Решено: Обединяват Малеш и Вихрен

14:51
Решено: Обединяват Малеш и Вихрен
Малеш Микрево и Вихрен Сандански се обединиха и ще играят под името Малеш по време на пролетния дял на Западната "Б" група.

Срещата за обединението се проведе в петък в залата на Общинския съвет в Сандански, която бе изпълнена до краен предел с фенове и известни спортни деятели. Там присъстваха и старши треньорът на тима Пламен Мицански и членовете на Управителния съвет Кирил Орманлиев и Георги Манолев. Водеха се дебати и за досегашните дела от страна на бившите ръководители на Вихрен-1925, играл през есента в областната група зона Струма.

От 27 общински съветници всички единодушно гласуваха за обединението на двата отбора, изоставяйки на заден план политическите си пристрастия. По предложение на кмета на
общината Андон Тотев, играещият представителен тим под името Малеш ще плаща наем за ползване на терена в размер на 50 лева.

В събота сутринта групата футболисти, на които ще разчита старши треньора на обединения отбор Пламен Мицански, ще отпътува за Македония. Там ще се играят два мача в международния турнир "Вуко Каров". Треньорският щаб ще следи внимателно играта на всеки един от футболистите. Тези две срещи ще бъдат решаващи за някои от тях, ако не играят така, както желае наставникът им.

Подписването на договорите с оставащите футболисти ще стане най-късно до средата на следващата седмица.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация