Алекс Маклийш: Всички във Вила разчитаме на Агбонлахор

16:56
Алекс Маклийш: Всички във Вила разчитаме на Агбонлахор
Нападателят Гейбриъл Агбонлахор бе призован от Алекс Маклийш да покаже най-доброто от себе си и да помогне на Астън Вила да запази елитния си статут.

Клубът от Бирмингам получи сериозен удар по амбициите си през тази седмица, след като стана ясно, че Дарън Бент няма да играе около три месеца, заради скъсани връзки на глезена. Роби Кийн се завърна в Лос Анджелис Галакси след наема си на "Вила Парк", така че Агбонлахор остава основната надежда на Вила за голове до края на сезона, заедно с Емил Хески.

"Върху Габи се стоварва за пореден път голяма отговорност. Той е един от основните играчи на Вила. Той е момче от клуба. Агбонлахор е вече на по-високо ниво този сезон и аз смятам, че има още накъде да се развива. Трябва да спрем да се съжаляваме, заради многото контузени играчи и да не се паникьосваме", каза Маклийш.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

panew
02.03.2012 23:26

"Нападателят Гейбриъл Агбонлахор бе призован от Алекс Маклийш да покаже най-доброто от себе си и да помогне на Астън Вила да запази елитния си статут"

А до скоро се бореха за евротурнирите ..

degener
02.03.2012 22:00

Агбонлахор няма да напусне Вила *wink**wink**wink**thumb_up**thumb_up**thumb_up*

Lubo0o
02.03.2012 16:59

Агбонлахор е голяма машина ! Ако продължава да показва добра игра като нищо може да акостира при някой по - голям отбор *beer*