 10:16

Тои в Сити не отиде пък в Бирмингам ли да отиде