Твенте разгроми като гост ПСВ, Михайлов получи жълт картон

19:52
Твенте разгроми като гост ПСВ, Михайлов получи жълт картон
Твенте разгроми с 6:2 като гост ПСВ Айндховен в дербито на 24-ия кръг на холандското футболно първенство. Вратарят Николай Михайлов беше титуляр за гостите, получи жълт картон в 63-ата минута и остана на терена до последния съдийски сигнал.

Станислав Манолев пък бе в стартовия състав на ПСВ, но бе заменен Джеремайн Ленс в 46-ата минута, когато резултатът бе 4:0 в полза на гостите.

Твенте поведе в резултата с 4:0 с голове на Ола Джон, Вилем Янсен, Петер Висгерхоф и Лук де Йонг между 8-ата и 40-ата минута на срещата. Ола Тойвонен върна едно попадение в полза на ПСВ десет минути след началото на второто полувреме. Лерой Фер вкара за 5:1 в полза на Твенте четвърт част преди края, а в 82-ата минута отново Тойвонен реализира втория гол за отбора от Айндховен. Три минути преди края на редовното време Вилем Янсен оформи крайното 6:2 в полза на гостите от Твенте.

Във временното класиране Твенте и ПСВ имат по 48 точки, съответно на второ и трето място. На първа позиция за момента е АЗ Алкмаар с 49 точки.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

aa2
04.03.2012 23:16

Мдааамн, хванах го мача на 3.1 коефицент.Сякаш се знаеше, че ПСВ ще загубят имайки предвид адски слабата им форма в последно време в първенството.

much0s
04.03.2012 21:09

Очаквах Твенте да бие , но баш 2-6 не съм си и помислил *lol*. А по темата , както каза и цецо26 , дайте едно видео , все пак е паднало 8 гола *smile*