Роналдо: Следващата седмица ще е ясно моето бъдеще

11:35
Роналдо: Следващата седмица ще е ясно моето бъдеще
Португалското крило на Манчестър Юнайтед бе свързан с трансфер в посока "Сантяго Бернабеу", след като преди седмица отказа да потвърди оставането си при "червените дяволи" през следващия сезон.

След победата над Челси във финала на Шампионската Лига видимо развълнувания футболист изрази желанието си да продължи с настоящия си тим поне още един сезон. Като основна причина той изтъкна лоялността на феновете, атмосферата в отбора и отношението на клубното ръководство:

"Моето бъдеще ще бъде ясно следващата седмица. Всички ще бъдат доволни - както клуба, така и аз."

"Мисля, че ще остана тук и през следващия сезон. Да, аз желая да остана. Аз съм тук вече 5 години и аз искам да остана още тук."

"Аз обичам хората, играчите са страхотни, атмосферата е невероятна, а ръководството е велико. Това е причината да желая да остана."

"Ние спечелихме всички важни трофеи този сезон. Искам да направим това отново следващия сезон, но никой не може да знае бъдещето."

"Аз искам да остана, чувствам се щастлив в клуба. Печеля трофеи, хората са ти приятели, всичко е толкова хубаво за мен. Това е много добре."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gosho0o0
23.05.2008 21:07

Някои хора като мен много се дразнят от факта, че свързвате този човек с феномена Роналдо .. става вапрос за велик футболист а тук говорим за 1 новоизгряваща звезда .. за напред нека коментарите бъдат озаглавени с 2-те имена на Кристиано Роналдо .., а ако ви е по- добре пишете 5-те на "феномена"

BoBi_Levskara
23.05.2008 11:56

Евала Роналдо надявам се това да не са празни приказки и да останеш в Ман. Юнайтед.До сега който и от Ман да е отишъл в Реал никой не е прокопсал. то Бекъм , то Нистелрой.В последните години има тендеция тези който отиват в Реал да запдат като футбослити. Дори Оуен който беше една от звездите на съвремения футбол докато играеше в Ливърпул а сега къде е ? В Нюкасъл