Черноморец Поморие замина с 14 играчи за Любимец

16:36
Черноморец Поморие замина с 14 играчи за Любимец
Черноморец Поморие замина за Любимец само с 14 футболисти за старта на пролетния дял в Източната Б група. Проблемите на поморийци продължават и след есенния дял, а напускането на над 10 играчи постави старши треньора Неделчо Матушев пред кризисна ситуация за сглобяването на нов отбор.

Проблемите за състава от Поморие продължиха и в деня на картотекирането, след като стана ясно, че няма как да бъде включен в състава опитният защитник Пейчо Делиминков. Оказа се, че Делиминков е закъснял да изиска жълтата си карта от чужбина и няма как да бъде картотекиран. Отсъствието му отваря още една празнина в състава, тъй като Делиминков и Слави Костенски по време на контролите играеха като двойка централни защитници. В последния момент Черноморец (Поморие) успя да уреди двама таланти. Това са юношеският национал от Славия Божидар Васев и Мариян Иванов от разпадналия се Доростол (Силистра). Васев беше освободен от Светкавица по решение на появилия се като старши треньор в Търговище Альоша Андонов, но за откривател на млади таланти като Неделчо Матушев нямаше никакво колебание да го привлече. Той може да играе като ляв полузащитник, а също така и зад нападателя и в Поморие остава до края на сезона като
преотстъпен от белите. Мариян Иванов пък може да играе основно като ляв бек, а също така и в центъра на отбраната.

Любимец 2007 е начело в класирането преди старта на пролетта с 26 точки, следват Черноморец (Поморие) и Етър 1924 с по 25.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари