Пенев: Отборът показа характер, но ни чака много работа

19:40
Пенев: Отборът показа характер, но ни чака много работа
Селекционерът на националния отбор по футбол на България Любослав Пенев отново заяви задоволството си от изминалата контрола срещу Унгария, но напомни, че тепърва предстои работа с представителния ни тим.

"Много съм доволен и то най-вече от играта. Това е новата ни работа, това е стилът, който ще налагам. Разбира се, не съм доволен от резултата. Изпуснахме много положения, но по-добре да ги имаме тези положения. Това е посоката, в която ще работим и това изисквам от всеки един индивидуално, и като колектив. Себераздаване от първата до последната минута и единоборство. Отборът показа характер, че има колектив и има възможности за нещо по-добро. Чака ни обаче много работа. Все още нищо не сме направили. Това беше един добър мач. За мен ние бяхме по-добрия отбор. Можеше да победим и с разлика, но това се надявам да се случи в следващите мачове. Ядосах се от решенията на съдията. Независимо, че това е приятелски мач, не може всички спорни ситуации да се присъдят в полза на противника", каза Любослав Пенев на летище "София".

Освен това, специалистът коментира и това, че всеки един играч, който е в добра форма и би паснал на тактическата му постройка може да бъде повикан в националния тим. "Ще разчитам на всички, които виждам, че са в добра форма и могат да попаднат в тактическата ми постройка", допълни Пенев, като освен това коментира и предстоящите контроли на "Лъвовете":

"Ще се опитаме вместо три мача, да имаме четири мача. Сега мина с Унгария, предстои с Холандия през май и след това последната контрола през август месец, преди да влезем в мачовете за групата. Знам кои са съперниците, но не мога да ви ги кажа, докато не се подпише договора".

Пенев призна, че все още не е наясно, от кой мач ще започне следенето на играчи в българското първенство. "Има интересни мачове от българското първенство. Все още не знам на кой мач ще отида. Утре ще погледна пак програмата и ще видя откъде ще започнем да следим българските отбори", завърши селекционерът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

madcon
01.03.2012 21:53

работа-работа-работа само това ще помогне, като гледам започва лека-полека, но има време.УСПЕХ!

DuX4o0
01.03.2012 20:46

Mn dobre igrahme *smile* Tarsiha se posтоянно крилата сега Марто като започне пак да играе за национала с тая тактика ще има успех стига да имаме и добар нападател да се надяваме че Бербата ще си дойде *smile*

mrkamenica
01.03.2012 20:01

За първи път от 7-8 години гледах отбора с надежда и хъс !!! БРАВО ПЕНЕВ !!! *beer**beer**beer*