Защитникът на Спартак Варна пропуска двубоя с Несебър

14:29
Защитникът на Спартак Варна пропуска двубоя с Несебър
Защитникът Стоян Георгиев ще пропусне първата среща на Спартак 1918 Варна от пролетния полусезон на Източната Б група срещу Несебър.

Друг защитник на тима - Мирослав Начев, ще бъде под въпрос за двубоя до последно. Решение за участието му в срещата ще бъде взето утре в последната тренировка на Спартак преди мача. Футболистът има разтежение на бедрен мускул.

Наставникът на Спартак Румен Димов коментира, че е наблюдавал отбора на Несебър в контролата му срещу другия варненски тим Черно море. Той посочи, че има представа от играта им. Заради отсъствието на четирима титуляри на Несебър в двубоя срещу Черно море Димов е потърсил допълнително информация за гостите от свои колеги.

"Пред нас няма друга алтернатива освен победа в събота", категоричен бе треньорът. Той обаче допълни, че отборът на Несебър няма да дойде във Варна като обречен.

Двубоят е в събота от 15.30 часа на стадион "Спартак", а цената на билетите е 2 лева.

Ръководството на Спартак представи днес последното ново попълнение - Владимир Каптиев. Той призна, че клубът е имал интерес към него още през лятото, но тогава той е чакал оферти от чужбина. Каптиев допълни, че е готов за мача с Несебър.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация