"Мачът с България е много важен, трябва да ги бием"

12:26
"Мачът с България е много важен, трябва да ги бием"
Шотландия трябва да бие България като гост задължително, за да има шанс за място на Евро 2013 до 21 години, обяви звездата на отбора Джордън Роудс.

Нападателят на Хъдърсфийлд не успя вкара на водача в квалификационната група Холандия, а двата тима завършиха 0:0, за да завържат битката за Израел. "Лалетата" водят в класирането с 10 точки от 5 изиграни мача, втори са шотландците с 9, а България има 8. Нашите национали надиграха Полша в контрола през седмицата с 1:0 след гол на Антон Карачанаков. Сега на момчетата на Михаил Мадански им предстои важния двубой у дома с Шотландия, като и двете страни ще се стремят до край за победата. Срещата е на 31 май, а България е домакин.

Вкаралият 30 гола в 29 мача за Хъдърсфийлд този сезон Роудс е убеден, че тимът му има сила и за първото място, стига да се справи с България.

"На добра позиция сме. Предстоят още доста мачове и се надявам да натиснем Холандия. Имаме нужда от победа над България - това ще е голям мач, но вече всички мачове са големи", обяви острието. "Няма да ги подценим, те ще са тежък съперник и ще трябва да се приспособим при визитата ни там, както го направихме срещу Холандия", добави Роудс.

Първият тим в групата се класира за турнира в Израел, останалият на втора позиция ще играе бараж.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bellar
02.03.2012 13:18

Дано мача е в Ловеч. Ще напълним стадиона