БФС публикува обръщение към клубовете преди началото полусезона

14:46
БФС публикува обръщение към клубовете преди началото полусезона
Българският футболен съюз публикува на официалната си страница в интернет Декларация-Обръщение за предстоящия полусезон до всички клубове от "А" ПФГ, "Б" ПФГ и "В" футболните групи.

"На 3.03.2012 г. се открива вторият дял от футболното първенство, сезон 2011/2012 г. През този дял на шампионата футболните клубове ще се борят за завоюване на званието шампион на България, носител на Купата на България и участие в Европейските клубни турнири.

Както в минали години и сега пролетният полусезон ще бъде много оспорван и напрегнат за постигане на високите цели. БФС призовава всички участници за стриктно спазване на
правилата на феърплея и честна игра. Общо задължение е чрез спазването на тези принципи да повишим нивото на българския футбол и да спечелим уважението на публиката по стадионите. Всички да работим активно за недопускане прояви на насилие и
вандализъм по стадионите. Да работим активно за недопускане прояви на расизъм.

БФС декларира, че активно ще съдейства на органите на реда и прокуратурата с цел пресичане, недопускане и разкриване на прояви на корупция и хулигански постъпки.

БФС пожелава на всички отбори достойно представяне в шампионата на страната, с което ще се издигне нивото и авторитета на българския футбол", се казва в писмото.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LESTENSKI
01.03.2012 14:56

Много бързате с това първенство !Не виждатели какъв студ е навън?Изчакайте поне до май месец и оставете футболистите на топло в чалга клубовете,и без това никой не ходи да ги гледа!