Без кадрови проблеми в Миньор преди старта на "А" група

15:23
Без кадрови проблеми в Миньор преди старта на "А" група
Стойчо Стоев няма почти никакви проблеми със състава преди домакинството на Миньор Перник на Светкавица от 17-ия кръг на "А" група, като отсъстват само двама играчи поради наказания.

По думите на специалиста всички футболисти са здрави и готови да започнат битката в пролетния полусезон на "А" група. Остава само процеса по адаптация на новопристигналите състезатели с френски паспорти Сабри и Фарид.

Ето и групата на "чуковете":


Вратари: Чворович, Банков,

Полеви:
Стойчев, Христозов, Марков,В. Василев, Сабри, Стоянов, Илиев, Бибишков, Брахими, М. Василев, Иванов, Окечукво, Фарид, Павлов, Цветков, Михов, Тодоров, Йорданов.

Поради наказания отсъстват Том и Ванчо Траянов.

В неделя двата отбора ще излязат седем минути по-рано на терена. Купени са над 2000 свещи, които ще бъдат раздадени на публиката, играчите и всички длъжностни лица. Те ще бъдат запалени и ангажираният за събитието отец Бойко ще отслужи молебен за здраве. С минута мълчание ще бъде почетена и паметта на всички перничани, които загинаха при различни ситуации в последните месеци.

След това капитаните на двата отбора ще издигнат флага на Република България в чест на подновяването на шампионата и 3 март.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация