Два клуба от Чемпиъншип получиха забрана за трансфери

15:48
Два клуба от Чемпиъншип получиха забрана за трансфери
Два клуба от Чемпиъншип получиха забрана за трансфери, след като не предоставиха в срок своите финансови отчети във Футболната лига. Става въпрос за отборите на Ковънтри и Бирмингам, които са пропуснали крайния срок- 1-и март, за да подадат доклади в Лигата, която администрира първенството, в което играят отборите- Лига Чемпиъншип.

Въпреки че трансферният прозорец в Англия е затворен, отбори от дивизиите там могат да дават под наем футболисти или да продават в първенства, където пазарът е отворен- бившия СССР и Китай.

От Бирмингам обясниха, че проблемите с предоставянето на одита са възникнали след ареста на собственика им Карсън Йънг, срещу когото е повдигнато обвинение в пране на пари. Ковънтри пък се оправда, че "продължават да се намират в процес на договаряне и водене на преговори за бюджета с акционери и спонсори от страна на техния собственик".

Въпросните два клуба могат да се върнат на трансферния пазар, след като изчистят задълженията, които имат и предоставят документи и анализи за състоянието си до края на месец април тази година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация