Иван Боладо подписва с ЦСКА за година и половина

15:31
Иван Боладо подписва с ЦСКА за година и половина
Нападателят Иван Боладо ще подпише договор с ЦСКА, информират испанските медии. Очаква се контрактът на национала на Екваториална Гвинея да бъде за 1.5 години.

До края на настоящата кампания Боладо ще вземе общо 130 хиляди евро от българския отбор, а за следващия сезон 22-годишният футболист ще получи 270 хиляди евро от ЦСКА.

До момента Боладо бе футболист на втородивизионния испански Картахена. Роденият в Сантандер футболист вече е прекратил договора си с Картахена, който бе до лятото на 2013 година. Иван Боладо веднага е приел офертата от страна на ЦСКА, след като е разбрал, че става въпрос за един от водещите български клубове. Заплатата на играча в Картахена е била по 270 хиляди евро на сезон. Чрез преминаването си при "червените" Боладо ще се опита да си извоюва трансфер в по-голям европейски клуб.

Нападателят дебютира за Екваториална Гвинея в приятелския мач с Република Южна Африка на 6-и януари тази година. Това е единственият му двубой с екипа на националния тим на африканската страна.

Интерес към Иван Боладо имаше и от други два български клуба - Литекс и Лудогорец.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

El_Fenomeno_9
01.03.2012 20:38

Това ли е доброто попълнение ?! За сведение само , че Боладо бе твърда резерва на Купата на Африканските нации и то в отбора като Екваториална Гвинея ... Но пъ за стандартите на Бг мизерията , може и да се смята за "трансферна бомба" ...

totality_we
01.03.2012 18:30

БРАВО!*beer* Радвам се, че след като продадохме толкова играчи, съумяхме да привлечем добри попълнения! *smile**thumb_up*

Manower
01.03.2012 21:59

Честно не ви ли писна да взимате чужденци на килограм? Аз пък искам да видя момчета от школата да се наложат, взимат знайни и незнайни играчи, които едва ли са по-добри от нашите момчета. Вие на практика направихте нов отбор, не знам как очаквате да се сработи и да постигне цели като пак сигурно ще ги продадете тези "звезди" лятото за повече пари. Зимата да се продаде 5-6 основни играча си е пагобно.И каква е файдата-Борисов си върти бизнеса, ако очаквате да милее за клуба и феновете сте в адската заблуда!